Zdravim,
vi nekdo jak vyzrat nad touto hlaskou?????
Zkousel jsem hru spustit zpusoby ktere znam a jsou zde popsane....
DOSBOX i VDM.........
Prosim o radu!
Unable to access CD Drive.
Re:
Fraxinus wrote:musíš spustit dos-box a pak napsat: mount d d:\ -t cdrom
potom by měly heroesové normálně běžet.
skušalsom to nespočetne vela rkat a nepomaha... toto som stahoval s bestoldgames.
skusal som aj z tejto stranky a po dodrzani postupu to i tak nejde a vypisuje mi to
don´t hesitate to seek support on the UDMS site , http\\ntvdm.cjb.net
press any key to continue..
som y toho uz mrtvy.. tolko sa snazxim tu hru spustit.. ze som uz zufaly...
Re: Unable to access CD Drive.
Vim, ze uz je to dlouho a nema mozna cenu odpovidat, ale pro ostatni co narazi na tento topic.
Spustit dosbox (ja pouzivam v.0.74) a napsat prikaz pro namountovani cdrom mechaniky:
mount d -t cdrom D:\ ----> D:\ musite nahradit umistenim vlastni mechaniky (E:\,F:\, atp... )
Pote musite namountovat adresar, kde mate heroes 1. V mem pripade prikaz vypada takto:
mount c C:\Games\Heroes\
Nakonec musite najet do namountovaneho adresare coz udelate napsanim c: (zalezi na tom za co jste si namountovali dany adresar), jakmile se presunete do adresare, tak staci spustit heroes, souborem HEROES.EXE
Argee
PS: TOTO PLATI PRO UZIVATELE JENZ SPOUSTI HEROES PRES DOSBOX, lze take pohodlne sehnat gold edition, nebo proste verzi na cd, ktera je kompatibilni s novejsimi systemy a bez problemu se da no-cd crack a je to
Spustit dosbox (ja pouzivam v.0.74) a napsat prikaz pro namountovani cdrom mechaniky:
mount d -t cdrom D:\ ----> D:\ musite nahradit umistenim vlastni mechaniky (E:\,F:\, atp... )
Pote musite namountovat adresar, kde mate heroes 1. V mem pripade prikaz vypada takto:
mount c C:\Games\Heroes\
Nakonec musite najet do namountovaneho adresare coz udelate napsanim c: (zalezi na tom za co jste si namountovali dany adresar), jakmile se presunete do adresare, tak staci spustit heroes, souborem HEROES.EXE
Argee
PS: TOTO PLATI PRO UZIVATELE JENZ SPOUSTI HEROES PRES DOSBOX, lze take pohodlne sehnat gold edition, nebo proste verzi na cd, ktera je kompatibilni s novejsimi systemy a bez problemu se da no-cd crack a je to