Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Tvrz

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

Tvrz

Příspěvekod Gothian » ned dub 30, 2017 10:40 am

Zdravíčko pařani,

chtěl bych se zeptat jestli z Vás někdo hraje pravidelně Multík v Hero 7 a hraje Tvrz tak jestli by mi poradil co je nejsilnější možnost.

Většinou to hraju na sílu a válečnictví + pokřiky a zuřivost ale nevím jestli to je nejsilnější?
zkoušel jsem hrát jak Behemoty tak Cyclops a pořádně nevím co je lepší.
Behemoth má ten skok ale zase jen jednou za hru a Cyclop když se podpoří Yogem tak to je asi silnější než Behemoth.

Zajímá mě hra Tvrz proti Azylu a nebo Akademii..

můžete mi někdo napsat názor?

díky moc
Gothian

Re: Tvrz

Příspěvekod antalyan » ned dub 30, 2017 5:04 pm

Zdravím,

když hraješ za tvrz sílu, tak proti akademii bys mohl být celkem v pohodě díky Moci nad magií, ale s azylem je to problém. Pokud umí soupeř hrát azyl dobře a má dostatek pretoriánu + rozestaví všechno kolem nich + healovací schopností, tak to může být hodně nepříjemné a je ve velké výhodě. Respektive je vždycky potřeba mít v záloze nějaké to kouzlo (pravděpodobně vzduchu či země), které soupeřovy jednotky přeskládá nebo je donutí utéct z počáteční oblasti.

Z toho důvodu mám i radši Prastaré behemoty, které svým skokem umí pořádně zatopit, když se soupeř přesouvá.

Jinak jestli je to nejsilnější - těžko říct :D
antalyan

Příspěvekod Gothian » ned dub 30, 2017 5:11 pm

Super díky za info,

a proti Azylu Ti přijde co nejefektnější?

případně - když koupím datadisk kde jsou trpaslíci a kamarád bude mít jen základ tak můžeme hrát proti sobě?

myslím tím jestli si je já budu moc vzít proti němu...
Gothian

Příspěvekod antalyan » pon kvě 01, 2017 2:19 pm

Gothian píše:Super díky za info,

a proti Azylu Ti přijde co nejefektnější?

případně - když koupím datadisk kde jsou trpaslíci a kamarád bude mít jen základ tak můžeme hrát proti sobě?

myslím tím jestli si je já budu moc vzít proti němu...

Proti azylu potřebuješ vzít něco, co soupeře rozhází a donutí ho hrát tvoji hru, opustit bojovou formaci. Ideálně tedy hrdinu zaměřeného na magii, přičemž jako nejefektivnějšího považuji velmistra vzduchu. Zranění do všech jednotek sousedících s cílem je ideální zbraň na základní taktiku azylu sousedících jednotek, které se navzájem podporují. (Nejlepší na naučení se silným schopnostem vzduchu je asi akademie).

Když budeš mít datadisk s trpaslíky a kamarád ne, neměl by být jediný problém, abys ty za ně pro němu mohl hrát. Trpaslíci totiž už ve hře de facto jsou a hra s nimi umí pracovat (tuším, že je i vybírá jako neutrální armády), jenom si je koupí datadisku aktivuješ a tím zpřístupníš pro hraní.
antalyan

Zpět na Obecně