5 mise 3 kampaň
Ladis2 wrote:Taky by mne to zajímalo, jestli jste to nějdo nedávno dohráli tak prosím napište ve zkratce jak na to. Dik
Zrovna jsem to včera dal. Je to asi dost pozdě, ale stejně. Obsadil jsem Azyl na severu a koupil tam hrdinu. Pak jsem Ylailou a celkem základní armádou najel do středu a posbíral téměř všechny artefakty. Pak jsem si dojel pro nové jednotky a vyrazil obloukem kolem jižního okraje mapy na východ kde jsem obsadil postupně další dva hrady, takže už mi zbyl dobít jen trpasličí hrad na severo západě. Mezitím na mě trpaslík útočil, ale vždycky jsem ho dostal svým hrdinou z Azylu. (Byl na 2 úrovni a útočník na 10) Měl ale o malinko míň jednotek a když jsem mu zasadil hned na začátku tvrdé zásahy tak zdrhnul. Nakonec jsem sehnal všechny artefakty, sejmul trpajzlíka a konec. Kdybych začínal znovu a věděl jak vypadá mapa, tak bych možná nejdřív sejmul trpajzlíka, těžko říct. Měl na hradě tu stavbu co mu přidává 600 trpajzlíků a na ty to chce mít přeci jen nějakou sílu.
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Re: 5 mise 3 kampaň
teda nevim co na tom vsichni vidite tak složitýho... obsadil jsem to lidský město, potom s lidskýma hrdinama vysbíral artrefakty, obsadil doly a tak z prostředku mapy, trpaslík se probojoval k Tor Thrallu, s Yaliou jsem vjel do podzemi, tam obsadil kobku a znicil mesta demonu... potom sem nasbiral slusnou armadu kobky a azylu a u Tor Thrallu z toho slozil all-stars team, zautocil s Yialiou a celkem bez problémů to dal
Re: 5 mise 3 kampaň
TAky nevím co na tom vidíte....Akorát já útočila s Freydou.Ale když jsem to hrála podruhé tak s Ylayou.Všechno jsem vyhrála.U Freydy jsem mněla:33 útoku,32 obrany.17 síly kouzel a 13 znalostí.U Ylay:35 útoku,20 obrany,27 síly kouzel a 15 znalostí.Když to máte takhle tak je to v pohodě.A vylepšuj si brance na kušníky(ve cvičišti).Já se si potom vzala k sobě(Místo branců)10 černých draků.Jo a snažte se u Freydy(I Ylayi)mít expertní osvícení a expertní štěstí.
Gryfí říše utrpěla dost,teď budou trpět démoni!Sláva gryfům!