Alternativní vylepšení

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
insolitus

Post by insolitus »

to Rakšasa Raja: plne s tebou souhlasim, pokud budou padli andele vysavat zivot tak sou absolutne nesmrtelny pro 95% boju, to pak uz opravdu bude stacit je upravit a hura osatatni jednotky ani enbudu nasazovat do boje aby se jim nahodou neco nestalo
switch

Post by switch »

zase tak horky to neni, sou silny ale v zadnym pripade ne nesmrtelny, daj se normalne porazit :)
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

switch wrote:zase tak horky to neni, sou silny ale v zadnym pripade ne nesmrtelny, daj se normalne porazit :)

Pokud budeš hrát proti PC tak jo. ale jakmile takovou zbraň dostane do rukou zkušený hráč tak je nepřítel v pánu
Tor

Post by Tor »

Já si spíš taky myslím že Upíří Andělé jsou problém....skušený hráč zakouzlí hromadnou božskou sílu a pak jste pěkně zaměstnaní likvidací Upířího Anděla,který má damage 75!!!!!!!! (a slušný atack,tudíž není pro něho problém si vše zdraví co ztratil,dosát zpět....)Není to nic jednoduchého.....
switch

Post by switch »

de taky hodne o mnozstvi, kdyz je jich par, nedaj tolik dmg aby se ucinne krisili, problem nastava kdyz je jich vic, musi se holt dusit kletbama strelbou a no retaliation potvorama
griffin eternal
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

switch wrote:de taky hodne o mnozstvi, kdyz je jich par, nedaj tolik dmg aby se ucinne krisili, problem nastava kdyz je jich vic, musi se holt dusit kletbama strelbou a no retaliation potvorama

ty asi moc nehraješ proti hráčím co? tohle je prostě sadistická zbraň v rukou i slabších stratégů... Najdi mi jednu zbraň která je silnější.. neb líp.. jeden národ který je v dobré situaci proti nim nastoupit?..
Rakšasa Raja

Post by Rakšasa Raja »

teda musím říct že ti orkové se mi hoooodně zalíbili :)
ale třeba ten alt. upg. pekla je taky super např. pit spawn sice nemuže kouzlit ale zato se více zapojuje do bitvy :D
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Paulie

Post by Paulie »

Doufám, že vás všechny uklidní fakt, že ať jsem chtěl jak jsem chtěl, nebyl jsem schopnej dokopat Padlý anděly k vysávání životů (bez vampirismu). Nebo žeby to bylo tím, že jsem bojoval proti démonům?
Image
legolasss

Post by legolasss »

Som dost nepokojny z "VYLEPSENIAMI" strasne blbo to vymysleli ze mam na vyber... ked uz je na tretej urovni nech je aj silny a nie este slabsi jak na druhej az na par vynimiek... mohly dat treti upgrad budovi bojovnikov sice by bol drahy ale oplatilo by sa...neviem preco to tak nespravili :(
Ossir

Post by Ossir »

Dave_Jame wrote:No u mě zatím vedou Kobky
V závěsu nekra
Sylvan
Inferno

No ta růžová se moc nehodí.. ale co už :-) mohllo to být horší-.. mohli jim dát nějakou normální barvui :-)..třeba modrou nebo hnědou :-P
u MĚ JE TO Sylvan na 1 místě
Post Reply