Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Plánované změny v červnovém updatu

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

Plánované změny v červnovém updatu

Příspěvekod antalyan » ned kvě 01, 2016 6:47 pm

Malý přehled něterých změn, které nás čekají v souvislosti s vydáním datadisku Trial by Fire.

Všechny změny budou k dispozici jako stažitelný update pro vlastníky původní hry - což je super, že se na základní hru nevykašlali :D

- Změna systému náhodného skillování (viz podrobný článek https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/random-skill-revision)
- Změna některých hrdinských specializací (všichni noví hrdinové budou mít automaticky lepší specializace)
- Vylepšení flankingu: nyní bude možné rozhdonout se pro jeden z osmi směrů, jak se jednotka nastaví potom, co dokončí svůj pohyb
- Vylepšený RMG
- Nové neutrální jednotky
- Vylepšení councilových scén (snad se konečně zbavíme těch voskových figurín)
- Vylepšení simultánních tahů
- Zlepšení AI a opravy bugů, které nebyly spraveny v nedávných patchích

Na jednu stranu to vypadá na dost slušnou dávku změn a vysvětluje to, proč jsme od začátku roku v podstatě nedostali slušně velký patch. Pokud se expanze podaří tak, jak je slibováno, možná čeká sedmičku náhlý vzestup. Vysoké hodnocení datadisku může přinutit spousta hráčů ke koupi základní hry, jako se stalo v případě pětky. Zároveň si ale myslím, že tohle je poslední šance. Jestli teď Limbic selže a vydání datadisku bude ve stylu vydání základní hry, což je vzhledem ke krátkému časovému intervalu dost možné, v budoucnost hry asi už moc lidí věřit nebude.

P.S: V nejbližších týdnech bychom měli dostat pár dalších článků na SC a stream představující datadisk/změny (datum zatím neupřesněno).
antalyan

Re: Plánované změny v červnovém updatu

Příspěvekod estla » pon kvě 02, 2016 1:09 pm

Mne sa tie zmeny pozdávajú, opravujú veci ktoré ma dosť iritujú pri hraní :D
Čo sa týka datadisku - nie je to síce národ, ktorý som preferovala, aj keď to malo stupidný dôvod - v h5 mali hrad vždy na snehu, ten ja moc nemusím a pri tých hodinách, čo som presedela pri pc mi tá biela ťahala oči :lol:
Ale kampaň za nich bola zábavná a užila som si ju. Stačilo by, aby datadisk mal aspoň taký úspech ako v h5 a bude to výhra.
estla

Příspěvekod Bubu » čtv kvě 12, 2016 10:08 am

Velice mě těší , že má být vylepšený generátor map , ale kde je ten základní, už od trojky / ta stále jede / se modlíme ať ho konečně udělaj. Ví někdo něco o něm? Díky za odpověď. Bubu
Bubu

Příspěvekod antalyan » čtv kvě 12, 2016 8:35 pm

Bubu píše:Velice mě těší , že má být vylepšený generátor map , ale kde je ten základní, už od trojky / ta stále jede / se modlíme ať ho konečně udělaj. Ví někdo něco o něm? Díky za odpověď. Bubu

Tenhle článek snad něco z toho odpoví:

https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ingame-random-map-generator
antalyan

Příspěvekod Bubu » pát kvě 13, 2016 8:38 am

Díky , ale zapomněl jsem dodat, že jediný jazyk / kromě uzeného a pod./ který trochu znám je čeština, a ve svých letech už těžko něco změním , snad vnoučata až povyrostou tak pomůžou. Jinak dík za odpověď. A ber to s úsměvem. :P :P :P :D :D :D
Bubu

Příspěvekod Montezuma3 » pát kvě 13, 2016 1:10 pm

Bubu píše:Díky , ale zapomněl jsem dodat, že jediný jazyk / kromě uzeného a pod./ který trochu znám je čeština, a ve svých letech už těžko něco změním , snad vnoučata až povyrostou tak pomůžou. Jinak dík za odpověď. A ber to s úsměvem. :P :P :P :D :D :D

No moje anglina taky není žádný zázrak, ale sečteno podtrženo, píše se tam o tom, že RMG bude implementovaný přímo do hry. Takže už nebude třeba kvůli tomu zapínat Editor Map.
Na slabých strojích by se největší mapa pro osm hráčů bez nějakých efektů a podzemí měla vygenerovat za cca 2,5 minuty. Bude tam samozřejmě i náhled a spousta voleb před vygenerováním. Na konci píší ještě něco o nějakém kódu, který bude mít každá mapa a díky němu je možné si mapu uložit a hrát vícekrát, popřípadě ji sdílet s jinými hráči.

A jestli jsem to dobře pochopil z otázky, tak se ptáš, kde je ten stávající RMG? Ten je v Editoru map. Musíš jej spustit a tam si nechat tu mapu vygenerovat (trvá to několik minut). Když jsi s její podobou spokojen, tak si mapu uložíš a pak už ji normálně najde ve hře.
Montezuma3

Příspěvekod Bubu » sob kvě 14, 2016 2:28 pm

Díky Díky A ještě jednou Díky. Jsme sice dědci ale tuto hru jedem od jednotky a nejlepší je ve dvou na hotseat. Díky
Bubu

Příspěvekod SirChristian » sob kvě 19, 2018 7:55 am

Vyborna praca, cim skor, tym lepsie :) Ktore budu nove neutralne jednotky?
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Obrázek
SirChristian

Příspěvekod antalyan » sob kvě 19, 2018 5:23 pm

SirChristian píše:Vyborna praca, cim skor, tym lepsie :) Ktore budu nove neutralne jednotky?

Budou? :D :D
Zpráva je 2 roky stará
antalyan

Zpět na Obecně