Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Předobjednávka

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

Předobjednávka

Příspěvekod Lucas Gryf » ned dub 26, 2015 4:57 pm

Ahoj, na webu se strhla menší diskuse u posledního článku, byl bych rád, kdyby se to přeneslo na diskusní fórum :-)
Ale k titulku dotazu, předobjednáte hru? Pokud ano, odkud? Jakou edici? Tohle by možná i mohlo posloužit pro ostatní, kteří si budou chtít hru objednat a nebudou vědět odkud :-)
Já si chci koupit hru z g2a, většinou mají i před vydáním akce, kde hra stojí levnější (např. u Battlefield: Hardline byla poloviční cena v různých akcích, z 1600 na 800), a pokud by byla cena přijatelná, koupil bych si i deluxe edici. :-)
Lucas Gryf

Re: Předobjednávka

Příspěvekod Aizen » ned dub 26, 2015 5:09 pm

No ja som si hru objednal cez hernysvet.sk lebo to tam bolo najlacnejšie a to Collectors Edition ale potom som sa pozeral a oni pritom nemajú napísané nič o beta keyoch, tak ma celkom nasere ak k tomu nedostanem beta key, neviete niekto ako to je prosím ?
Aizen

Příspěvekod Dave_Jame » ned dub 26, 2015 5:33 pm

Klíč do bety by jsi jednoznačně měl dostat. toho bych se nebál

Já mam problém. prvně si chci na hru šáhnout než si ji objednám, ale abych si na ni mohl šáhnout musím si ji objednat.. nebo najít 3Tí cestu
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod Lucas Gryf » ned dub 26, 2015 5:35 pm

Tím myslíš si ji vyzkoušet? Jistě bude nějaké demo, nebo ti nějaká hodná duše půjčí svůj účet s betou (nebo jak to bude fungovat).
Lucas Gryf

Příspěvekod Dave_Jame » ned dub 26, 2015 5:39 pm

Ano vyzkoušet
a buď demo, někde vyhrabat klíč, nebo dobrá duše jak jsi sám navrhl
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod Lucas Gryf » ned dub 26, 2015 5:53 pm

Já si myslím, že se někdo najde, všichni tě znají, takže ti budou důvěřovat.
Mimo téma, neví někdo, jak se dá kontaktovat Limbic s návrhy? Mohli by udělat takové téma, protože to nelidské město Azylu mě bije do očí.
Lucas Gryf

Příspěvekod antalyan » ned dub 26, 2015 7:17 pm

Když by konečně začali ve velkém poslouchat fanouškovské názory, a nechali si poradit, byl by to devátý div světa (chtěl jsem říct osmý, ale tuhle přezdívku už má zabranou Pamukkalle :D )
Když už propagují spolupráci s fanoušky, měli by se o ni víc snažit. Kolik lidí už čeká na ofi stránkách, až se vyjádří ke skillwheelu, proč to udělali zrovna tak atd., jestli by mohli přidat ještě nějaké schopnosti jednotkám, jestli bude možné vybírat si třídy kampaňových hrdinů... Měli by se hlavně se o tom s fanoušky pobavit a zareagovat na jejich\naše návrhy...
antalyan

Příspěvekod estla » ned dub 26, 2015 7:30 pm

Dave_Jame píše:Já mam problém. prvně si chci na hru šáhnout než si ji objednám, ale abych si na ni mohl šáhnout musím si ji objednat.. nebo najít 3Tí cestu

Ja som zas taký blázon, že je mi to jedno - od h5 ich poctivo kupujem všetky bez ohľadu na to, ako sú urobené - jednoducho ich chcem mať. Zas ale do zberateľky nejdem - nepotrebujem tie veci okolo a nedám im za to 105 éčiek :D
A som lenivá hľadať, takže tak ako všetky hry, objednávam z game expres - idem na istotu aj s bonusmi a beta key, kde je to vyslovene uvedené, že bude :) Celkom fajn darček k narodkám, ak teda betu spustia ako sľúbili :wink:
Naposledy upravil estla dne ned dub 26, 2015 7:33 pm, celkově upraveno 1
estla

Příspěvekod zdenek000 » ned dub 26, 2015 7:33 pm

Dave_Jame píše:Ano vyzkoušet
a buď demo, někde vyhrabat klíč, nebo dobrá duše jak jsi sám navrhl

Já předobjednávat budu nejspíš tu digital deluxe edition a klidně klíč bych půjčil.
zdenek000

Příspěvekod RRRick » ned dub 26, 2015 9:50 pm

Za posledních pár let se Ubisoftu nepodařilo udělat hru, která by hned po vydání fungovala, takže nevidím důvod si to předobjednávat. Chci si to zahrát naplno a bez zbytečných chyb, takže si to nechám asi až na Vánoce (na které ještě nevím :D) Co se týče bety, tak to je jen takové menší demo, 2 frakce a 2 mapy na dlouho nezabaví, takže mi bude stačit když uvidím nějaký gameplaye na youtube ;)
RRRick

Příspěvekod Aizen » ned dub 26, 2015 10:12 pm

RRRick píše:Za posledních pár let se Ubisoftu nepodařilo udělat hru, která by hned po vydání fungovala, takže nevidím důvod si to předobjednávat. Chci si to zahrát naplno a bez zbytečných chyb, takže si to nechám asi až na Vánoce (na které ještě nevím :D) Co se týče bety, tak to je jen takové menší demo, 2 frakce a 2 mapy na dlouho nezabaví, takže mi bude stačit když uvidím nějaký gameplaye na youtube ;)

Trochu offtopic ale k tomuto komentu
Tak ja napríklad nechápem že v tejto dobe si nevie ubisoft nájsť nejakých kvalitných programátorov čo by vedeli spackať hru s minimálnym počtom bugov.
Aizen

Příspěvekod estla » ned dub 26, 2015 10:30 pm

RRRick píše:Za posledních pár let se Ubisoftu nepodařilo udělat hru, která by hned po vydání fungovala, takže nevidím důvod si to předobjednávat.

:lol:
Máš pravdu - pri h6 som ju mala tiež predobjednanú, spočiatku padala, nešiel conflux, vyhadzovalo ti čiernu obrazovku - strach a hrôza. Nadávala som, s každým patchom som sa tešila, že to bude ok, lenže dve veci opravili a tri zas posrali :D Ale zvedavosť je väčšia, hru by som kupovala aj tak, a aspoň teda skúsim betu aby som vedela do čoho idem :wink:
estla

Příspěvekod RRRick » ned dub 26, 2015 11:04 pm

Jojo, H6 byla hodně špatná zkušenost, po nadšení z H5 jsem šel zrovna do sběratelky a byly to zbytečně vyhozené prachy. Hrál jsem to pár týdnů a furt jsem doufal, že ta hra není tak špatná jak si myslím :D No co, byla to u mě první hra u které jsem si koupil sběratelku a nejspíš taky poslední. Takže teď už budu opatrnější :D

Aizen píše:Tak ja napríklad nechápem že v tejto dobe si nevie ubisoft nájsť nejakých kvalitných programátorov čo by vedeli spackať hru s minimálnym počtom bugov.

Právěže to Ubisoft je tlačí aby tu hru vydali co nejdřív, i když je plná chyb. Já bych řekl, že Limbic nejsou špatní, kdyby bylo jen na nich, tak tomu dají víc času a udělají to líp, ale značka je bohužel ve vlastnictví Ubisoftu a ti mají v nedodělaných hrách dlouholetou tradici ;D
RRRick

Příspěvekod estla » ned dub 26, 2015 11:16 pm

Po predchádzajúcich skúsenostiach s Ubi už s tým tak nejak automaticky počítam, že hra nebude 100%-ná
Ale ako si všímam je to trend, ktorý sa netýka len Ubi - česť tým pár výnimkám - patche , ktoré opravujú chyby vychádzajú takmer súčastne s vydaním hry :)
estla

Příspěvekod RRRick » ned dub 26, 2015 11:48 pm

Jasný, Ubi v tom nejsou sami, dělá to tak většina velkých společností. Všechny prachy cpou do reklam a pak hledej kvalitní hru. "Naštěstí" Heroesy nejsou tak populární aby si mohli dovolit vydávat každej rok nový díl, jinak by to dopadlo jak s AC.

Ale asi bysme to tu už dál neměli rozebírat, ať nejsme moc offtopic :D
RRRick

Další

Zpět na Obecně