Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Heroes III complete na Win7 (64bit OS)???

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 3

Heroes III complete na Win7 (64bit OS)???

Příspěvekod michaelfinek » úte kvě 18, 2010 12:40 pm

Zdravím lidi, po dlouhe dobe jsem si chtel zahrat Heroes 3 complete, jenze mam na notase windows 7 a 64-bit OS. Proto jestli byste mi mohli poradit jak to udelat abych to rozbehl. Zkousel jsem neco pres kompabilitu ale nevim jestli to delam dobre, mate nekdo s tim zkusenost prosim?
Diky za kazdou pomoc ci radu
michaelfinek

Re: Heroes III complete na Win7 (64bit OS)???

Příspěvekod Pazzi » sob kvě 22, 2010 3:21 pm

Já mám Windows 7 Ultimate 64bit a Heroes III můžu hrát bez větších problémů - žádnou kompatibilitu nepotřebuju (jednou za čas to spadne, takže průběžně ukládat).

Horší ale je, když chci hrát po síti (hlásí mi to chybu:
"nelze uložit soubor RMT>8CSC.BIN" a "Nelze načíst DATA\RMT>8CSC.BIN" - nevíte někdo jak na to? Díky moc
Pazzi

Příspěvekod KekelZpekel » čtv čer 10, 2010 9:07 pm

Hm, nic s kompatibilitou jsem neřešil, po netu funguje bez problémů ( hamachi, gameranger). Jen dodám, že mám W7 Profi... Chybu bych možná hledal někde v ovladačích ( zvuk, grafika... ).
KekelZpekel

Příspěvekod Lamik » čtv črc 22, 2010 4:28 pm

nevíte někdo jak na sedmičkách (32bit) zastavit to padání ? Protože mě už štvě, každý 3 dny ukládat ...
Lépe je zemřít, než trávit život podobný smrti.
Hlupáky nikdo nezalévá - rostou sami.
Nic není tak zodpovědné za staré dobré časy jako špatná paměť.
... Muhahah ! >:D
Lamik

Příspěvekod raizen » stř zář 29, 2010 7:34 pm

Tak já na win 7 64 bit home premium semto nainstaloval v pohodě,spustit mi hra jde jen v režimu kompatibility pro win XP SP2 a dost často to padá :(
raizen

Příspěvekod Jizzy » úte kvě 24, 2011 9:25 pm

Mám Windows 7 Ultimate 64bit a spustil jsem Heroes III Complete následovně.

Kompatibilita - Windows 95, Zakázat motivy, zakázat kompozici plochy, spouštět jako správce.

Hru jsem spustil bez problému, a nechal třeba pul hodiny jed a nespadla vůbec. Třeba to padá možná po delší době, ale nezdá se mi. Jelo mi to bez problému.
Jizzy

Příspěvekod trinx21 » čtv kvě 26, 2011 10:49 am

no nerekl bych, ze zrovna u heroesu je padani takovej problem - proste pouzivej autosave. Znovunastartovani hry a necteni savu je v sedmickach otazka 30 vterin, z nichz 20 je klikani a hledani co chces pustit a nacist.
trinx21

Příspěvekod siamon » sob kvě 04, 2013 7:46 am

Ahoj puštíci, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá podobný problém jako já, popřípadě jak ho vyřešil. Dříve se mi to vůbec nestávalo, ale v posledních dnech, když zapnu Heroes (přes Uplay) a už spustím hru, mám černou obrazovku, ve které mám pouze kurzor myši (kurzor Heroes - ruka v rytířské rukavici), čekám snad minutu a pak se teprve zobrazí logo Heroes, pak zase snad minutu tma a pak se načte intro. Hra se sice potom načte a běží v pořádku, ale dřív mi tohle vůbec nedělalo a hra se mi načetla hnedka. Nemá někdo stejný problém v poslední době?
siamon

Příspěvekod Shade3 » sob kvě 04, 2013 11:08 am

Hele a proč to píšeš tady? Tady se řeší Heroesy 3...Každopádně máš nainstalovaný nejnovější patch (2.1)?
Obrázek
Shade3

Příspěvekod Dzardar » pát led 23, 2015 11:33 am

Tenhle problém jsem měl taky, mám w7 64-bit, problém nelze vyřešit kliknutím na vlastnosti a kontabilita, už jsem to jednou vyřešil, ale reinstaloval jsem os a už jsem zapomněl jak. Jsem sem šel jestli někdo na to nepřišel. Co si pamatuju je, že potřebujete vypnout vypnou nějakou službu v os, jednom jsem to našel v nápovědě, Snad se někomu zadaří
Dzardar

Příspěvekod adneycandy » sob dub 02, 2016 12:20 pm

Hru jsem spustil bez problému, a nechal třeba pul hodiny jed a nespadla vůbec. Třeba to padá možná po delší době, ale nezdá se mi. Jelo mi to bez problému.
adneycandy

Zpět na Heroes III