Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Názory a stížnosti

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

Re: Názory a stížnosti

Příspěvekod Grawl » úte dub 28, 2015 8:19 pm

Pravda, reputace byla super. Za tu bych byl v h7 moc rád. To, že tam nebude vnímám jako
krok zpět.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Grawl

Příspěvekod Lucas Gryf » sob kvě 02, 2015 8:24 am

Jak je to tedy s vydáním? Bylo to někde oficiálně řečeno? Na Steamu je napsáno jako datum vydání září 2015.
Lucas Gryf

Příspěvekod antalyan » sob kvě 02, 2015 10:49 am

Na ofi videích bylo září potvrzeno (ale víme jak to bývá :D )
antalyan

Příspěvekod Lucas Gryf » sob kvě 02, 2015 1:07 pm

No já osobně doufám, že to odloží, aby hru dodělali! Snad to Ubi zase neudělá tak, že vypustí nedodělanou hru.. párkrát to už udělali a párkrát za to dostali sprchu.
Lucas Gryf

Příspěvekod estla » sob kvě 02, 2015 1:45 pm

A zdá sa ti, že to pomohlo niečomu? :lol: Robia to stále a nielen s Heroes :wink:
estla

Příspěvekod Aizen » sob kvě 02, 2015 11:26 pm

Mňa trápi ešte jedna vec započul som niečo, že do heroes sa vrátia magické veže s kúzlami čo ma potešilo, ale keď som pozeral skilly na ofi stránkach sú medzi nimi aj kúzla tak ako to vlastne bude viete niekto ?
Aizen

Příspěvekod antalyan » ned kvě 03, 2015 2:36 pm

Aizen píše:Mňa trápi ešte jedna vec započul som niečo, že do heroes sa vrátia magické veže s kúzlami čo ma potešilo, ale keď som pozeral skilly na ofi stránkach sú medzi nimi aj kúzla tak ako to vlastne bude viete niekto ?

Systém bude podobný jako například v H5, základní kouzla se mohou naučit všichni ve věžích kouzel, pro naučení kouzel vyšších úrovní (budou celkem 4) je třeba umět danou dovednost na příslušné výši.
K daným dovednostem si pak lze odemknout ještě perky, které dávají kouzlům dané školy speciální vlastnosti (blesk omráčí atd.). Když si vzpomeneš na starší Heroes (pokud jsi je hrál), je to vlastně skoro stejné.
antalyan

Příspěvekod Lucas Gryf » ned kvě 17, 2015 3:41 pm

Ne a ne, já si pokoj nedám. Mě se nějak nelíbí to hnědé rozhraní, to, co bylo v H6 se mi líbilo mnohem více. Jaký na to máte názor vy? Jsem si jistý, že si na to zvyknu, ale jak jsem se na to dnes zase díval, nelíbilo se mi to. :-)
Lucas Gryf

Příspěvekod RRRick » ned kvě 17, 2015 3:49 pm

Vypadá to škaredě. Vůbec se to nehodí do fantasy, je to jak na nějakou hru před 2000. Ale je to asi ta poslední věc kterou bych řešil, zvlášť pokud ty tabulky nebudou přes celou obrazovku tak jako na screenech :D.
RRRick

Příspěvekod Lucas Gryf » ned kvě 17, 2015 3:57 pm

Takže nejsem jediný? Uf! Ale mě se to nelíbí vůbec, třeba ani dialogová okna.. to je jedno, hlavně aby se podařil gameplay. :D
Lucas Gryf

Příspěvekod RRRick » ned kvě 17, 2015 4:09 pm

No mě se nelíbí komplet celé UI. Nejvíc mi vadí, že mapa a některé možnosti jsou úplně všude, dokonce i v skillwheelu. Tohle doufám ještě opraví. Barva se tam nehodí, ale říkám, tu moc neřeším. Ještě mi vadí, že jsou všechny ikony a okna příliš velké, ale to snad spraví rozlišení.
RRRick

Příspěvekod estla » ned kvě 17, 2015 4:39 pm

Lucas Gryf píše:Takže nejsem jediný? Uf!

to teda určite nie si, len ako hovorí RRRick, momentálne to neriešim, ale nepáči sa mi to vôbec.
Celé je to neupravené a nedotiahnuté, ale snažím sa veriť, že to nie je finálna podoba a som zvedavá, aké to bude v reály. Ale nakoniec si zvykneme ako vždy :D
estla

Příspěvekod Lucas Gryf » ned kvě 17, 2015 4:44 pm

Tak tak. Ale radši ať upraví vzhled měst v adventure mapě (mě se to nelíbí, jsou moc malé, byl jsem zvyklý na krásná města z MMH6).
Lucas Gryf

Příspěvekod antalyan » ned kvě 17, 2015 7:46 pm

Přesně :-D Já do menu vlezu snad jen na začátku, takže momentálně mě znepokojuje sto a jedna další věc před vzhledem k menu, jako třeba málo kouzel v jednotlivých školách, nedostatek schopností jednotek, možnost změny třídy hrdiny, vzhled a velikost města na mapě atd.
antalyan

Příspěvekod estla » ned kvě 17, 2015 11:03 pm

Sorry za odpoveď, ale to nerieš :mrgreen:
Ono to totiž za teba vyriešia iní a bohužiaľ alebo vďaka bohu si budeš musieť zvyknúť :)
Ja už som si zvykla, že to ofrflám, a nakoniec to budem hrať aj tak v takej podobe ako mi to predhodia
Ale bojujem, a verím, možno naivne, že nás aspoň trochu počúvajú :wink:
estla

PředchozíDalší

Zpět na Obecně