Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Vše jednou končí

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

Vše jednou končí

Příspěvekod Niven » stř kvě 24, 2017 1:48 pm

Obrázek

Zdárek hráči,
mám pro Vás novinku. Od svého scénáře pro sedmý díl jsem na 40 dní utichnul co se týká tvorby a v klidu pracoval na svém dalším scénáři, ten paralelně rozvíjí příběh kampaně "Tváří v tvář smrti - Heroes VI". Název má "Vše jednou končí" a hlavním hrdinou je Tazar. Setkává se jak s Murdererem, tak s Glorinem a dostává nemálo úkolů ke svému vytouženému cíli.

Příběh: "Před dávnými časy v zemi Enroth se narodil válečník. Ten dostal jméno Tazar a jeho dětství bylo velice obtížné a plné výcviků a bojové taktiky. Při zkáze jeho světa bohužel byla zničena i celá rasa ještěřích válečníků z bažin. Ve světě Axeoth se přidal k barbarským kmenům a ihned byl nenahraditelným, ale nic netrvá věčně. Po těch letech už je unavený, plný jizev a šrámů. Bohužel své vlastní sídlo nemá. Před pěti lety se dozvěděl, že barbar Glorin žije v hoře Grimheimu s trpaslíky, proto se rozhodl, že skusí štěstí a dožije tam svůj život. Přijmou ho trpaslíci mezi sebe? Najde už konečně Tazar svůj klid? To je na Vás! "

Mapu najdete na mém webu jako obvykle a věřím, že se Vám zalíbí, přeci jen strávil jsem na tom ne málo času. Pokud mi napíšete jak se Vám zalíbil a postřehy budu jen rád.

http://heroesofmightandmagic.funsite.cz/?page=h7maps
Niven

Zpět na Obecně