5. kampaň, poslední z nejposlednějších

Vše k prvnímu datadisku pro Heroes V
Post Reply
Gibbonek

5. kampaň, poslední z nejposlednějších

Post by Gibbonek »

Zdravím všechny,
chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo moudrou radu, jak tuhle misi svižně, čistě a hlavně účinně dovést až do finiše? Zkusil jsem následující: ničím jsem se nezdržoval a bez okolků jel k hradu tak, abych neměl jednu jedinou ztrátu (což se mi úspěšně podařilo). Rovněž jsem beze ztrát vybil i všechny zmetky kolem hradu. Dále jsem pokračoval jenom s Yalou (nebo jak se to safra jmenuje :D ) a s trpasličím hrdinou (Wulfstan, mám pocit... :) ). Quest: "Máš na to 2 týdny, abys dobyl město Krále trpaslíků." OK, řek jsem si, nebudu se ničím zdržovat a šupito dupito na toho zakrslíka. Brány jsem vybil Wulfstanem a armádu Yaly jsem si šetřil na finální boj. Když jsem nalítl na Krále zakrslíků, myslel jsem si, že to mám v kapse (předtím jsem tu misi hrál ještě jednou a tenkrát jsem tam naběhl s Wulfstanem...chyba, uvědomil jsem si, příště ji nebudu opakovat :D ). Ale porazil mě. Ani štěstí, ani mocná kouzla mi nepomohla. Už jsem z toho rozmrzelej, kousíček mi chybí do dohrání celé hry, ale přes tohle se nějak nemůžu dostat. Samozřejmě, můžu to zkoušet dál, jiný strategie, dalších 5 her, abych zjistil, co bude nejlepší taktikou, ale už to chci mít dohraný a na další zkoušky nemám trpělivosti...:D
Všiml jsem si, že jeden portál v podzemí vede k Dungeon hradu, jenomže než bych za ty 2 ubohé měsíce stačil něco postavit (všechny doly jsou zatraceně dobře chráněné a surovin je jako zlata v hnoji), tak zas prohraju hru. Kdyby fakt nebyl nedostatek surovin, klidně bych vytvořil další jednotky a hurá na Krále zakrslíků!
Btw, neví někdo, co po tomhle Králi následuje? Nějaká další bitva? S Alaronem či dokonce s Biarou? Na to už nevím, jak bych se představil, pač armáda bude tak či tak zdecimovaná po Trpaslíkovi... :?
Movie making, editoring...to přenechte mně.;)
Formis

Re: 5. kampaň, poslední z nejposlednějších

Post by Formis »

Začátek v pohodě. Ten jsem udělal stejně ale pak si dej všechny jednotky(Azylu) k Isabele.(Jednotky Azylu u ní mají nejvyšší morálku a nevim jak nakorbený máš ostatní)Pak si dej někoho na cestu k hradu(Wulfstan nebo Isabela) a s tim druhym dobij doly(jestli chceš, můžeš zabít démony-doly navíc ale o jednotky méně-já to tak udělal)a potom si sětři armádu do posledního týdne z těch 2 měsíců. Potom s Wulfem dobij trpasličí bránu a s Isabelou jdi na krále. Ale záleží to na tom jak se ti to povede. Já měl třeba po boji s králem jen 2 inkvizitory :D . A potom už nic neni, akorát finish. Snad se ti to povede. Hodně štěstí :wink: [/b]
Gibbonek

Post by Gibbonek »

Phew, splněno, dohráno! Díky za radu, udělal jsem to téměř tak, jak jsi mi řekl, akorát jsem na Trpasličího krále šel s Freydou, protože u tý jsem měl schopnost "Expert Luck" a další pikantnůstky. Navíc jsem některý neduhy vyrovnal artefaktama, která jsem po celé mapě našel, takže z Freydy se stal fakt silnej kabrňák :D. Na konci bitvy mi zůstala vcelku slušná armáda, šel jsem na něj s asi 11 Archanděly, 35 Paladiny, 65 Inkvizitory, 64 Gryfy a s přes 200 Lučištníky. Docela pohoda :)
Movie making, editoring...to přenechte mně.;)
Alarik

Post by Alarik »

Já jsem měl to štěstí, že se ke mě v podzemí přidalo asi 164 děsivých nájezdníků, ale taky jsem měl co dělat, abych to vyhrál.
Post Reply