Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

2 mise

Svatá Říše lidí

2 mise

Příspěvekod Baglik » stř zář 30, 2015 3:46 pm

Jsem ve 2 misi v kampani za Azyl a už jsem zakysl démonka Glorie mě uvěznila v podzemí odkud nemůžu nikam jít na konci je jenom připoutaný elemental kterého musím osvobodit ale nevím jak promluvit si s ním nejde, a na něm je jen symbol východu. klikám všude možně a nic.
Baglik
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř lis 02, 2011 1:08 pm

Re: 2 mise

Příspěvekod Montezuma3 » stř zář 30, 2015 4:00 pm

Zrovna jsem četl na oficiálním webu, že se vyskytují problémy v kampaních, způsobené tím, že to lidé hrají na mašinách nesplňujících minimální požadavky. Respektive mají málo ramek.

Asi budeš muset počkat až to vyřeší nějaká oprava. Nebo si musíš pořídil lepší stroj :?
Uživatelský avatar
Montezuma3
 
Příspěvky: 201
Registrován: pon dub 14, 2008 8:39 pm

Re: 2 mise

Příspěvekod Baglik » stř zář 30, 2015 4:47 pm

Montezuma3 píše:Zrovna jsem četl na oficiálním webu, že se vyskytují problémy v kampaních, způsobené tím, že to lidé hrají na mašinách nesplňujících minimální požadavky. Respektive mají málo ramek.

Asi budeš muset počkat až to vyřeší nějaká oprava. Nebo si musíš pořídil lepší stroj :?


Hraju to na střední detaily a hra mi jede bez sekání a 8 GB ram by mělo stačit. :D
Baglik
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř lis 02, 2011 1:08 pm

Re: 2 mise

Příspěvekod ssmartinek » stř zář 30, 2015 5:39 pm

Měl jsem stejný problém...musíš plnit úkoly popořadě a nepřeskakovat...v tomto případě jmenovat Slečnu na Y(ted nevím jméno) guvernérem města a pak teprve plnit úkoly pro čaroděje s průzkumem atd.
ssmartinek
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř zář 30, 2015 5:34 pm

Re: 2 mise

Příspěvekod Baglik » stř zář 30, 2015 5:58 pm

ssmartinek píše:Měl jsem stejný problém...musíš plnit úkoly popořadě a nepřeskakovat...v tomto případě jmenovat Slečnu na Y(ted nevím jméno) guvernérem města a pak teprve plnit úkoly pro čaroděje s průzkumem atd.

Tak díky jenom nevím jak jí jmenovat :lol:
Baglik
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř lis 02, 2011 1:08 pm

Re: 2 mise

Příspěvekod ssmartinek » stř zář 30, 2015 8:05 pm

Baglik píše:
ssmartinek píše:Měl jsem stejný problém...musíš plnit úkoly popořadě a nepřeskakovat...v tomto případě jmenovat Slečnu na Y(ted nevím jméno) guvernérem města a pak teprve plnit úkoly pro čaroděje s průzkumem atd.

Tak díky jenom nevím jak jí jmenovat :lol:



Musíš ve městě přetáhnout ikonu Y do kolečka vpravo nahoře...
ssmartinek
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř zář 30, 2015 5:34 pm

Re: 2 mise

Příspěvekod Baglik » stř zář 30, 2015 10:40 pm

ssmartinek píše:
Baglik píše:
ssmartinek píše:Měl jsem stejný problém...musíš plnit úkoly popořadě a nepřeskakovat...v tomto případě jmenovat Slečnu na Y(ted nevím jméno) guvernérem města a pak teprve plnit úkoly pro čaroděje s průzkumem atd.

Tak díky jenom nevím jak jí jmenovat :lol:



Musíš ve městě přetáhnout ikonu Y do kolečka vpravo nahoře...

Splněno díky za pomoc :)
Baglik
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř lis 02, 2011 1:08 pm

Re: 2 mise

Příspěvekod Grahf » čtv říj 01, 2015 9:30 am

Mám podobný problém. Splnil som všetky questy, ale u toho elementála sa neviem pohnuť ďalej. Viem, že by tam mala stáť enemy jednotka, ale nie je tam. Problém vidím v tom, že som jeden quest riešil skôr, než sa mal. Ako máte ísť po ten artefakt, tak správne to má byť, že vám tá spoločníčka otvorí cestu v cutscene a až potom smiete ísť do dungu. Problém je, že napriek tomu sa do neho dá ísť ešte predtým po tej úzkej ceste medzi stromami. Takže som artefakt získal skôr, než som naň dostal quest. Akonáhle ho odovzdám spojencovi, tak ma automaticky pošle cez tú ohnivú bránu a ďalej to už poznáte. A ten quest mi ani nezaráta ako splnený. Neviem, kto robil design máp, ale toto vskutku posrali, keď sa musia questy plniť presne podľa poradia, inak sa nespustia skripty.
Grahf
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv říj 01, 2015 9:15 am

Re: 2 mise

Příspěvekod veve » ned říj 11, 2015 8:13 pm

Zdravím kohoko-li,kdo poradí a předem děkuji.Můj zákys je také ze druhé mise.Po uvěznění hrdiny u elementála se vydá pekelná maskovaná hrdinka překročit průsmyk.Úkol je nepustit ji.A tady to začne.Ať s hrdinkou Y.. obsadím pevnost,či vyjedu proti pekelnici,ta mě vždy mine, projede pevností a mise je nesplněna!!Proboha jak ji mám zastavit????
veve
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned říj 11, 2015 7:57 pm

Re: 2 mise

Příspěvekod Xantipa » pon říj 12, 2015 7:50 am

Mise jsem plnila postupně a v pořadí jak byly zadány. Ovšem jakmile mě zavře démonka přestrojená za Glorii v podzemí za ohnivou stěnou je konec. Na uvězněného a pripoutaného elementála nelze kliknout. Jakmile projde Glorie branou v horách je mise nesplněná. Nezastaví ji žádné jiné NPC. PC s tím nemá společného vůbec nic. Ale i kdyby ... intel970k, GF970GTX a 16GB paměti se asi z toho "nezakucká", řekla bych. Navíc i když jsem zvolila za správce města tu holku, stejně po každém nahrání pozice je zpět jako Guvernér Tomáš. Ale to je myslím v důsledku fuk. Artefakty nic nepřidávají, nebo naopak ubírají. Hnus velebnosti.
Každopádně za 1oooKč ta hra nestojí ani náááhodou. Lituju, že jsem ty prachy za to vyhodila. Nedivím se lidem, že shánějí hry jiným způsobem než koupí. Honba vývojářů za ziskem je znatelná. Staré dobré časy a hry. To se opravdu vyplatilo si oroginálku koupit. Ta hra je podle mě tak ještě rok / no možná půl roku, pokud se dají oslové dokupy/ nehratelná. O požitku ze hry ani nemluvím.
Platí se za liščí kožich nikoliv za noru.
Když nejsou slyšet bubny, patrně nikdo nebubnuje.
Uživatelský avatar
Xantipa
 
Příspěvky: 40
Registrován: pon dub 02, 2012 1:37 pm
Bydliště: Věčná tulačka

Re: 2 mise

Příspěvekod Baglik » pon říj 12, 2015 9:18 am

Xantipa píše:Mise jsem plnila postupně a v pořadí jak byly zadány. Ovšem jakmile mě zavře démonka přestrojená za Glorii v podzemí za ohnivou stěnou je konec. Na uvězněného a pripoutaného elementála nelze kliknout. Jakmile projde Glorie branou v horách je mise nesplněná. Nezastaví ji žádné jiné NPC. PC s tím nemá společného vůbec nic. Ale i kdyby ... intel970k, GF970GTX a 16GB paměti se asi z toho "nezakucká", řekla bych. Navíc i když jsem zvolila za správce města tu holku, stejně po každém nahrání pozice je zpět jako Guvernér Tomáš. Ale to je myslím v důsledku fuk. Artefakty nic nepřidávají, nebo naopak ubírají. Hnus velebnosti.
Každopádně za 1oooKč ta hra nestojí ani náááhodou. Lituju, že jsem ty prachy za to vyhodila. Nedivím se lidem, že shánějí hry jiným způsobem než koupí. Honba vývojářů za ziskem je znatelná. Staré dobré časy a hry. To se opravdu vyplatilo si oroginálku koupit. Ta hra je podle mě tak ještě rok / no možná půl roku, pokud se dají oslové dokupy/ nehratelná. O požitku ze hry ani nemluvím.

Mě se to teda nakonec postupným plněním úkolů podařilo splnit. Guvernérem se ta ženská musí stát ještě dřív než začnete plnit úkoly pro ty kouzelníky, po jmenování by mělo dojít ke krátkému rozhovoru mezi ní a Tomášem. Pokud je vše správně splněno měla by u elementála být armáda kterou je třeba porazit pak dojde k odmaskování té démonky a tu potom v souboji zastaví ten druhý hrdina co odjel hlídat hradby.
Baglik
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř lis 02, 2011 1:08 pm

Re: 2 mise

Příspěvekod Xantipa » pon říj 12, 2015 9:30 am

No zkusím tedy po čtvrté a jistě naposledy od začátku. Ale moc tomu nevěřím. Uvidíme. Ten druhý mág u brány v horách stojí, ale nezastaví ji. Stejně tak nemám nikdy u elementála žádnou armádu. Holka je guvernérem od okamžiku kdy to bylo dáno úkolem. Ale jak říkám, kdykoliv nahraju pozici, je zase guvernér Tomáš. Nahraji pozici protože fakt nemám čas to zahrát na jeden zátah. Mimochodem mě tu a tam nejde nahrát pozice a to vždy ty automat save. Někdy i několik po sobě. Nevysledovala jsem co se v te hře děje nebo znění, že se nedají nahrát. Přitom to nikdy nespadne při ukládání a nebo dalším tahu.
Každopádně dám vědět. Asi si začnu psát deníček kvůli té hře... co kdy, jak a s jakými následky :)
Platí se za liščí kožich nikoliv za noru.
Když nejsou slyšet bubny, patrně nikdo nebubnuje.
Uživatelský avatar
Xantipa
 
Příspěvky: 40
Registrován: pon dub 02, 2012 1:37 pm
Bydliště: Věčná tulačka

Re: 2 mise

Příspěvekod Jeboš » pon říj 12, 2015 11:47 am

Mám hotovou kampaň za Akademii, Azyl, Hvozd a zatím jsem na nějaký větší BUG nenarazil. Jen jednou mi na vodě zamrznul hrdina, ale to jsem vyřešil načtením předchozího savu. Úkoly dělám postupně jak přijdou. GL :wink:
Jeboš
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon říj 12, 2015 11:42 am

Re: 2 mise

Příspěvekod veve » úte říj 13, 2015 9:04 am

Ahoj!Podle rady jsem opět hrál 2.misi.Ještě než jsem překročil průsmyk a začal plnit úkoly pro čaroděje,tak jsem určil guvernérku a splnil vše,co jsem měl - ale výsledek stejný- žádná armáda u elementála a pekelnice opět prošla i obsazenou pevností jako máslem - mise nesplněna- tak nevím??? Veve
veve
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned říj 11, 2015 7:57 pm

Re: 2 mise

Příspěvekod Jeboš » úte říj 13, 2015 10:24 am

Pro veve - Ahoj, i když mi to přijde jako blbost, tak někde jsem četl, že čím nižší nastavená grafika a celkové zpracování spuštěné hry, tak tím víc se objevuje bugů. Já hraji vše na max a zatím jsem se s žádným extra problémem nesetkal a to hraji i na win 10. Zkus si s tím pohrát. Jinak je pravda, že se mi i jednou stalo (a možná i u toho elementála), že nakliknutí boje bylo viditelné jen když sem najel myší na "určitý pixel", jinde mi to ukazovalo, jako by nebylo s kým bojovat. Zkus pomalu v místě elementála jezdit myší a sledovat jestli se nezmění kurzor pro boj. Alt v tomhle případě může taky klamat. Samotná pekelnice byla u mě zastavena tím mágem a já jen bojoval (dojel si k ní automaticky). GL
Jeboš
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon říj 12, 2015 11:42 am

Další

Zpět na Azyl

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron