Mise

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
jackoob

Mise

Post by jackoob »

Muzete mi nekdo poradit?
jackoob

Post by jackoob »

Hram za nekromanty poslednou misy v ToE, a newim jak dal, proste na konci jsou 3 teleporty, ja jsem pouzil ten nalavo a uz nemuzu pouzit tiostatnich, Co mam delat? Mam to zacit odznova nebo co.... :( :( :( :( a nemam to sejvnuto
judovana

Post by judovana »

No obavam se ze ti neporadim.
Misi jsem dohral nicmene do tech teleportu sem vuubec nevlezl.
(Odmitl jsem totiz zabit ty assasiny)
Taky jsem si zabil jednoho nekromanta a musel jsem obetovat tu kocku nekromantku - srdce mi to rvalo ale jen co jsem zjistil ze objective kocka nekromantka musi prezit to nezkazilo zase jesem pookral a uspesne misi dokoncil....
Nečik

Post by Nečik »

No tam musíš všemi tvými NEKROMANTSKÝMI hrdiny obsadit ty pentagrami - pokud si dobře vzpomínám.
judovana

Post by judovana »

vzpominas si dobre:D Prezila ti ta kocka co se od prvni mise uci nekromantkou?
Nečik

Post by Nečik »

judovana: jo přežila, ale než jsem přišel na ty pentagramy, že tam musí být pouze nekromantští hrdinové, dalo mi to zabrat :D
golem

Post by golem »

No podle mně ta nekromantka přežít nemůže, nikdy mi to nedovolilo mít více než pět hrdinů.

Do tří teleportů, teda pouze do jednoho z nich se dostaneš, pokud zabiješ vrahy ducha na mostě. Nejlepší je asi odměna +3 levely.
Nečik

Post by Nečik »

Jo je to tak. Ta kočka nekromantská nepřežije. Takže moc si jí nepiplejte a věnujte se spíš Arantirovy, aby mohl úspěšně zvládnout poslední bitku :wink:
Nečik

Post by Nečik »

Jinak můžu říct, že čím težší obtížnost tím víc záleží na tom jaké dovednosti se hrdinové naučí !! Na nejlehčí obtížnost to až na pár drobných nezbytností bylo vlastně jedno, jaké dovednosti budou vaši hrdinové mít. Ale teď hraju na heroickou obtížnost a je to někdy opravdu hodně o dobré sestavě vlastností :!:
Tomáš Vedra

pomoc

Post by Tomáš Vedra »

hej šlo vám v kampani za nekromanty ta poslední mise dobýt hrad ten vlevo dole
Nečik

Post by Nečik »

Jo. V pohodě. Občas to tam tu levou stranu znepříjemňovali pekelničtí hrdinové ale jinak to bylo v cajku.
Tomáš Vedra

Post by Tomáš Vedra »

ty pekelní páni mi nevadili ale nemuzu obsadit hrad kdyz v něm nikdo není
Tomáš Vedra

Post by Tomáš Vedra »

můžete mi pomoct v třetí kampani za orky druhá mise, jak mám postavit loď u toho malýho ostrova v pravo nahoře
Tieru

Post by Tieru »

Běž vpravo od hradu k moři a přivolej si loď kouzlem. Kouzlo získáš, když si pořídíš potřebný talisman.
Silverman

Post by Silverman »

Heledte, chci se jeste zeptat, kdyz jste v ty posledni misi za Arantira ty vrahy nezabili ale nechali jste je, aby zabili tu sukubu, co hlidala nejaky tyn portal stalo se vam neco potom??? me naskocila ukazka, jak ti vrahove zabili tu sukubu a potom se mi to zaseklo...pokazdy...byly tam jenom na monitoru ty presipaci hodiny a nic se nedelo :(:(...tak jsem to preskocil a dohral i tak, ale zajima me, jestli tohle nekdo dohral, jestli mu to slo a jestli to bylo k necemu... :)
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
Post Reply