keď si dáš novú temu tak pod tím kde píšeš je anketa,len si ju vyber a píš.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
mně se nejvíc líbí voda a oheň jelikož blesk vniká silním střetáváním elektrických nábojů opačních polů ve vzduchu měl by být blesk zahrnut do vzdušného elementu
Hmmmh. Zaujímavá kombinácia. Nepovedal by som. Podľa mňa -1. Voda -2. Blesky, Zem
Tri prstene elfským kráľom vonku pod nebom, Sedem pánom trpaslíkov v sieňach z kameňa, Deväť mužom z ľudí, ktorých osudom je skon, Veľprsteň pre Pána tmy na tróne z plameňa V zemi Mordor, kde Tieň vládne zlom. Veľprsteň im všetkým velí, jeho ruka krutá Privolá ich do jedného a v čiernej tme spúta V zemi Mordor, kde Tieň vládne zlom.
Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása!
Jsem nekromant z rodu Necro, a jsem upír a temný lord mrtvého hvozdu, nikdo mě nikdy neporazil v boji, Asatri Necro jméno mé jest, a v boji všechna čest mě, jako největšímu dobyvateli, který kdy celý Ashan zažil, od dob velevazenych hvezd, kterym se Ugrash a Asha rika, cely Ashan je spletity, je cas nastolit jeden jediny rad, a kdo jiny by ho mel vest, nez ja a praele bohove.
1.jsou nekromanti 2.jsou trpasilci 3.jsou temní s lesními elfy 4.jsou čarodějové 5.jsou skřeti 6.je azyl s peklem ale je to pro to že za některý rasy radši hraju to je můj pohled ,každý má pohled jiný . Jinak jsou vyvážený