Laties píše:Co je travian?
Ze stránek hry :"Travian je online hra pro kterou stačí mít obyčejný prohlížeč. Hraješ s tisíci hráči jako náčelník malé vesnice a vedeš obyvatele ke slavě a vítězství.
šíře:
Jedná se o hru z prostředí starověku a vaším úkolem je vybudovat co nejlepší vesnici a skončit první v žebříčku
V travianu si můžete vybrat ze tří národu: Galové, Germáni a Římané.
Manuál radí, že začátečníci si mají vzít Římany, ale já hrál vždy za Galy a jsem spokojený.
Takže pokud chcete zapojit sami sebe do této hry, není nic lehčího, než sem kliknout a zaregistrovat se na server 3, který funguju sotva 14 dní(server jedna 1.5 roku)
Takže pokud zrovna nehrajete či nemůžete hrát heroes, není nic lehčího než se kliknout na jeden z odkazů a začít hrát.
Mám stejný názor.Ve škole to všichni hrají a já sem to asi mtýden take hrál.Je to blbost!Alarik píše:Laties píše:Co je travian?
Ze stránek hry :"Travian je online hra pro kterou stačí mít obyčejný prohlížeč. Hraješ s tisíci hráči jako náčelník malé vesnice a vedeš obyvatele ke slavě a vítězství.
šíře:
Jedná se o hru z prostředí starověku a vaším úkolem je vybudovat co nejlepší vesnici a skončit první v žebříčku
Manuál radí, že začátečníci si mají vzít Římany, ale já hrál vždy za Galy a jsem spokojený.
Takže pokud chcete zapojit sami sebe do této hry, není nic lehčího, než sem kliknout a zaregistrovat se na server 3, který funguju sotva 14 dní(server jedna 1.5 roku)
Takže pokud zrovna nehrajete či nemůžete hrát heroes, není nic lehčího než se kliknout na jeden z odkazů a začít hrát.
Ve škole ten Travian hrajou taky skoro všichni, já to taky zkusil, ale po čase mě to už přestalo bavit. Je to jenom taková online blbost. Tohle je ale jen můj názor a pro ty, kteří by si to rádi záhráli, zaregistrujte se přímo na www.travian.cz a ne na tom jeho odkazu, jen mu tím přidáváte zlatky a pomáháte ve hře.
Dark Dominic píše:Mám stejný názor.Ve škole to všichni hrají a já sem to asi mtýden take hrál.Je to blbost!Alarik píše:Laties píše:Co je travian?
šíře:
Ve škole ten Travian hrajou taky skoro všichni, já to taky zkusil, ale po čase mě to už přestalo bavit. Je to jenom taková online blbost. Tohle je ale jen můj názor a pro ty, kteří by si to rádi záhráli, zaregistrujte se přímo na http://www.travian.cz a ne na tom jeho odkazu, jen mu tím přidáváte zlatky a pomáháte ve hře.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník