Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Heroes of might and magic VI

Vše co se jinam nevešlo ;)

Re: Heroes of might and magic VI

Příspěvekod asamm » úte čer 08, 2010 5:55 pm

:lol: :lol: :D Zehir :D

PS: sry ze sem tai dlouho nebyl mal sem zarach :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása!

Jsem nekromant z rodu Necro,
a jsem upír a temný lord mrtvého hvozdu,
nikdo mě nikdy neporazil v boji,
Asatri Necro jméno mé jest,
a v boji všechna čest mě,
jako největšímu dobyvateli,
který kdy celý Ashan zažil,
od dob velevazenych hvezd,
kterym se Ugrash a Asha rika,
cely Ashan je spletity,
je cas nastolit jeden jediny rad,
a kdo jiny by ho mel vest,
nez ja a praele bohove.
asamm

Příspěvekod Nebiros » úte črc 13, 2010 7:26 pm

Teším sa na Homam VI :) ale podla mňa Raelag sa stratí, dôsledku toho temný elfovia pôjdu do války proti elfom a zabijú Findana a pozabíjajú aj pár trpaslíkov, nekromancery urobia jedno velké ťaženie prostriebroným mestám lidé pôjdu proti nekromantom čím sa slabé Císařství Jednorožcú ešte viac oslabí a ked všetci budú na konci síl tak sa do hry zapojí peklo a všetkých preválcuje HAPPY END :D
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Nebiros

Příspěvekod MINOTAUR » stř črc 14, 2010 1:13 pm

JJ :D to by bola sranda keby aspoň raz vyhrali zlí.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
MINOTAUR

Příspěvekod asamm » sob črc 17, 2010 7:53 am

jj by bylo zajmave ale pochybuju
Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása!

Jsem nekromant z rodu Necro,
a jsem upír a temný lord mrtvého hvozdu,
nikdo mě nikdy neporazil v boji,
Asatri Necro jméno mé jest,
a v boji všechna čest mě,
jako největšímu dobyvateli,
který kdy celý Ashan zažil,
od dob velevazenych hvezd,
kterym se Ugrash a Asha rika,
cely Ashan je spletity,
je cas nastolit jeden jediny rad,
a kdo jiny by ho mel vest,
nez ja a praele bohove.
asamm

Příspěvekod MINOTAUR » úte črc 20, 2010 9:05 am

oni nikdy nenadväzujú na predošlé dieli.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
MINOTAUR

Příspěvekod Dave_Jame » úte črc 20, 2010 2:23 pm

S tou návazností to není až tak uplně pravda.. vysloveně každý díl MaM je ucelený příběh... ale fakta z toho příběhu nebo jeho možná rozuzlení jsou základem pro nový pozdější příběh...
Jako například. že v HoMaM II vyhrál Roland tak s těmi fakty pak pracuješ v MaM VI.. kde zjistíš že si vzal ženu Cathrinu které sloužíš v HoMaM III
Nepsané pravidlo je že HoMaM určuje děj pro RPG a MaM pro TBS.. takže čistě teoreticky by se dolo počítat s tím že by děj mohl navazovat na DMMaM
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod MINOTAUR » stř črc 21, 2010 7:39 am

To je pravda a mohol by nadväzovať lenže tam je viac koncov a žiadny nie je oficiálny.
MINOTAUR

Příspěvekod Dave_Jame » stř črc 21, 2010 10:35 am

Takřka vždy je víc konců.. Mam VII... HoMam 2.. vždicky tam byly nejasnosti nebo možnosti
vem si třeba Takový HoMaM 3 AB.. měl navazovat na Zlý konec Mam VII ale fanouškům se to znelíbylo tak tvůrci udělali to co znáte teď....

Osobně vsázím na UltraZlý konec.. Variantu kdy se spojíte s Xanou ale nepustíte Vládce.. přece nebudu tak hloupý abych pouštěl někoho kdo by mi mohl zkřížit plány..

Každopádně myslím že varianta s propouštěním otce není přijatelná ani pro dobro ani pro zlo.. takže se připravme na pološíleného démonika se Sukubou v sobě který ze svobodných měst dělá útoky na Jednorožčí říši a Nekromanty....
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod MINOTAUR » stř črc 21, 2010 11:24 am

Ten koniec kde oslobodí vládcu nedajú aj z iného dôvodu. Peklo by predsa vyhralo a bol to koniec,už nikto by sa im nemohol postaviť takže o tom sa ani nedá uvažovať.
MINOTAUR

Předchozí

Zpět na Off-topic