Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

karavany/ capacita jednotek v armádě

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

karavany/ capacita jednotek v armádě

Příspěvekod matlajs » pon led 23, 2017 10:13 am

čus chtěl jsem se jen zeptat jak se ovládaj karavany. nechal jsem si poslat na stanoviště nějaký kostlivce jen pro zkoušku. ty tam dorazili ale když tam vjedu s herem nikde tam nejsou, ale když klikni na stanoviště pravym myší tak je to tam zobrazený jakoby v posádce tak já nvm. a ještě kapacita vojska. dostal jsem se k oltáři kde jsem si chtěl nakoupit stínovýho elementála a nahradit jim lamasu(kterejch jsem měl málo) ale nechtěl jsem o ně přijít. znáte nějakej tip/trik jak odeslat jednotku zpět do města neba ji někam uklidit k pozdějšímu vyzvednutí třeba se sekundárnim herem? díky.
matlajs

Re: karavany/ capacita jednotek v armádě

Příspěvekod matlajs » úte led 24, 2017 12:38 pm

tak už mi ani radit nemusíte. ještě zkouknu nějaký mody jestli něco neupravuje AI a neredukuje ty bezpardonu dementní cheaty a když ne, tak s HOMM končim. nevim co všechno na vyšší obtížnost dostává AI za redukce(ceny budov jednotek hrdinů, vyšší přijmy atp), ale to co jsem viděl mi bohatě stačí na to aby mě to znechutilo, obzvlášť na menších mapách,kde se do toho ještě má tendence přisrat třetí kompl, který samozřejmě o všem ví a všechno vidí. ona tahle vševidoucnost byla v HOMM vždy přítomna, ale aspoň si Ai v dřívějších dílech nemohlo dovolit kupovat 6 hrdinů denně, kupovat jednotky, vylepšovat dvě města a vlastně všechno. ať je hra jakkoliv přijatelná( včětně stále přítomných otravných bugů v bitvách), tak lempláckost a lennost vývojařů vyvinout nějakou ucházející AI namísto kotle cheatů( který jsou samosebou o dost jednodušší implementovat) hru sestřelujou až ke dnu co se hratelnosti týče. normální obtížnost je zase pro změnu uplně lame, tak kde to jsme? jsem jedině rád, že jsem si to koupil za tu snad nejnižší možnou cenu za kterou jsem mohl. čekal jsem ledacos ale tohle ne. osobně se divim, že je ještě někdo ochoten jim tohle financovat za plnou releasovou cenu.
matlajs

Příspěvekod antalyan » úte led 24, 2017 6:44 pm

Ahoj,
žádná možnost, jak odeslat jednotky zpět do města, neexistuje, nicméně je možné je uložit do posádek, pevností či měst, kde jepak může sekundární hrdina vyzvednout.
Jinak karavana funguje tak, že vytvoří bod na mapě dobrodružství /něco jako posádku/, kam posílá všechny jednotky, které si tam najmeš, pak je stačí přetáhnout k hrdinovi.
Co se týče AI, tak narozdíl od předcházejících dílů, počítač by v sedmičce neměl vůbec podvádět, žádné jednotky navíc nebo respawny jako třeba v šestce a sedmičce. Takže žádné cheaty :D
antalyan

Příspěvekod matlajs » úte led 24, 2017 10:52 pm

díky za radu. nechal jsem si poslat na takový karavanový ,,bod'' nějaký kostlivce a pak ,,vyložit náklad'' nebo něco v tom smyslu. kostlivci ani žádná jiná jednotka tam neni k přetáhnutí na tý ,,městský'' obrazovce stanoviště. co se týče cheatů. AI dvě města( 6500 příjem) žádné zlaté doly. maximálně nějaký ten artefakt(o tom bych pochyboval) a nějakej hero s ekonomii. jezdí tam s 6-7 herama z nichž pouze dva mají nějaké ty jednotky zbytek jsou free kill. párkrát se mi povedlo mu vymést všechny. další tah už si tam cupital s novejma 5. to druhý město bylo pomalu na vyšší úrovni než moje hlavní. přijde mi to malinko podezřelé.
matlajs

Zpět na Obecně