Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Názory a stížnosti

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

Názory a stížnosti

Příspěvekod Sabatu » ned srp 17, 2014 12:26 am

Shrnu to velice stručně .
Zatím jsem spokojen , vypadá to z dosavadních screenu přehledně jako v H5 . Velice mě potěšila frakce akademie , kouzla z věží ,výběr ze dvou šampionů.
Co mě štve nejvíce:
Volba dalších dvou frakcí .
Jako asi bych dal přednost sylvanu , avšak za trpoše taky semtam zapařim
To samé platí pro Dungeon ( V h5 moje nej frakce) ale chybělo by mi peklo .
Ale doufám( ne ) věřím že se dle mého názoru zlepší hra oproti H6 . Tam mě štvaly kouzla, nepřehlednost(výjmečně) a slabé jednotky :D a strom dovedností ... Ten mě ničil .. Tisíce skillů ale jen 30 pointů ...

PROSÍM , ZDE SE RADUJTE,POSTĚŽUJE, ZANADÁVEJTE, ZAPLAČTE ŠTĚSTÍM ČI SMUTKEM :DDD
Sabatu

Re: Názory a stížnosti

Příspěvekod RRICK » ned srp 17, 2014 7:55 am

Něco si musí nechat i do datadisků, tak je jasný, že nedají od začátku všechny frakce. 6 frakcí je na začátek akorát. 5. bude sylvan a 6. doufám dungeon. Jestli jo, tak budu nadmíru spokojenej. Inferno by taky nebylo špatný, ale snad ve všech dílech bylo od začátku, tak klidně ať ho teď vynechají ;) ...A ten strom dovedností z H6, když to poprvé oznámili, tak sem se na to celkem těšil.. ale to provedení fakt hrůza. Čekal jsem, že to bude víc propracovaný, a hlavně že každá frakce bude mít svoje skilly, ale tím, že to udělali pro všechny stejně a ještě tam narvali kouzla to zabili uplně.
RRICK

Příspěvekod Lucas Gryf » ned srp 17, 2014 8:11 am

Heroes v Ashanu si bez Démonů nedokážu představit, takže at je klidně vyndají. A třeba by do datadisků mohli dát novou rasu, třeba piráty, ikdyž do děje moc nezapadají :-)
Lucas Gryf

Příspěvekod antalyan » ned srp 17, 2014 9:59 am

I mně se nové Heroes docela líbí, jen doufám, že vydání už v roce 2015 nebude znamenat to samé co u šestky: samé chyby. Jinak to na mě zatím působí tak, že si chce hra vzít to nejlepší ze svých předchůdců, hlavně pětky a šestky.
antalyan

Příspěvekod Mrakoplas » ned srp 17, 2014 11:08 am

antalyan píše:I mně se nové Heroes docela líbí, jen doufám, že vydání už v roce 2015 nebude znamenat to samé co u šestky: samé chyby. Jinak to na mě zatím působí tak, že si chce hra vzít to nejlepší ze svých předchůdců, hlavně pětky a šestky.

A teraz vazne , mohol by mi niekto povedat , ktora dobra mechanika bola v VI ze by ste ju chceli v VII ?
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Mrakoplas

Příspěvekod antalyan » ned srp 17, 2014 11:23 am

No, líbilo se mi tam více vedlejších úkolů, reputace a její schopnosti a frakční schopnosti.
antalyan

Příspěvekod Mrakoplas » ned srp 17, 2014 11:38 am

antalyan píše:No, líbilo se mi tam více vedlejších úkolů, reputace a její schopnosti a frakční schopnosti.

Frakcne schopnosti boli aj v HV a dokonca rozmanitejsie,aj vdaka skillwheelu.
A reputacia v HVI bola nevyuzita a celkovo vlastne nenala ziadny zmysel a dopad, takze v podstate zbytocna vec , tych par abilit sa mohlo dat do stromu a aspon by ho nemali vseci taky isty.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Mrakoplas

Příspěvekod antalyan » pon srp 18, 2014 8:53 am

Tak frakční schopnosti v h5 sice byly, ale nebylo možné je v boji použít ještě mimo kouzlo či schopnost. Reputace v h6, i když souhlasím, že není úplně dotažena, ovlivňovala také některé vedlejší úkoly, díky nimž byla hra při hraní za opačnou reputaci o něco jiná. V h6 se mi také poměrně líbila existence schopností zaměřených na sílu a ne magii a také to, že od každého národa byly dva typy hrdinu - sila/magie. Ani systém schopností nebyl úplně špatný, špatně byly podle mě jen ty schopnosti. Systém škol wheel podle h5 bude lepší, ale snad tam bude možnost vybírat si skilly a ne jen spoléhat na náhodný výběr. Mimo výše uvedených věcí ale doufám, že hra bude podobná pětce. Hlavně ta herní náplň aby byla pestřejší, aby to nebylo jako v h6 ve vsech misich vybudovat své město, obsadit nepřátelská a to je konec mise.
antalyan

Příspěvekod Sabatu » pon srp 18, 2014 2:39 pm

Tak jako ty skilly nebyly v H6 špatné . Jen jich na mě bylo moc .. Mě osobně by se docela líbilo na začátku hry si zvolit u hrdiny třeba 5 základních perků ( Utok,Obrana,Osviceni,Štěstí,Destrukce) Beru podhle H5 ) .. A pak při levelování by se vám nabízely perky jen z dané kategorie kterou máte zvolenou ....... Toď muj osobní názor.. Ale třeba nás překvapí .. Ale ja si na nic v H5 nestěžoval .... Jen nato že jsou slabí Trpaslíci :D než sem se snima naučil hrát a používat runy.. Musíte uznat že trpaslíci pro začátečníky byly obtížný :D
Sabatu

Příspěvekod filozof » stř srp 20, 2014 6:53 pm

Mrakoplas píše:
antalyan píše:I mně se nové Heroes docela líbí, jen doufám, že vydání už v roce 2015 nebude znamenat to samé co u šestky: samé chyby. Jinak to na mě zatím působí tak, že si chce hra vzít to nejlepší ze svých předchůdců, hlavně pětky a šestky.

A teraz vazne , mohol by mi niekto povedat , ktora dobra mechanika bola v VI ze by ste ju chceli v VII ?

Heroes VI byl špatný díl, ale musíš uznat, že měli i některé dobré nápady. Například boss fighty, překážky na bojištích, Achievementy a rozdělení jednotek do tří úrovní místo sedmi.
filozof

Příspěvekod kubrt » stř srp 20, 2014 10:05 pm

Mrakoplas píše:A teraz vazne , mohol by mi niekto povedat , ktora dobra mechanika bola v VI ze by ste ju chceli v VII ?

Já bych zachoval to omezení, že magik se nemohl naučit top schopnosti bojovníka a opačně bijec nemohl používat expertní kouzla. Zajímavý bylo i upgradování budov a s tím spojený nárůst jednotek.
kubrt

Příspěvekod Bušák » ned srp 24, 2014 2:14 pm

:idea: Vypadá to, že všechny změny oproti H6 budou jen k lepšímu (konvertování, společné banky, volba dvou šampionů, systém zkušeností). Akorát mám trochu strach z toho napadávání ze strany a ze zadu, uvidíme jak to bude fungovat.
:idea: Co se mi zatím úplně nezamlouvá podle prvních videí je více objektů na bojišti. Co budou dělat jednotky typu paladin, když se nebudou moci pořádně rozběhnout? (Na druhou stranu ve videu byly zatím jen taková místa, kde je to možné pochopit - tvrz, město, pak ten boj s katapultem - uvidíme, jak budou vypadat běžná bojiště.)
:idea: A docela mě mrzí, že ani pro H7 neplánují návrat k 3D modelu měst, jako v H5.
Nicméně zatím to celkově vypadá velmi nadějně, už se nemohu dočkat, modleme se snad jen za to, aby začátky H7, nebyly stejně krušné, jako ty u šestky...
Bušák

Příspěvekod kubrt » pon srp 25, 2014 1:16 pm

Bušák píše:.... Akorát mám trochu strach z toho napadávání ze strany a ze zadu, uvidíme jak to bude fungovat....

Tohle přebírají z Heroes online. Tam to funguje a je to další taktický prvek jak postavit figurky a bouchat s nima.
kubrt

Příspěvekod Will » stř srp 27, 2014 2:17 pm

Ach bože proč nám nemůžou dát všechny frakce z HoMM V Tribes of the East + Nagy ?? Hajzlové zasraný líný,nemají modely k okopčení z Homm VI tak se ani nenamáhaj dělat moc nových a radši naserou tunu fandů tim že je takhle barbarsky nutí si vybírat, To je fakt nenapadne že by trhy měl stokrát vyšší kdyby tam dali těch pár ras navíc ??

Asi ne jak tak koukám.
Will

Příspěvekod zdenek000 » stř srp 27, 2014 3:50 pm

Zatím žádná ra neměla všechny frakce, tak proč to dělat teď? Já jsem rád, že tam nedaj všechno. Aspoň si něco schovají pro datadisk. Lidem se pořád něco nelíbí. Hold tak si člověk připlatí za datadisk. Pokud to bude hodně dobrá hra, v co věřím, tak si mylsí, že si ještě rád jeden nebo dva datadisky koupím
zdenek000

Další

Zpět na Obecně