Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Steam - kde najít CD key?

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

Steam - kde najít CD key?

Příspěvekod Verxes » sob říj 03, 2015 8:36 pm

Ahoj,
koupil jsem hru na Steamu a vše proběhlo ok, hru jsem zaplatil, přidala se do knihovny, stahnul jsem ji, nainstaloval, ale když dám "HRÁT" tak po mě UPLAY chce CD klíč nebo aktivační klíč.. Ale ve Steamu jsem ho nikde nenašel, v kontextové nabídce hry, ani ve vlastnostech hry jsem nic nenašel. Jo a taky mi STEAM ukazuje že jsem Heroes VII hrál už 40 minut, což je samozřejmě blbost.
Na podporu jsem to již poslal, ale zatím bez odezvy, tak mě napadlo, jestli jste to někdo nekupoval taky přes STEAM.

Díky
Verxes

Re: Steam - kde najít CD key?

Příspěvekod auvas » sob říj 03, 2015 8:54 pm

No většinou bývá vpravo pod odkazama, jinak neporadím. Steam verzi tu asi moc lidí mít nebude
auvas

Příspěvekod Verxes » sob říj 03, 2015 10:22 pm

No právě, že když nějaká hra obsahuje CD klíč, tak je ten odkaz vpravo jak píšeš, třeba u CoD ho tam mám, u předchozí verze HEROES VI tam byl taky, ale tady není.
Počkám do pondělí, jestli se mi někdo vyjádří z podpory STEAMu, jestli ne, tak zažádám o vrácení peněz na účet a koupím jinde (to právě u STEAMu funguje docela dobře, proto ty hry kupuji tam (vrácení hry z jakéhokoliv důvodu do 14 dní/cca 2hodin hraní)
Verxes

Příspěvekod Baglik » sob říj 10, 2015 9:16 am

Verxes píše:No právě, že když nějaká hra obsahuje CD klíč, tak je ten odkaz vpravo jak píšeš, třeba u CoD ho tam mám, u předchozí verze HEROES VI tam byl taky, ale tady není.
Počkám do pondělí, jestli se mi někdo vyjádří z podpory STEAMu, jestli ne, tak zažádám o vrácení peněz na účet a koupím jinde (to právě u STEAMu funguje docela dobře, proto ty hry kupuji tam (vrácení hry z jakéhokoliv důvodu do 14 dní/cca 2hodin hraní)

Já mám steam verzi a CD klíč jsem tam normálně měl.
Baglik

Příspěvekod Spouter » sob říj 10, 2015 11:18 am

spusť Steam
najeď Library
na položku HoMM7 klikni pravým
v menu klikni na Wiev CD key
Spouter

Zpět na Obecně