Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Názory a stížnosti

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

Re: Názory a stížnosti

Příspěvekod antalyan » pon kvě 18, 2015 3:32 pm

Právě 8)
Kdyby neexistovala žádná stránka tak bych si jen zanadával a čekal na hru.
Takhle mám pořád snahu snažit se o změnu :o
antalyan

Příspěvekod Lucas Gryf » čtv kvě 21, 2015 8:49 pm

Tak, stream je za námi. Názory? Mě se prostě nelíbí vegetace. Textury, stromy, hrady.. snad to dodělají. Samozřejmě, hrdina je hlavní, ale mě se to prostě moc nelíbí.. Jak jsem si kdysi stěžoval na moc velkého hrdinu, myslím si, že to zpravili. Hrdina a celé jeho menu se mi líbí. Na to, jak všichni remcali okolo skillwheelu mi přijde dobré. Bojiště krásné - hezké modely i prostředí, jen se mi nelíbí jak tam je ten text kol, ale toho si snad ve hře ani nevšimnu. Townscreens jsou fajn, jen bych snad možná dal jiný druh zelené ho lidského hradu, ale to je maličkost. Do září času dost, už se těším.
Lucas Gryf

Příspěvekod Niven » čtv kvě 21, 2015 9:12 pm

Tak skouknuto.
Po neúspěšném šestém díle je vidět, že hra se vrací do zavedených systémů h3 a h5. Grafika je zase hodně pohádková a jednoduší než u h6. Hrady pohoda, skillení u herů také klasika a celému tomu hraje do karet jednoduchost jako u zmíněných dílů. Já jsem zatím spokojený se vším a uvidíme jak hra poběží až bude komplet. To bude zase večerů prosezených u Heroes. :D
Než u h6, kde multi nebyl perfektní, tak zde to vypadá na klasiku h3!!! Už aby to bylo a hlavně ať hru dodělají jak mají a budu spokojený.
Niven

Příspěvekod RRRick » pát kvě 22, 2015 12:29 am

Názory ? Townscreens, UI, menu hrůza (úvodní obrazovka bez animací ? :shock: ), ale to jsou jen ty doplňky který vylepší atmosféru pokud se povedou, ale není to nic důležitého. Celkově jsem s tím byl spokojenej, už mi to nepřišlo úplně jako kopie šestek. Mapy o dost vylepšili, bojiště vypadají taky skvěle a i hratelnost vypadá ok. Odhalili k tomu pár nových informací, všechno z toho super a co mě potěšilo nejvíc tak je návrat náhodného výběru hradu při spouštění mapy, pro mě zvlášť důležitý u multiplayeru, takže za to palec nahoru. Dalo mi to opět naději, že z toho bude dobrej díl.
RRRick

Příspěvekod antalyan » pát kvě 22, 2015 6:53 am

Vegetace a i celkové prostředí mi připomíná šestku, ale ještě o něco hezčí, takže moc nechápu, co se Lucasovi na ní nelíbí.
Skilly mě zatím docela potěšily stejně jako výběr preferované magie.
Jediná dvě zklamání:
+ nedozvěděl jsem se, jestli bude možné v kampani měnit třídy hrdinů, což je pro mě dost zásadní
+ nelíbí se mi symbol kostky pro osud - ale s tím se smířím :D
antalyan

Příspěvekod estla » pát kvě 22, 2015 12:22 pm

Včera som bola v práci, takže stream som videla až teraz a môj názor by som zhrnula asi takto - sorry za výraz
Boha jeho, veď to vyzerá veľmi dobre :mrgreen:
Fakt je rozdiel, keď to podávali po kúskoch - tam skillwheel, tam townscreen, jednotlivé kúzla
Keď to človek vidí v reále ako sa to hrá, celok vyzerá moc pekne, grafika, aj pomer objektov na mape vs hrdina, je to prehľadné, mne sa v tom dobre orientuje.
Dúfam, že nezmršia hrateľnosť, tiež mi tam vadí zopár kozmetických drobností, ale na tie si zvyknem.
Už sa na to teším :D
estla

Příspěvekod Lucas Gryf » pát kvě 22, 2015 3:38 pm

U mě často bývá, že nejprve se mi něco nelíbí a až pak po dni na to mám normální objektivní názor. Takže musím shrnout to, co se mi včera moc nelíbilo - grafika. Po opětovném "prozkoumání" záznamu jsem došel k názoru, že jediné, co se mi na mapě dobrodružství moc nelíbí jsou hrady. Trošku horší jsou pak textury země, takže trav a hor. Na druhou stranu to není žádný moc velký problém.
Lucas Gryf

Příspěvekod RRRick » pát kvě 22, 2015 4:22 pm

Skopírované jednotky, specializace hrdinů, málo kouzel, a ty řešíš textury trav ? :D :D
RRRick

Příspěvekod antalyan » pát kvě 22, 2015 4:29 pm

Nezapomeň na málo schopností jednotek.
Asi má každý pro hru jiné preference :D
antalyan

Příspěvekod estla » pát kvě 22, 2015 5:15 pm

RRRick píše:Skopírované jednotky, specializace hrdinů, málo kouzel, a ty řešíš textury trav ? :D :D

To kopírovanie jednotiek sa moc nepáči ani mne, ale s tým už moc nepohneme.
Tie ďalšie veci beriem s rezervou asi ako názor na hru - možno teraz sa to zdá málo, ale ja chcem vedieť, ako sa s tým bude hrať - v hre to môže byť celkom inak :D
estla

Příspěvekod Lucas Gryf » pát kvě 22, 2015 5:30 pm

Ano, jsem divný. Upřímně, říkejte mi třeba ko*ot, ale já více řeším příběh, než hratelnost. Prostě budu hrát to, co bude. :D
Lucas Gryf

Příspěvekod antalyan » pát kvě 22, 2015 6:51 pm

Upřímně, příběh mě dost zajímá taky.
Ale ne příběh travní textury :D
antalyan

Příspěvekod Niven » pát kvě 22, 2015 7:00 pm

Popravdě. U Heroes 5 a 3 měli jednotky také málo extra schopností. U heroes 4 a 6 jich měli více a moc to ve výsledku nepomohlo. :D Proto to je věc názoru.
Grafika hry v pohodě až na textury trávy a těch farem. Ale je to beta, tak to ještě zapracují a až budeme hru hrát, tak to myslím bude ok.
Celkově hra je podobná h5 a h3 moc a je to vidět. 2 šampioni a návrat behemotů např. je pro mě velkým plusem. Pokud h6 měla být revoluce, tak h7 je klasika se vším všudy a vypadá to buď na nejlepší a přinejhorším na velice povedený díl pro davy, jelikož se to drží klasiky.
K jednotkám si myslím, že moc extra vykradené modely ani nejsou kromě nekra a to se řešilo. A i kdyby tak mi to nevadí. Hlavní bude hratelnost, příběh a pak multi, které mě velice zajímá. :D
Niven

Příspěvekod antalyan » pát kvě 22, 2015 7:54 pm

No na příběh jsem se hodně těšil, ale pokud nebudou jednotlivé kampaně provázané stejnym příběhem, ale každá bude mít vlastní jak jsem slyšel včera na přenosu, tak nevím co od toho čekat.
A co se týče jednotek, tak těch schopností je tady ještě míň než v pětce.
Tam aspoň měla každá jednotka svou speciální, ale tady je půlka obyčejný schopnosti a zbytek je buď vůbec nemá jako kostlivec nebo jen upgrade.
antalyan

Příspěvekod Lucas Gryf » pát kvě 22, 2015 8:41 pm

No a nevíte, jak to bude? Půjde to po sobě jako v H5, nebo, čemu by i nasvědčovala neprovázanost, jako v H6?
Lucas Gryf

PředchozíDalší

Zpět na Obecně