Viko píše:Prečo mi stale napíše že Defeated ked sa zacne novy tyzden![]()
toto musis ztihnou zaroven ..!! do jednoho tydne .. !!LordThonar píše:Do jednoho tydne mas dobyt hrad, jde to v pohode da se to stihnout za 3 nebo 4 dny, osvobozeni Isabelle je otazka dalsiho jednoho dne.
kucami píše:Dobiju hrad, zachráním princeznu a pak už tam na mě vyběhne ten démon.
Nevím jestli ji mám ubránit ten hrad!
kucami píše:Isabelu dám do hradu a s tím frajerem si stoupnu před bránu, naberu armádu (v rámci možností) a pak tam už naběhne a pokaždý mě vykostí ???
to je sice mozny ale ja jsem to delal podle me liptakhle:nechal jsem isaelu aby zoumala mapu s armadou (kazde 3 tydne jsem si prisel pro pul army)a sbiral jednotky jak tam v levo uprostred musle s kolem jet a 2 v levo na hore.No ale jinak jsem dostal isabelu 17lvl zalezi jak jsem vam chce prisel do hradu naucil jsem se kouzla(potrebujete 4lvl kouzel je tam okamzite cestovani) a sel jsem inferno(musel si dVAT POZOR ABY NA NEVYSEL nekdo z viru(z toho viru chodi jine peklo to na mepe neni)) asel jsem ho zabit bacha ne branu neutocit na mape dat okam.cest. a jit na hrad a dobit potom uz jenom najit obelisky vykopat gral postavit ho ve meste lidi (haven) a jit s obema hrdinama(godrick a isabel kty brane jak tam jsou legie a jit na jih tam je 2 brana a jit do lesika a hned potom co godrik zmizi zdrhat do hradu obevi se tam nicolas a bude bojovat zemre a konec mise..doufam za se to bude hodit psal jsem 10 minutPetren píše:kucami píše:Isabelu dám do hradu a s tím frajerem si stoupnu před bránu, naberu armádu (v rámci možností) a pak tam už naběhne a pokaždý mě vykostí ???
Nech celou armádu v hradu s jedním hrdinou(tím lepším) a s tím druhým odjeť pryč. Když se budeš bránit v hradu, tak to jde vyhrát.
semi píše:to je sice mozny ale ja jsem to delal podle me liptakhle:nechal jsem isaelu aby zoumala mapu s armadou (kazde 3 tydne jsem si prisel pro pul army)a sbiral jednotky jak tam v levo uprostred musle s kolem jet a 2 v levo na hore.No ale jinak jsem dostal isabelu 17lvl zalezi jak jsem vam chce prisel do hradu naucil jsem se kouzla(potrebujete 4lvl kouzel je tam okamzite cestovani) a sel jsem inferno(musel si dVAT POZOR ABY NA NEVYSEL nekdo z viru(z toho viru chodi jine peklo to na mepe neni)) asel jsem ho zabit bacha ne branu neutocit na mape dat okam.cest. a jit na hrad a dobit potom uz jenom najit obelisky vykopat gral postavit ho ve meste lidi (haven) a jit s obema hrdinama(godrick a isabel kty brane jak tam jsou legie a jit na jih tam je 2 brana a jit do lesika a hned potom co godrik zmizi zdrhat do hradu obevi se tam nicolas a bude bojovat zemre a konec mise..doufam za se to bude hodit psal jsem 10 minutPetren píše:kucami píše:Isabelu dám do hradu a s tím frajerem si stoupnu před bránu, naberu armádu (v rámci možností) a pak tam už naběhne a pokaždý mě vykostí ???
Nech celou armádu v hradu s jedním hrdinou(tím lepším) a s tím druhým odjeť pryč. Když se budeš bránit v hradu, tak to jde vyhrát.
kucami píše:Potřebuju helpnout!!!
Moc tomu vzkazu ve fóru nerozumím
Vykopal jsem slzu a dal jí do města. Mámdocela silnou army s Godrikem dobiju bránu. Naopak slabší army mám ve městě a tam mě zmasí silnej pán démonů.
Zkusil jsem to, že jsem vzal slabší army na bránu (stačí to myslím v poho), ale po cestě na mě vyběhne zase "von" a sestřelí mě
Nevím jak dál.
Potřebuju tu misi dohrát. Prosím !!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník