Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Názory a stížnosti

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

Re: Názory a stížnosti

Příspěvekod antalyan » sob říj 03, 2015 4:57 pm

Mrakoplas píše:Zas mam raz pocit Ubisoft vidal early alfu na nie doladenu hru. Na celej hre bohuzial vydiet low budget.
Graficky ta hra vypada hnusne. Absolutne nechapem tie staticke modely v menu. UI a AI je na urovni u Heroes 2.

Obsahovo je ta hra dobra , ale forma v akej je obsah zabaleny je otras, Urcite to neni na urovni AAA hier
a za 45 E to urcite nestoji. (ked za tu istu cenu mozte mat Witchera, Metal Gear atd...)
Dufam ze to patche daju do poriadku , ale zatial to za tu cenu urcite nestoji

Vzpomeň si za chybějící městské obrazovky šestky...
antalyan

Příspěvekod Lucas Gryf » sob říj 03, 2015 5:36 pm

Je pravda, že se dalo čekat více, ale nedá se to porovnat s H6, u vydání H5 jsem nebyl (v té době jsem snad ještě neměl ani internet). Za mě zatím spokojenost, užíváme si víkend hraním hotseatu a je to bez bugů. :-)
Lucas Gryf

Příspěvekod auvas » sob říj 03, 2015 6:25 pm

Tak je to v lepším stavu než 6ka, ale ta nešla ani hrát :D. Jak na tom byla 5 už si teda nevzpomenu, ale tohle je úplnej bugfest, nechápu jak někdo může napsat, že se ještě s ničím nesetkal. Třeba teď hraju skirmish za necra a po bitvě oživím klidně 1k koster, protože můj hrdina si myslí, že má asi nekonečnou řadu zesilovačů https://goo.gl/xSOr8L :shock: . Dál třeba rozbitá taktická fáze (ten skill co rozšiřuje počet skupinek nebrat, může se vám stát, že svou oblíbenou grupu už neuvidíte), jednotky na začátku kola nechtějí vpřed, ale jen do stran a dozadu, hrdinové zničeho nic dostanou další body pohybu atd. atd. A to hraju tepre druhou mapu. Ale úplně nejvíc je ta UI AI, jak už tu někdo psal... to je normálně blbej vtip :cry: , na to se ani nedá dívat, co tam ten idiot vymejšlí. Jestli ještě někdo přemýšlí o koupi, tak čekejte... a dlouho.
auvas

Příspěvekod Lucas Gryf » sob říj 03, 2015 6:59 pm

Já takové problémy nemám, AI se ještě pořád nedokázali projevit.
Lucas Gryf

Příspěvekod Thelvyn » sob říj 03, 2015 11:04 pm

auvas píše:Tak je to v lepším stavu než 6ka, ale ta nešla ani hrát :D. Jak na tom byla 5 už si teda nevzpomenu, ale tohle je úplnej bugfest, nechápu jak někdo může napsat, že se ještě s ničím nesetkal. Třeba teď hraju skirmish za necra a po bitvě oživím klidně 1k koster, protože můj hrdina si myslí, že má asi nekonečnou řadu zesilovačů https://goo.gl/xSOr8L :shock: . Dál třeba rozbitá taktická fáze (ten skill co rozšiřuje počet skupinek nebrat, může se vám stát, že svou oblíbenou grupu už neuvidíte), jednotky na začátku kola nechtějí vpřed, ale jen do stran a dozadu, hrdinové zničeho nic dostanou další body pohybu atd. atd. A to hraju tepre druhou mapu. Ale úplně nejvíc je ta UI AI, jak už tu někdo psal... to je normálně blbej vtip :cry: , na to se ani nedá dívat, co tam ten idiot vymejšlí. Jestli ještě někdo přemýšlí o koupi, tak čekejte... a dlouho.

FYI, na "neviditelné" jednotky na začátku souboje (při rozmisťování před bojem) - stačí dát "automatické rozmístění", pak se zjeví všechny jednotky a je možné je libovollně rozmístit,
Thelvyn

Příspěvekod Lucas Gryf » ned říj 04, 2015 2:46 pm

Hráli jsme s bratrem hru, když jsem objevil cosi zvláštního - můj hrad byl v podzemí a já jsem byl na povrchu, přičemž jsem se chtěl do hradu teleportovat, ale nešlo to. Co myslíte, byl to bug nebo to tak prostě nefunguje?
Lucas Gryf

Příspěvekod antalyan » ned říj 04, 2015 3:52 pm

Nefunguje, bylo to v popisu kouzla v betě (teleportuje do nejbližšího města, nelze použít mezi podzemím a povrchem). Zajímavá změna opoti pětce, a vcelku smysluplná.
antalyan

Příspěvekod Ondra8923 » pon říj 05, 2015 5:40 am

Mám první bug. V misi číslo 2 za akademii - Masfar - nelze misi dokončit. Porazil jsem nekromantku Lylu několikrát, všechny její spojence, všechno co šlo jsem navštívil a obsadil a nic se dále neděje, úkol se neaktualizuje. Je to bug? Stalo se to někomu? Nebo je tam něco jak pokračovat, na co jsem zapomněl? Díky
Ondra8923

Příspěvekod nawaro » pon říj 05, 2015 9:56 am

Ondra8923 píše:Mám první bug. V misi číslo 2 za akademii - Masfar - nelze misi dokončit. Porazil jsem nekromantku Lylu několikrát, všechny její spojence, všechno co šlo jsem navštívil a obsadil a nic se dále neděje, úkol se neaktualizuje. Je to bug? Stalo se to někomu? Nebo je tam něco jak pokračovat, na co jsem zapomněl? Díky

Zdravím, zdaleka ne první ;)
Tento bug je už známý a nejde s ním nic moc dělat. Oprava by měla přijít v patchi snad tento týden.
Zde je seznam všech prozatím známích bugů (nevím, jestli tam je i také už 2 mise na necropoli)
http://forums.ubi.com/showthread.php/12 ... own-Issues

Pokud to chceš přeskočit, můžeš použít "ofiko" cheats:
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... -45pm-cest
nawaro

Příspěvekod Dovahkiin » pon říj 05, 2015 2:42 pm

čau,

možná se to už někde řešilo, snažil jsem se to najít někde ale nepovedlo se, mám problém že když zapnu hru poprvé po instalaci tak můžu hrát kampaň jak chci, progres se mi ukládá, tedy na mapě mám ty mise které se odemkli po dohrání předchozích atp., ale když hru vypnu a znovu zapnu, všekerý postup je tatam, navíc v tu chvíli i když dohraju misi (zkoušel jsem to na první sylvanu, protože se mi zda nejjednoduší a nejkratší) tak se mise druhá neodemkne, ani když ančtu nějakou uloženou pozici kde ty mise odemklé byly. Po přeinstalování hry se to stane uplně stejně. Tak jestli někdo ví jak se to dá třeba vyřešit, nebo čím by to mohlo být, byl bych hodně vděčný za jakoukoliv pomoc, díky :)

EDIT: tak už dobrý, vyřešeno
Naposledy upravil Dovahkiin dne pon říj 05, 2015 10:41 pm, celkově upraveno 1
Dovahkiin

Příspěvekod Blahy » pon říj 05, 2015 7:27 pm

Zatím jsem odehrála celou kampaň tvrze a neobjevil se mi u ní žádný bug. Tato kampaň se mi moc líbila. Má velmi dobrou hratelnost, první mapa je dost krátká, druhou jsem měla také celkem rychle dohranou. Třetí má asi největší mapu. A u poslední mise jsem napoprvé nestihla časový limit na přejítí mostu, takže se připravte na to, že misi nemusíte udělat napoprvé. Obsahově se mi tato kampaň velice líbila, má dobrou hratelnost, úkoly se mění. Takže vždy přijdou s něčím novým. Po úvodních rozpacích z katastroficky vypadajících cutscén jsem dostala od vývojářů pěknou hru. A už jsem si zvykla i na tu grafiku, které jsem v betě nemohla přijít na chuť. Začala jsem hrát o víkendu kampaň a nemohla jsem se odtrhnout od počítače:) Začala jsem hrát také kampaň nekropole. Tam mi přijde ta první mapa extrémně krátká. Ta druhá mise mě třeba tolik nechytla, tak jako u tvrze, přestože druhá mise Necropole už je rozsáhlejší. Ale zatím při srovnání po dvou kampaních Necropole má Tvrz lepší kampaň. Jinak se mi líbí, že každá ta kampaň je úplně jiná a má jiný ráz podle toho, za kterou frakci hrajete. Takže myslím, že dostáli slibům a udělali opravdu velmi hratelnou kampaň, přestože mapy jsou mnohem méně rozsáhlé, než u VI. Aspoň to líp ocejpá a nedostaví se pocit rutiny. Za mě snad jen škoda, že nepočkali s vydáním hry a nedali do ní větší počet frakcí, konkrétně chybí trpaslíci, peklo a svatyně. To by vynahradilo to, že mapy jsou menší a tedy rychleji dohrané. takže hra kampaně mi rozhodně tolik nevydrží, co mi vydržela VI.
Blahy

Příspěvekod Moor8 » ned lis 08, 2015 8:58 pm

Zdravím,

mám takový problém. Když navštívím budovu, která dává buď dvě síly, nebo 2 obrany nebo budovu, která dává buď 2 ducha, či 2 many. Tak mi budova nedá na výběr, nic mi nepřibyde, ale budova je již navštívená.
Moor8

Příspěvekod Thelvyn » ned led 03, 2016 12:13 am

Patch 1.6, odebraný 32 bit spouštěč - udali pro to někde důvod? Dá se to nějak obejít?
Chtěl sem zkusit novější verzi, pár věcí zní lákavě, například opravená regenerace. Btw je už trochu opravená AI? Zkoušeli jsme asi 3x hotseat, rádi hrajeme proti počítači, od určité chvíle ale počítač prakticky rezignuje na jakoukoliv činnost a jen kupuje jednoho hrdinu za druhým. Takže pak nemá peníze na jednotky a já si nemůžu dokoupit nové hrdiny, protože už prostě nejsou... :roll:
Předpokládám že ideální řešení bude dát tomu dalších pár měsíců a vrátit se zase k trojkám a Falloutu 4 že? :)
Thelvyn

Příspěvekod Xantipa » čtv led 14, 2016 10:58 pm

Patch 1.6 hodně vyřešil, ALE.. zase se mi ztrácejí věci z invu. Vezmu robu, přeskočí to na zbroj a ta nakonec zmizí. Přehazování výbavy mezi hrdiny... HOROR.
Počítám tak ještě rok? dva? a zase to bude snad dobrý díl série. Zlaté dobré časy 2,3,4.... to se hrálo od vydání jedna radost.

"Honem něco vydejme, poitřebuju nové auto, barák, prachy........na ty co to koupí "ať kálí pes"!!!!
Platí se za liščí kožich nikoliv za noru.
Když nejsou slyšet bubny, patrně nikdo nebubnuje.
Xantipa

Předchozí

Zpět na Obecně