Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Bug? 1. kampaň Isabel, 2. mapa

Vše ohledně hradu Azyl

Bug? 1. kampaň Isabel, 2. mapa

Příspěvekod Filda » sob črc 01, 2006 9:01 pm

Ehm, už mě to celkem štve, po třetí hraju dokola stejnou mapu a nejde ji dokončit. Přečetl jsem si dokonce postup na celestial heavens, jel jsem podle toho a mise nebere konce. Oba města mám, archerů přes 150. :( Já už chci konečně dál!!!!!! Heeelp. Ď
Filda
 
Příspěvky: 19
Registrován: stř úno 01, 2006 10:32 am

Příspěvekod HarY_cz » sob črc 01, 2006 9:10 pm

no když bys co je za cíl tý mise tak možná poradim. už si to moc nepamatuju
Obrázek
Uživatelský avatar
HarY_cz
 
Příspěvky: 39
Registrován: čtv čer 01, 2006 1:56 pm
Bydliště: Most

Příspěvekod Filda » sob črc 01, 2006 9:13 pm

problém je v tom, že mi to vůbec nepíše co mám udělat pro to abych tuto misi dokončil. Kdybych si to nepřečet v tom anglickém návodu tak to nevím. V quote mi to píše jenom že Isabel musí přežít.
Jinak je to mise "Rebelie"
Filda
 
Příspěvky: 19
Registrován: stř úno 01, 2006 10:32 am

Příspěvekod Filda » sob črc 01, 2006 10:31 pm

Hmm, tak stále nic! :evil: Poslal jsem stížnost na technickou podporu, ale ti tam budou až v pondělí. Kua co budu dělat? Já chci hrát teď! :x A snad nejsem taková lama, že bych něco přehlíd nebo neudělal?! haúúúúúú
Filda
 
Příspěvky: 19
Registrován: stř úno 01, 2006 10:32 am

Příspěvekod Iris » sob črc 01, 2006 10:46 pm

A jakou máš verzi?Originál CZ nabo anglickou?Já totiž žádnou misi rebelie u lidí nenašla.
Uživatelský avatar
Iris
 
Příspěvky: 144
Registrován: pát čer 23, 2006 8:05 pm

Příspěvekod Liuni » ned črc 02, 2006 10:58 am

druhá mise se jmenuje Rebelie: Musíš obsadit Strongbow což je hrad
Liuni
 
Příspěvky: 6
Registrován: čtv čer 29, 2006 12:32 pm

Příspěvekod Iris » ned črc 02, 2006 11:53 am

Jo aha, Povstání se to jmenuje!Asi bude někde chybka v HOMAM....Zkus je přeinstalovat nebo si stáhni patch-ten opravuje hodně chyb.
Uživatelský avatar
Iris
 
Příspěvky: 144
Registrován: pát čer 23, 2006 8:05 pm

Příspěvekod HarY_cz » ned črc 02, 2006 9:36 pm

já jsem hrál rebelion bez patche a bez problémů. tam bude asi nějaká vyšší zrada. nejspíš jsi nějak přelstil skript mise
Obrázek
Uživatelský avatar
HarY_cz
 
Příspěvky: 39
Registrován: čtv čer 01, 2006 1:56 pm
Bydliště: Most


Zpět na Azyl (lidé)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník