Rozhodl jsem se udělat takovou menší kampaň. Děj je takové menší klišé

Lidi proti nemrtvým
Kampaň bude čítat čtyři mapy.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Serguei, vládce Býčího vévodství byl delší dobu na cestách na severu a zkoumal ruiny Shantiry.
Když se vrací zpět do svého vévodství Býka, najde jej v troskách pod hrůzovládou Nekromantů pod vedením
Giovannyho. Msí osvobodit svou říši ale nebude na to stačit sám. Požádá svého dlouholetého čarodějného
přítele z Ligy stříbrných měst o pomoc. Ten ji přislíbí ale až když splní své úkoly na okraji Hereshe.
Nakonec společnými silamy musí čelit obávanému nekromantovy Giovannymu.
/////////////////////////////////////////////////
SCREENSHOTY
První mapa
Je to malá mapa a nic podstatného, takže se mohu klidně pochlubit svou první funkční mapou do H7

Socha anděla

Podzemní( jen mini kvůli artefaktu

Baví mě kombinovat objekty ( v H7 mi podzemní prostory přišli takové moc velké a poloprázdné

Shantiry ruiny u vodopádu

Malá video ukázka ( Spíš test Event+Narration+Quest )
https://www.youtube.com/watch?v=MQqIzB3f-r8
TECHNICKÉ POZNÁMKY
Čaroděj bude muset ve třetí mapě prozkoumat celou mapu a vytáhnout z ní maximum. Jelikož poslední mapa jak bude Serguei postupovat v mapě, tak se vždy čaroděj objeví u podzemní posádky a zautočí rovnou..
Bude mít danou armádu se kterou bude muset porazit všechny tři posádky. ( bude to podobně jako v Tribes of East poslední mapa.. kdy se po určitém postupu Zehira objevý spojenec a napadne město v podzemí) akorát čaroděj napadne všechny tři .. takže pokud mu dojdou jednotky.. mapa tím končí..
Takže vytáhnout z mapy maximu