Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

CHYBA: MMH7 přestalo pracovat

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

CHYBA: MMH7 přestalo pracovat

Příspěvekod Lucas Gryf » úte zář 29, 2015 3:12 pm

Zdravím všechny v tento krásný den,
krásný den ne pro mě. Protože při pokusu o spuštění 64 bitové verze hry (ne že bych měl jinou verzi) se mi nejdříve stahuje Microsoft .Net Framework v4 a pak vyhodí error, že hra přestala pracovat. Restart byl proveden a nic. Spuštěno jako správce, jakbysmet. Pro jistotu napíši i na support, a snad odpoví rychle, jinak jim tam tatínek vyhlásí válku. Stejný problém jsem měl i s druhou betou, jenže tam jsem mohl spustit 32 bitovou verzi. Díky za případné rady.
Lucas Gryf

Re: CHYBA: MMH7 přestalo pracovat

Příspěvekod Moor8 » úte zář 29, 2015 4:37 pm

Jsem na tom podobně. nejdříve problém s instalací Uplay, kdy jsem si ho nakonec musel stáhnout z netu. Pak se hra naistalovala celkem v pohodě, ale následně buď mohu hrát offline a to se dostanu tam, kam ty, nebo hrát online, kde se stahuje aktualizace o velikosti 12 GB!! Doba stažení 7 hodin!!!
Moor8

Příspěvekod Moor8 » stř zář 30, 2015 7:47 pm

Tak co? povedlo se to někomu spustit?
Moor8

Příspěvekod Lucas Gryf » stř zář 30, 2015 8:01 pm

Hahahaha - ano, povedlo. A jak, ptáš se? Z Windows 7 jsem provedl upgrade na Windows 8.1, přičemž jsem ztratil všechny aplikace, takže jsem musel hodně instalovat. To ale nevadí, hra šlape a já jsem spokojen. :)
Lucas Gryf

Příspěvekod Moor8 » stř zář 30, 2015 8:29 pm

a taky se stahovala aktualizace o velikosti 11 494 MB?
Moor8

Příspěvekod Koviii1994 » pát říj 09, 2015 7:04 am

Mám stejný problem.da se to vyresit i jinak nez windows 7 update na windows 8.Nebo myslite ze je to tim ze upplay se spousti v offline rezimu a online ikdyz sem pripojet k internetu napise chyba pripojeni k siti predem dekuji za odpoved.
Koviii1994

Příspěvekod antalyan » pát říj 09, 2015 3:22 pm

Koviii1994 píše:Mám stejný problem.da se to vyresit i jinak nez windows 7 update na windows 8.Nebo myslite ze je to tim ze upplay se spousti v offline rezimu a online ikdyz sem pripojet k internetu napise chyba pripojeni k siti predem dekuji za odpoved.

Windows 7 je oficiálně podporováno, takže v tom bych problém neviděl. A pokud se uplay spouští v offline ražimu, tak je vcelku jasné, že offline se potřebný 12GB patch nestáhne (pokud máš instalaci z disku) ani hra neaktivuje (pouze online kód).
antalyan

Příspěvekod Baglik » pon lis 09, 2015 10:09 am

Já mám zase jiný problém do nedávna hra fungovala celkem bez problémů, ale po aktualizaci nového patche se mi nechce spustit žádná mapa v kampani ani klasická, hra se sice teď spouští rychleji, ale spuštění jakékoliv mapy nebo nahrání uložené pozice mi běží načítací obrazovka a nic se neděje a když přepnu na správce aplikací tak tam mám hlášku neodpovídá.
Baglik

Příspěvekod Raffit81 » pát lis 13, 2015 1:53 pm

Zdravím, mám taky problém...pokaždé když zapnu hru, zapařím normální skirmish, pak hru uložím a vypnu ju...tak se mě napíše selhala synchronizace s jakýmsi cloudem a a pak když hru zase zapnu a chcu uloženou skirmish načíst, tak tam není...prostě se neuložila.
Jo a mám intel core i7 2,2 GH, GeForce GT555M - 2GB, a 8 GB ram a hru musím hrát na nejnižší možnou konfiguraci a stejně se to seká jak prase - neví někdo kde by mohla být chyba? Díkec
Raffit81

Příspěvekod Dave_Jame » pát lis 13, 2015 2:19 pm

že tam hru nemáš je divné, ale s tvou sestavou to nemá nic společného.. Jednoduše si v nastavení Uplay vypni synchro, pokud nehraješ na Více PC mělo by to být OK
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Zpět na Obecně