Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

H7: Jednotky

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

Re: H7: Jednotky

Příspěvekod zdenek000 » pát srp 15, 2014 2:17 pm

Gryfové nikdy nebyli mojí oblíbenou jednotkou, takže jsem rád, že tam nejsou. Jako neozbrojení neutrálové by mi zase nevadili. Takže Watcher (Strážkyně) příjemné překvapení. Na heroescommunity drtivá většina nemá ráda ty Swordbearer, ale mně to přijde jako příjemná změna, když někdo nebude chtít pořád hrát za anděly. Palec nahoru za mě.

U akademie použili artworky, které měli být v H6, ale nebyly využity, což si myslím, že by byla škoda nevyužít. Takže se k tomu nakonec dostálo. Jsem zvědavý, jak bude vypadat Disciple (Učedník) ve hře. Jinak Chrlič jako catwoman vypadá super. A ten Cabirův výraz :D
Naposledy upravil zdenek000 dne ned srp 31, 2014 3:48 pm, celkově upraveno 1
zdenek000

Příspěvekod Montezuma3 » pát srp 15, 2014 2:51 pm

Mno když jsem viděl ty první jednotky, jak jsou laděné do toho vlčího vévodství, tak jsem si říkal, že asi nebudou mít žádné gryfy, papaláše a elementy světla.
A k těm jednotkám jsou jen ty malé obrázky? Třeba ta Strážkyně sedí na gryfovi, hej?
Montezuma3

Příspěvekod zdenek000 » pát srp 15, 2014 6:55 pm

Pochybuju že ty strážkyně budou jezdit na gryfem. Podle mě to bude samostatná jednotka. Možná nějaká bojovnice
zdenek000

Příspěvekod Lucas Gryf » pát srp 15, 2014 7:00 pm

Jediné východisko pro mě je je zařadit mezi elfské jednotky. Divná představa, když jsme v Ashanu, ale pokud by měli být jednotky v hradu, tak elfové. Jinak neutrální.
Lucas Gryf

Příspěvekod estla » sob srp 16, 2014 10:08 am

Tiež som akadémiu nikdy nemusela, ale tieto jednotky sa mi páčia - som zvedavá čo dokážu :D
Čo sa týka gryfov - obľúbená jednotka to síce nebola, ale bude to divné ak by vôbec neboli - brala som ich ako niečo, čo sem neodmysliteľne patrí. Ale už sme si zvykli na toľko nečakaných zmien, že to predýcham :wink:
estla

Příspěvekod antalyan » sob srp 16, 2014 2:54 pm

Ta akademie se mi taky líbí, ale azyl nic moc, spousta podobných jednotek s mečem s minimálními vzhledovými rozdíly mezi nimi.
antalyan

Příspěvekod MINOTAUR » sob srp 16, 2014 7:02 pm

Zdravím všetkých, po dĺhej dobe ma to privialo opäť sem k vám a vidím tu samé super správy :D . To že bude H7 som ani neveril, ale podľa toho čo som si pozrel to bude zase pecka. Jednotky Akadémie sú úplne bombové, hlavne mág a rakšasa a vravím to rovno teraz, ak v H7 nebudú nejakí total brutal démoni tak akadémia bude môj obľúbený hrad (ľudí som videl ale nič čo by ma zaujalo a ostatných mám v paži xD), tak ako v H3.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
MINOTAUR

Příspěvekod Bušák » ned srp 24, 2014 2:35 pm

Skoro mi to přijde, jako by i některé jednotky azylu byly nevyužité materiály pro H6 (možná plánované alt. upg?) - ale docela se mi líbí a řek bych, že se i budou hodit k tomu příběhu, když to má být občanská válka, musí vypadat více bojovně. Velkou radost mám z toho rytíře (šampiona), od H2 jsem postrádal náhradu za křižáka (paladina), asi budu mít velké dilema při výběru mezi jím a andělem.
Z jednotek akademie mám taky radost, asi jako všichni, možná mám trochu problém s cabirem (či co to je), ten se mi tam nehodí, radši bych tam viděl nějakého řadového bojovníka z prostředí akademie.
Jinak v hlasování jsem podpořil elfy, nějak se mi do hry hodí víc a v šestce mi hodně chyběli.

edit: Jo a ten gryf o kterém jsme tu mluvili bude speciální jednotka dostupná jen v kampani, ale to jste si asi na hlavní stránce Heroes fóra asi všimli :)
Bušák

Příspěvekod Will » stř srp 27, 2014 1:44 pm

No a s Azylem jsem skončil,málem jsem se za něj nedonutil hrát ani v HoMM VI ale tohle to totálně pohřbilo.
Už na nich není málem nic spešl,vypadaj jak nějaká banda trotlů ze středověký strategie,prostě meče kuše,kněz a vlk (jinde pes).

A Heroes bez gryfa (jako jednotkou ktera bude všude k dispozici) ?? Panebože vždyť to pošahaný zvíře bylo snad všude,pro mě je to symbol,sice u něj spousta věcí dost často nefungovala ale i tak !!
A teda ten jejich šamp s mečíkem................ach jo vývojáři fakt chtějí starý dobrý Azyl z HoMM V totálně zabít,pohřbít a ještě mu skákat po hrobu.

Ikdyž nebyl by špatný nápad vydat DLC s druhým typem Azylu jakoby Gryfím vévodstvím které by mělo jiné jednotky a bylo by vedeno jako jiná frakce Azylu.

A Akademie to je prostě nádhera,Cabir je krásnej jediné co mi vadí golem,má divnou hlavu.

A jinak další rasy chci Temné Elfy a Elfy od Sylvanny
Will

Příspěvekod MINOTAUR » stř srp 27, 2014 7:26 pm

TO Will: Tak Azyl je náhodou tiež dobre spracovaný aspoň z toho čo vidno zatial a nemyslíš si že si kus protirečíš ? Však meče, kuše, kňazov mali aj v H5 o ktorých tvrdíš že boli super a v H7 majú to isté len okrem gryfov sú vlky a to je zrazu zlé ? Máš v tom kus bordel xD
P.S. Inšpirácia pre Azyl ide práve zo stredoveku, tak neviem čo by si tam chcel vidieť, pušky a kanóny ?xD a o stratégii nehovorím radšej nič.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
MINOTAUR

Příspěvekod Bušák » čtv srp 28, 2014 7:31 am

Jednotky azylu jsou fajn, a já souhlasím s Minotaurem, nevidím nějaký zásadní rozdíl od výběru jednotek v H5 a v H7 (v H5 jsem třeba moc nemusel rolníka, místo něj by tam mohl být strážce a třeba v H7 zase nebudu muset někoho jiného, ale asi se vývojáři těžko strefí do chuti všem..). A už nenadávejte na Swordmastera, vždyť si ho vybírat nemusíte, ne? :)

Jinak jsem se chtěl zeptat, dost lidí tu počítá s tím, že druhé hlasování bude mezi temnými elfy démony, ale já osobně jsem nikde nenašel žádnou oficiální informaci toho se týkající. (nemůže to být třeba hlasování mezi temnými elfy a svatyní? a démony si šetří na velký příběh pro datadisk?...) :?:
Bušák

Příspěvekod antalyan » čtv srp 28, 2014 8:43 am

Já s Willem docela souhlasím, mně se ten azyl taky nelíbí, ty jednotky jsou si tak podobné, asi polovina z nich je prostě nějaký rytíř s mečem, akorát jednou se štítem jednou bez, jednou na koni jednou bez. Ale narozdíl od Willa se mi v H6 azyl líbil. Jinak doufám, že všichni hlasujete pro elfy :D
antalyan

Příspěvekod Bušák » čtv srp 28, 2014 11:49 am

Tak já bych řekl, že Azyl je obecně považován za "lidstvo" to znamená, že tam bude poměr lidí a "zvířat" vždy hovořit jednoznačně pro lidi, jinak tomu může být třeba u elfů, nebo u akademie. Já osobně si zase myslím, že v akademii je příliš mnoho "zvířat" jediným člověkem tam je čaroděj. Azyl je nejvíce inspirován skutečnými lidmi ve středověku, obohacen o bájné jednotky typu Anděl, gryf, možná i jednorožce bych si tam uměl představit, ale k elfům se rozhodně hodí víc..
Nevzpomínám si, že by složení azylu bylo v jakémkoli Heroesu zásadně jiné, ve dvojce pokud si vzpomínám to bylo založeno jen na lidech.
Bušák

Příspěvekod Dave_Jame » ned srp 31, 2014 3:32 pm

To že další volbou bude peklo versus kobky bylo naznačeno přímo lidmi z Limbic, v jednom z prvních rozhovorů pro nějakou německou stránku (4player.de nebo tak)
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod Mrakoplas » ned zář 21, 2014 9:42 pm

Dave_Jame píše:To že další volbou bude peklo versus kobky bylo naznačeno přímo lidmi z Limbic, v jednom z prvních rozhovorů pro nějakou německou stránku (4player.de nebo tak)

Zvlastny to tah, kedze Inferno proti Dungeon ,resp proti Ciernym Drakom, moc sanci vyhrat nema v hlasovani.
Ten posledny asi nebude clenom rady uz, inak mi to nedava zmysel. A vynechat hlavnu silu pribehu v Ashane, Inferno, uz duplom nie.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Mrakoplas

PředchozíDalší

Zpět na Obecně