Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

BETA - Vaše pocity

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

Re: BETA - Vaše pocity

Příspěvekod antalyan » sob zář 05, 2015 3:04 pm

Juno píše:Hra vyzerá podla mojho názoru zatiaľ fajne, myslím myšlienka. Graficky mi sedí a čo sa týka atmosfery tak to tiež. Akurát neviem či je to mnou, ale nechápem prečo championsky prírastok je len 1 ??? a čo sa týka vlastností jednotiek, hravam za sylvan a trent by mal zviazovať na dialku (aspoň to tak má písané, sice neurčito ale ...) no a samozrejme jednotky sa hýbu aj tak. Neviem či som to dobre preložil keď tak ma opravte. No a strašne čo ma zamrzelo je AI a to, čo tu už bolo vela krát spomenuté " zdlhavosť tahov". Hrávam heroesov 12 rokov a aby som pri čakaní na ťah hral fallout shalter na mobile tak to je vela. Na kampane sa im môžem akurat tak z vysoka... kampan sa prejde a čo ? buuum unnin. ? pre mňa sú dôležité mapy multiplayer to je budúcnosť, prečo sa doteraz hráva H3 po nete ? - pretože jednoduchosť, hratelnosť a !!!MAPY!!! Je to samozrejme moj názor, každy ma iné priority, ale aby to stroskotalo na tom, že nemôžem hrať 8 mapu kôli zdĺhavej AI, tak to radšej nekúpim a ostanem pri H3 - H5. Pevne verím, že ím hráči za to píšu krásne pozdravy a budú na tom pracovať, veď je to len BETA :D

AI bude před vydáním násobně vylepšena, aspoň to slibují vývojáři. Takže (snad) o ni mít strach nemusíme. Co se týče přírůstku jeden šampion týdně, je to ovlivněno celkovou herní strategií hry a podle mě až příliš enormními rozdíly mezi jednotlivými třídami (základní-lepší základní - elitní - lepší elitní- šampion) jednotek.
antalyan

Příspěvekod antalyan » sob zář 05, 2015 3:05 pm

Blahy píše:Tak to budu ráda pokud mi s tou kampaní poradíš. Teď hraju betu dokud můžu, ale pak se ozvu.

Fajn. :D
antalyan

Příspěvekod Juno » sob zář 05, 2015 4:06 pm

Diki. Trošička si ma ukludnil s tými AI :) A čo sa týka tých vlastností jednotiek čo som spomínal toho TrENTA, to asi tiež budú musieť doladiť. Aj u toho draka u sylvan, ten regen nejako stagnuje... Naopak u Azylu Mistr Meče troška OP :) Zatial som skúsil všetkých aj 3x okrem Academy, mágov ja moc nemusím. Myslím si, že zatial má každá rasa niečo, čím môže prekvapiť :)
Juno

Příspěvekod Lucas Gryf » úte zář 08, 2015 6:54 pm

Tak, za námi je další stream, možná i poslední stream před vydáním. Co se týče grafiky, líbí se mi, akorát se mi moc nelíbí textury země (na to jsem si stěžoval od začátku a nepřestal :D). Také jsme se dozvěděli o Editoru map, vypadá jako jednodušší než měl H5 a já doufám, že hodně lidí bude tvořit mapy a i kampaně, jak tady jednou bylo u H6. Ale nejdůležitější z celého streamu na konci a jednoznačný názor - Might & Magic potřebuje více JVC.
Lucas Gryf

Příspěvekod Montezuma3 » úte zář 08, 2015 10:20 pm

Co to tam říkali o tom vydolovaném scénáři z H4? Že první DLC bude obsahovat dvě kampaně, které byly původně chystané pro H4 + se v nich objeví známí hrdinové ze starých titulů?

Jo mapeditor vypadal celkem easy. To bych mohl možná i já něco vytvořit. V H3 mě to docela bavilo. Ale přijde mi, že ty lesy sou takové prořídlé. Chtělo by to, aby ty stromy, keře, pařezy atd. stály víc u sebe. A víc nějakého bordelu po zemi, tráva, listí, kamení... Stále mi ty mapy připadají takové holé.
Montezuma3

Příspěvekod Lucas Gryf » stř zář 09, 2015 5:27 am

Přesně tak, pokud se s tím vyhraje, vypadá to hezky, ale jinak je to fakt takové prázdné.
Nejsem si jistý, jestli ty scénáře budou v H7, ale vím, že se o tom bavili, že našli dva nepoužité scénáře do H4. A důležité - ve hře bude i 6 scénářů, každý na frakci.
Lucas Gryf

Příspěvekod Juno » stř zář 09, 2015 12:14 pm

Veľmi pozitývna vec je, že dali možnosť alternatívy pri championoch aj pri volbe prírastku jednotiek. Si myslím, že to môže mať úspech. Apoň to ponuka možnosť rôznych buildov a kombinácií. Ale prial by som si odklad :) je tam dosť roboty na tom a predsa odklad je lepší než 70 percentná vydaná hra.
Juno

Příspěvekod antalyan » stř zář 09, 2015 3:47 pm

Juno píše:Veľmi pozitývna vec je, že dali možnosť alternatívy pri championoch aj pri volbe prírastku jednotiek. Si myslím, že to môže mať úspech. Apoň to ponuka možnosť rôznych buildov a kombinácií. Ale prial by som si odklad :) je tam dosť roboty na tom a predsa odklad je lepší než 70 percentná vydaná hra.

Určitě, dává to možnost volby taktiky (i když většina lidí stejně nejspíš vybere střelce pokud to jde).

Co se týče odkladu, i když bych ho rozhodně uvítal, zdá se mi ta hra na vydání víc hotová = připravená než pětka nebo šestka ve své době.
antalyan

Příspěvekod Juno » stř zář 09, 2015 4:09 pm

Ano, strelci sú troška dosť silní. S ofenzivou a ten skill na plnú strelbu (neviem presne ako sa už vola) z ních robí absolutných zabijakov, myslím, že taký maličký nerfik by nebol odveci :) Čiže, súhlasím že alternatívna volba budú väčšinou strelci. I keď radšej som robil u sylvan draka ako strom :D
Juno

Příspěvekod Montezuma3 » stř zář 09, 2015 10:49 pm

Jo taky jsem si myslel že hrát to na střelce, útok a destiny je smrtelně OP. No a pak jsem si vzal Tyris. Vylepšil diplomacii a obranu na max. oběhl jsem hrad kolem do kola, a když jsem pak na soupeře pochodoval s 1200 vlky, 1000 kuší, 700 gryfi a 700 strážkyněmi proti jejich sotva dvou set početným skupinkám... :lol:
Montezuma3

Předchozí

Zpět na Obecně