LordEldar píše:Dobrý den,
mám problém kdy ve druhé mapě "Jediná svoboda, jakou otrok zná" s Imani porazím v hradu orkského náčelníka Jenga. Pak je rozhovor a animace že máme spolu udělat ritualní souboj "porazte Jenga na poli slávy".
Problém je v tom že mě to zavře do dřevěné ohrady a já s hrdinou nemůžu nikam jít a nevím jak se k němu dostat, neporadí prosím někdo?
Sali19 píše:Zdravím, snad mi co nejrychleji odpovíte. odehrál jsem do teď dvě kampaně, za temné elfy, teď před chvílí už jsem dohrál za přírodu a nyní chci hrát (dělám to zleva doprava) za Orky. Ale ti mi jako jediná kampaň nejdou načíst, jakmile skončí úvodní intro, skočí mi to na plochu s klasik hláškou hra přestala pracovat. Neví někdo co s tím? Schválně jsem vyzkoušel začít dál za jinou rasu a to jde, ale to snad nemá vliv na to, jak postupuju ne? Díky za rady.
smrdiku1 píše:hoj, mám dotaz na tu 4 misi na toho last bose ve hradu, když predtím zabijete toho prvního hrdinu, ta kse spustí malý dialog a pak když zaútočím na hrad tak mi to ubere jednotky ( proč ? ) a ten last hrdina na 30 lvl ma spelly co mi daj jednotky téměř na IK ( hrám to na easy a nemůžu do vyhrát ) díky za help ( jen by mě zajímalo jakou jste měli armádu na toho last bose ve hradu )
mám problém kdy ve druhé mapě "Jediná svoboda, jakou otrok zná" s Imani porazím v hradu orkského náčelníka Jenga. Pak je rozhovor a animace že máme spolu udělat ritualní souboj "porazte Jenga na poli slávy".
Problém je v tom že mě to zavře do dřevěné ohrady a já s hrdinou nemůžu nikam jít a nevím jak se k němu dostat, neporadí prosím někdo?
MatroIII píše:Zdar tento problém mám aj ja .Nepustíma to cez prvu branu ktím spomínaním jednotkám takže tam len tak hrdina sedi ako kachna a neviem sa snim ani pohnut je to bug? alebo si to neako vyriešil?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník