Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Názory a stížnosti

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

Re: Názory a stížnosti

Příspěvekod antalyan » sob kvě 23, 2015 3:14 pm

Říkali to v tom videu v pondělí. Každý příběh dostal na starost jiný scénárista, takže o komplexním příběhu jako v H6 nemůže být ani řeč si myslím.
antalyan

Příspěvekod Lucas Gryf » sob kvě 23, 2015 5:14 pm

Tak to je škoda. Ano, každý z rádců řekne příběh svého národa, ale sakra, to nebude tak zábavné..
Mimochodem, zmínil se někdo o editoru map? Docela by mě zajímalo, jak to bude a čemu to bude více podobné, jestli H5 nebo H6.
PS: Už vím, co se mi na té trávě nezdá! Nejsou tam takové blbůstky na tom terénu. Prostě je to holé, jenom stromy. Ale jsem si jistý, že mapy budou vypadat více k světu až to vyjde.
Lucas Gryf

Příspěvekod Montezuma3 » stř zář 30, 2015 12:09 pm

Tak co pařani, jaké jsou vaše první dojmy? Krom toho že vám to nejede na Win10 a nemáte tam češtinu.

Hekaj ty stalkerky pořád jako chlapy nebo už je to ok?

A co soudtrack. Hraje to dobře?
Koukal jsem na playlist a jsou tam i bonusové skladby pro Inferno a Trpoše :P
Montezuma3

Příspěvekod LordGraa » stř zář 30, 2015 12:19 pm

Čeština mi jde, hra mi jde (Win10) a nepadá, takže já si stěžovat nemůžu :)

Soundtrack: https://youtu.be/1DF8z3O4W_c

Hudba se mi líbí, i když všechny skladby nejsou od P. A. Romera, tak zvláště hudba na sněhu, moři, v lese a pak trpasličí nemá chybu 8)

Jen mám problém s tím, že veškeré audio je strašně nízko a musím zvyšovat hlasitost na maximum, jelikož ta ve hře je z nějakých důvodů šíleně nízko ač je ukazatel volume na MAX :x

K češtině se vyjadřovat nebudu, protože bych tu zaspamoval celý topic a musel bych ty, co překládali Heroes VII, předhodit těm jejich překladatelským vořechům :roll: Je příliš po nich žádat unifikaci překládaných termínů, aby v každém díle tu samou jednotku nepřekládali jinak? Asi je... navíc třeba v bonusové mapě za Solmyra najdete i angličtinu.

Mimo scénáře jsem zkoušel i kampaň a krom problémů s nahráváním uložených pozicí bylo vše OK. Líbí se mi návrat velkých textboxů á la Heroes IV, ale i dialogová okna s portréty. Nelíbí se mi matrixovské animace cutscén, kde se spolu baví voskové figuriny :oops:

Toť vše, jdu hrát :D
Česká fanstránka herní série Heroes of Might and Magic
https://www.worldofheroes.cz
Stíny nad Ashanem
https://wpu.worldofheroes.cz/tsoa.html
LordGraa

Příspěvekod filozof » stř zář 30, 2015 5:00 pm

Má zde někdo problém s chybějícími titulky v cutscénách?
filozof

Příspěvekod LordGraa » stř zář 30, 2015 5:45 pm

filozof píše:Má zde někdo problém s chybějícími titulky v cutscénách?

Titulky cutscén: defaultně jsou vypnuté. Zapnete: Nastavení>Obraz>Titulky (sjeďte posuvníkem až dolů).
Stíny nad Ashanem
LordGraa

Příspěvekod bob2 » čtv říj 01, 2015 8:00 pm

Zdravím hned v první kampani za Tomáše mam bug ve scéně kde mam osvobodit ohnivého elementála ma být sukuba co ho hlídá jako tady
Obrázek
Já tam nikoho ale nemám a nemůžu se odsud dostat.
Obrázek
Má někdo stejný problém nebo řešení?
Diky
bob2

Příspěvekod LordGraa » čtv říj 01, 2015 8:15 pm

Hoj, už to tady někdo řešil.

Problém je v tom, že jsi zřejmě nesplnil všechny úkoly, které předcházely, nebo ne ve správném pořadí.

Každopádně důležité je, aby hrdinka (nevím její jméno) byla guvernérkou města - to provedeš přetáhnutím jejího portrétu ve městě do levého horního rohu, čímž se stane pro to město guvernérkou.

Pokud ani to nepomůže, pak jedině restart mise a znova.
Stíny nad Ashanem
LordGraa

Příspěvekod bob2 » čtv říj 01, 2015 8:23 pm

Guvernérkou města je,měl jsem prozkoumat nějaké pláně ale na mapě ale není uvedeno kde tak jsem myslel že nato teprve příjde ,pravda je že jsem ukoly plnil trochu v jínem pořadí,snad tenhle bug opraví.diky za radu
bob2

Příspěvekod Thelvyn » pát říj 02, 2015 5:20 pm

Tak jsem vzdal snahy o rozchození 64bitové verze a posledních pár hodin hraju 32bitovou. Abych pravdu řekl, docela mě to baví - neni nad to, když člověk čeká to nejhorší.
Ovšem.. časté pády, nesmyslná náročnost hry na hw. Často nesmyslné chování neutrálních jednotek, kdy akorát pobíhají na své straně mapy a čekaj až je postřílim. Podivné velikosti čehokoliv na mapě. Kombinace některých pozadí obrazovky a barvy a velikosti písma. "Animace" úvodního rozhovoru koncilu. Zkrátka to chce tak ten rok další práce, stejně jako šestky :) .
Jo a suroviny, ty nové samozřejmě. Doufám že někdo vyrobí mod, aby z nich radši byla síra, drahokamy etc.. :roll:
Z novinek, opravdu se mi líbí útoky ze stran, místy lepší popis abilit a proměny mapy v kampani - jedu barbary, druhou misi. A návrat magickejch škol. Ale to mi přijde dost málo za cenu opětovného totálního zprasení trojúhelníku optimalizace/stabilita/náročnost. Kdyby trochu přeleštili engine pětek, nebo poladili šestkovej a udělali to na tom, tak by ten poměr byl nesrovnatelně lepší a vzhledově by to nebylo poznat.
Thelvyn

Příspěvekod Lucas Gryf » pát říj 02, 2015 5:30 pm

Co se týče náročnosti, dovolím si odporovat - GTX 860m je sice výkonná grafika, ale já hraju fullHD na ultra detaily plynule. Na druhou stranu, na tu grafiku je to trochu více, ale já osobně jsem spokojen.
Lucas Gryf

Příspěvekod Thelvyn » pát říj 02, 2015 9:51 pm

Lucas Gryf píše:Co se týče náročnosti, dovolím si odporovat - GTX 860m je sice výkonná grafika, ale já hraju fullHD na ultra detaily plynule. Na druhou stranu, na tu grafiku je to trochu více, ale já osobně jsem spokojen.

Já to jedu na starym dvoujádru, 2,6GHz, 4G RAM a grafika AMD Radeon HD 6700 :D . Střední a vyšší detaily.

Edit: Nejde mi spustit první mise za temný elfy, druhá za nekromanty a třetí za barbary :roll: .
Thelvyn

Příspěvekod Mrakoplas » sob říj 03, 2015 3:37 pm

Zas mam raz pocit Ubisoft vidal early alfu na nie doladenu hru. Na celej hre bohuzial vydiet low budget.
Graficky ta hra vypada hnusne. Absolutne nechapem tie staticke modely v menu. UI a AI je na urovni u Heroes 2.

Obsahovo je ta hra dobra , ale forma v akej je obsah zabaleny je otras, Urcite to neni na urovni AAA hier
a za 45 E to urcite nestoji. (ked za tu istu cenu mozte mat Witchera, Metal Gear atd...)
Dufam ze to patche daju do poriadku , ale zatial to za tu cenu urcite nestoji
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Mrakoplas

Příspěvekod filozof » sob říj 03, 2015 4:24 pm

Pořád je to méně zabugované než heroes V a VI po vydání.
filozof

PředchozíDalší

Zpět na Obecně