Pojďme se trochu pobavit o hudbě...
Máme už k dispozici skladby ze všech městských obrazovek jednotlivých frakcí:
Azyl - Nevím proč, ale nějak té skladbě nemohu přijít na chuť. První minuta je taková divná. Část od 0:44 po 0:50 se tam absolutně nehodí. Od první minuty to je pak velice fajn, než udělaj repete s tou otravnou částí. Bohužel díky tomu řadím mezi ty slabší.
Akademie - Tahle je naprosto parádní! Má pěknej úvod, pak se rozjede a skvěle zakončí. Nemám co vytknout.
Nekropole - Není špatná, k Nekropoli se hodí, ale to je asi tak všechno, co se o ní dá říct.
Tvrz - Skladba je to fakt pěkná, ale k Tvrzi se mi teda moc nehodí. A navíc... část od 1:47 mi přijde přehnaná.
Hvozd - Prvních 30 vteřin by tam být nemuselo, jinak skvělá.
Kobka - Další pěkný kousek, nebýt o trochu lepší skladby u Akademie, byla by na prvním místě.
V betě jsme měli možnost zaslechnout skladby z hlavní nabídky (první 2 minuty), z bojových map: 1 (po 6:30), a 2 (po 11:10), z mapy dobrodružství (po 7:55) a z podzemí (první cca 2 a půl minuty). Nejsem si jistý, jestli je to všechno, ale tak snad je to dostupná většina...
Názor? Není to nějak špatné, ale podle mě dost nevýrazné a nezapamatovatelné. Jako podkres ale OK. Myslím, že to nakonec dopadne stejně jako u šestek, ze kterých si vzpomenu tak na 2, maximálně 3 melodie. Co mě ještě dost štve, je využití většiny bojových melodií právě z předešlého dílu. Doufám, že budou ve finální verzi nahrazeny novými (a lepšími, než těmi, které tam zatím dali).
A co si myslíte vy?
Podle mě zůstane legendární soundtrack čtyřek opět nepokořen.