Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Obrana Hammer Fallu

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

Obrana Hammer Fallu

Příspěvekod Xantipa » úte led 12, 2016 7:36 pm

Ahoj,
prosím vás ráda bych věděla, zda má někdo stejnou zkušenost jako já. V té /asi 3/ misi kdy bráním město, Fammer Fall a jeho části, jak se musí bořit mosty, jsem sedmého dne s hrdinou na počátečním mostě zabila toho Sergeje. Prý měl vyhrát říkala kamarádka, od té doby nepřijel jediný hrdina azylu co by mě napadal. Mám hru na průměr nebo těžší. Poslední várka nájezdníků byla 250 anděl, 300 jezdci na koních, 350 soudce a 400 gryfů. Hru mám normálně aktuální na 1.6. Nevím zda čekat další kola, což mě vyhojuje, aspoň si plním co mám a nebo musím znova a nechat se porazit. :roll:
Platí se za liščí kožich nikoliv za noru.
Když nejsou slyšet bubny, patrně nikdo nebubnuje.
Xantipa

Re: Obrana Hammer Fallu

Příspěvekod Dave_Jame » úte led 12, 2016 9:29 pm

Jako asi takto
Jak se ti se 100 mistrů meče.. podařilo sundat Toho Sergeie? Jako respekt...
Ale ano.. ten souboj je míněn jako cílená prohra, a je dost možné že to zkazí hru, ale zkus dokončit úkoly. získat Titány a co hra udělá. Sám jsem zvědav.

Edit.. je fakt že si už přesně ty souboje jeden po druhém nepamatuju.. Asi bych si tuhle kratičkou mapu mohl zahrát i znova.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod Xantipa » úte led 12, 2016 11:42 pm

No do 4 nebo 5 kola /dne/ to nebylo nic těžkého ne?
Já jsem spíš taková, že hraju hry jedině v češtině a to jen proto, že ráda rozumím opravdu všemu co se píše a co je v popisku. To jen na vysvětlenou :lol:
Takže porozně čtu, zvažuju a snad umím využít i něco co jiní přehlednou. Osobně jsem zatím nazahrála ani jednu mapu singl. Jen ty tři scénáře kampaně. Myslím samozřejmě v H7. A vzhledem k tomu, že ten "strýček" hrdina Konrad nemá nic moc kouzla a podporu, ale má úžasné artefakty a hlavně pokřiky bylo to jasné a osvědčilo se. Je fakt, že jsem v boji se Sergejem přišla o 50 mistrů meče, ale stálo to zato. Aspoň za ten pocit, že tohle vývojáři asi nečekali :oops:
Zkusila jsem to asi 5x znovu a je fakt, že 2x jsem prohrála. Pro "vědecké" účely zkusím dohrát s mrtvým Sergejem, uvidíme. Kdyby to nešlo, těch 7 kol pak zahraju v poho. Stejně je to tak jednostraných tahů, že to je fuk.
Každopádně s Konradem stejně nelze couvnout. A to se mi už v hlavince urodila další pěkná myšlenka ... chichi
Xantipa

Příspěvekod antalyan » stř led 13, 2016 3:48 pm

Xantipa píše:No do 4 nebo 5 kola /dne/ to nebylo nic těžkého ne?
Já jsem spíš taková, že hraju hry jedině v češtině a to jen proto, že ráda rozumím opravdu všemu co se píše a co je v popisku. To jen na vysvětlenou :lol:
Takže porozně čtu, zvažuju a snad umím využít i něco co jiní přehlednou. Osobně jsem zatím nazahrála ani jednu mapu singl. Jen ty tři scénáře kampaně. Myslím samozřejmě v H7. A vzhledem k tomu, že ten "strýček" hrdina Konrad nemá nic moc kouzla a podporu, ale má úžasné artefakty a hlavně pokřiky bylo to jasné a osvědčilo se. Je fakt, že jsem v boji se Sergejem přišla o 50 mistrů meče, ale stálo to zato. Aspoň za ten pocit, že tohle vývojáři asi nečekali :oops:
Zkusila jsem to asi 5x znovu a je fakt, že 2x jsem prohrála. Pro "vědecké" účely zkusím dohrát s mrtvým Sergejem, uvidíme. Kdyby to nešlo, těch 7 kol pak zahraju v poho. Stejně je to tak jednostraných tahů, že to je fuk.
Každopádně s Konradem stejně nelze couvnout. A to se mi už v hlavince urodila další pěkná myšlenka ... chichi

Taky jsem zvědavý, co to udělá, když budeš vlastně "utíkat" před nepřáteli, kteří nepřijdou... 8) Ale podle mě ti pak na konci bude chybět splnění úkolu porazit tři nepřátelské hrdiny, tipoval bych, že to ukáže jako nesplněný úkol.
antalyan

Příspěvekod Xantipa » sob led 16, 2016 8:48 pm

Vůbec to nešlo dokončit. Sergeii se nedostavil :) Nemohl, jelikož na jeho hrobečku už 2 týdny plály svíce :)
V klidu jsem vyexpila hrdiny, ale k ničemu to nebylo, pak vyčistila komplet mapu a začala znova. V novém pokusu jsem zase objevila "bug" nebo naschvál tvůrců. Pokud vyexpíte Orkovi dva levely do maxima 22 což je povoleno na scénář, je vám to v dalším scénáři k ničenu. Ork začíná se "svou" 20. :(
Xantipa

Zpět na Obecně