Xantipa píše:No zkusím tedy po čtvrté a jistě naposledy od začátku. Ale moc tomu nevěřím. Uvidíme. Ten druhý mág u brány v horách stojí, ale nezastaví ji. Stejně tak nemám nikdy u elementála žádnou armádu. Holka je guvernérem od okamžiku kdy to bylo dáno úkolem. Ale jak říkám, kdykoliv nahraju pozici, je zase guvernér Tomáš. Nahraji pozici protože fakt nemám čas to zahrát na jeden zátah. Mimochodem mě tu a tam nejde nahrát pozice a to vždy ty automat save. Někdy i několik po sobě. Nevysledovala jsem co se v te hře děje nebo znění, že se nedají nahrát. Přitom to nikdy nespadne při ukládání a nebo dalším tahu.
Každopádně dám vědět. Asi si začnu psát deníček kvůli té hře... co kdy, jak a s jakými následky
Čtvrtej pokus? wow

kinetic2000 píše:Skuste toto, bolo to v commentoch pod videom na ktory link si dal ty BKospa:
1. Documents
2. My games
3. Might & Magic Heroes VII
4. MMH7Games
5. Config
6. MMH7Game.ini
7. zmenit "mDebugCheats=True"
8. Spust hru a mal by si mat malu hviezdicku na vrchole svojho kolecka klikni na to a "wingame" vyhral si
Neskusil som, ale tieto obrazky sa daju najst na webe, tak tusim, ze sa to dalo pouzivat uz aj v nejakych pre release verziach, prip. v bete atd. Skuste, ja som nezacal este pribeh za nekromantov, tak neviem, ked to blbne takto, tak bude to blbnut aj mne a urcite to vyskusam.
Edit: Funguje bez problému a dokonce mi naběhla třetí mise