Taky vám přijde, že ze začátku si vývojáři dávali s jednotkami fakt záležet (Haven a Academy naprosto luxusní jednotky), ale od určité chvíle (konkrétně od chvíle, kdy u Necropolis začali využívat jednotky z H6) už to bylo čím dál žalostnější? Co se týče designu?
Jinak tady jsou mé názory na jednotky z Dungeonu:
Assasin vypadá hodně pěkně, hlavně jeho vylepšená verze. Sice je skoro stejný jako v H6 (nebo úplně, ted si nejsem jistý), ale co se dá dělat.
Troglodyt by se mi líbil mnohem víc jako ten záludný malý zmetek z H3 a H4, než jako tahle nebezpečně vyhlížející nestvůra. A vylepšená verze.. no nic moc.. Ale uvidíme jak bude vypadat ve hře
Stalkerka je mnohem povedenější než v H6, to je jednotka, proti který nemůžu říct fakt nic špatnýho
Minotaur ničím neurazí, ale ani to není nic extra zajímavého. Vylepšená verze už je mnohem lepší. Stejně mi ale přijde, že má menší nohy vůči tělu. Asi moc nejede leg day
Strider vypadal luxusně na obrázku, ve skutečnosti už je to horší. Zaprvé moc k ostatním jednotkám nezapadá a za druhé vypadá dost komicky.
Medusa je katastrofa. Vypadá úplně stejně jako Medusa z H6, což je velká škoda, protože se do Dungeonu vůbec její peace vzhled nehodí. Zlatá medusa z H3...
Cave Hydra je jednotka, která mě potěšila nejvíc. Vypadá dobře, jak vylepšená tak nevylepšená.
Shadow Dragon je celkem klasika. Vypadá hodně pěkně (snad první frakce, kde se mi líbí bossové oba nastejno).