Montezuma3 píše:Zrovna jsem četl na oficiálním webu, že se vyskytují problémy v kampaních, způsobené tím, že to lidé hrají na mašinách nesplňujících minimální požadavky. Respektive mají málo ramek.
Asi budeš muset počkat až to vyřeší nějaká oprava. Nebo si musíš pořídil lepší stroj
ssmartinek píše:Měl jsem stejný problém...musíš plnit úkoly popořadě a nepřeskakovat...v tomto případě jmenovat Slečnu na Y(ted nevím jméno) guvernérem města a pak teprve plnit úkoly pro čaroděje s průzkumem atd.
Baglik píše:ssmartinek píše:Měl jsem stejný problém...musíš plnit úkoly popořadě a nepřeskakovat...v tomto případě jmenovat Slečnu na Y(ted nevím jméno) guvernérem města a pak teprve plnit úkoly pro čaroděje s průzkumem atd.
Tak díky jenom nevím jak jí jmenovat
ssmartinek píše:Baglik píše:ssmartinek píše:Měl jsem stejný problém...musíš plnit úkoly popořadě a nepřeskakovat...v tomto případě jmenovat Slečnu na Y(ted nevím jméno) guvernérem města a pak teprve plnit úkoly pro čaroděje s průzkumem atd.
Tak díky jenom nevím jak jí jmenovat
Musíš ve městě přetáhnout ikonu Y do kolečka vpravo nahoře...
Xantipa píše:Mise jsem plnila postupně a v pořadí jak byly zadány. Ovšem jakmile mě zavře démonka přestrojená za Glorii v podzemí za ohnivou stěnou je konec. Na uvězněného a pripoutaného elementála nelze kliknout. Jakmile projde Glorie branou v horách je mise nesplněná. Nezastaví ji žádné jiné NPC. PC s tím nemá společného vůbec nic. Ale i kdyby ... intel970k, GF970GTX a 16GB paměti se asi z toho "nezakucká", řekla bych. Navíc i když jsem zvolila za správce města tu holku, stejně po každém nahrání pozice je zpět jako Guvernér Tomáš. Ale to je myslím v důsledku fuk. Artefakty nic nepřidávají, nebo naopak ubírají. Hnus velebnosti.
Každopádně za 1oooKč ta hra nestojí ani náááhodou. Lituju, že jsem ty prachy za to vyhodila. Nedivím se lidem, že shánějí hry jiným způsobem než koupí. Honba vývojářů za ziskem je znatelná. Staré dobré časy a hry. To se opravdu vyplatilo si oroginálku koupit. Ta hra je podle mě tak ještě rok / no možná půl roku, pokud se dají oslové dokupy/ nehratelná. O požitku ze hry ani nemluvím.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník