Tak jsem si na vás vzpoměl děti
Tak jednoznačně nej rasa jsou stále nekra.. rychlí, levní, masují kostry, Draci snižujou morálku nepříteli a lich s upírem je klasika.. mumie má dost životů a proklíná

Ale byly tu řeči o rytířích
Taky jsem je donedávna neměl rád, ale teď jsem si hrál mapy prostě za vše... nejméně mě bavili mágove... (jsou mi nesympatičtí)
Ale zahrál sem si i mimojiné Mapu Válečný řytíř (Warior Knight) což je klasická L mapa za jednoho ze 4 rytířů proti Nekra a Mág všichni proti všem.
Jako geniální hra, musím říct .. 3 lidské hrady, jeden hrdina masování všech jednotek krom Křižáků na keré jsem neměl moc surovin.. samozřejmě jsem hrál na IMP jinak to nemá smysl ani hrát...
Když sem se pak dostal k počtům 230 kopijníku 150 šermířů 80 jízdy a 700 koster ( hlavní hero byl nekra, koupil sem si ho dozačátku abych měl jistotu kouzel a pak používal kostry místo sedláků.. skvělej tah)
Teď s odstupem času bych je Asi nejvíc přirovnal k ještěrům v HoMaM III.. jen u nich sem měl podobně krásný pocit ze hry.. ano můžete hrát za Warlocky a mít draky (Stejně tak v jiných verzích Kobky nebo temné elfy) ale Máloco se vyrovná tomu krásnému pocitu když s relativně slabými jednotkami jen díky své taktice porazíte mnohem silnější PC .... teď mam rozehranou Hru v HoMaM III za Ještěry proti Ještěr, Dung, Infer.. Stav je 170 Might gorgon 4 ještěří hrady z toho v jednom grál... geniální hra....
Takže co vám chci vzkázat.
Je sice zábavné a jednoduché hrát za mocné rasy tipu Mág Černokněžník
Ale hry za početnější a slabší rasy Barbar Knight můžou být taky nesmírně zábavné... obvzlášt pokud máte na mapě hodně hradů od toho slabšího národu