Alarik wrote:
Prostě už mě moc nabavilo pořád dokola povídat o tom UFO. A screenshot uděláš zmáčknutím Print Screen.
Tím to nejde, ale to je dobré už mám screenshot.
Ale jak ho mám sem vložit???
Rakšasa Raja wrote:Už jsem ho taky viděl. A to sem se bál že vývojáři s Nivalu nemají rádi humor:-) Ale musím říct že ta poslední mise mi dala pěkně zabrat!
Zvlášt souboj s Kujin proti tomu pekelnému hradu byl dost tuhý, a to sem si nedal do armády těch 900 kyklopů od Gotaie jinak s ním bych to asi zvládl jednodušší.No a pak Biara mě naprosto rozdrtila, to se nedalo!!!
Tak sem počkal do 9. měsíce v hradě no a co to vidí mé oči?Hrdina Ufo s tváří zeleného raráška(Lenní pán) ale jednoznačný Warlock, protože sem měl se Zehirem schopnost Rádce a díky tomu sem ho vyleveloval až na 27. uroven(Zehir 31.level).No a jak ste tady spekulovali že by se mohl levelovat s větším množstvím atributů, tak to tak není, škoda:-)
No a po těch 9. měsících to zase bylo moc lehké, když má člověk armádu
-100 Archandělů,Nezkrotných kyklopů,černých draků,Rakšasa Kšatra, 180 Bouřných titánů, samo že sem si dělal jejich kopie,1kGremlin saboterů a kolem 200 set bojových mágů.Samo že s artefakty na expert.Jo a moralka 7, štěstí 11.Ta si ani neškrtla no tak jo pár Archandělů a černých draků zabila.No asi si mnoho fanoušků stěžovalo na obtížnost koce kampaně pětky.Ale tak je to správně nic se nemá přehánět!!!:-)
Beybe wrote:Rakšasa Raja wrote:Už jsem ho taky viděl. A to sem se bál že vývojáři s Nivalu nemají rádi humor:-) Ale musím říct že ta poslední mise mi dala pěkně zabrat!
Zvlášt souboj s Kujin proti tomu pekelnému hradu byl dost tuhý, a to sem si nedal do armády těch 900 kyklopů od Gotaie jinak s ním bych to asi zvládl jednodušší.No a pak Biara mě naprosto rozdrtila, to se nedalo!!!
Tak sem počkal do 9. měsíce v hradě no a co to vidí mé oči?Hrdina Ufo s tváří zeleného raráška(Lenní pán) ale jednoznačný Warlock, protože sem měl se Zehirem schopnost Rádce a díky tomu sem ho vyleveloval až na 27. uroven(Zehir 31.level).No a jak ste tady spekulovali že by se mohl levelovat s větším množstvím atributů, tak to tak není, škoda:-)
-100 Archandělů,Nezkrotných kyklopů,černých draků,Rakšasa Kšatra, 180 Bouřných titánů, samo že sem si dělal jejich kopie,1kGremlin saboterů a kolem 200 set bojových mágů.Samo že s artefakty na expert.Jo a moralka 7, štěstí 11.Ta si ani neškrtla no tak jo pár Archandělů a černých draků zabila.No asi si mnoho fanoušků stěžovalo na obtížnost koce kampaně pětky.Ale tak je to správně nic se nemá přehánět!!!:-)
Odkud jsi vzal/a archanděly a černé draky???
Rakšasa Raja wrote:Beybe wrote:Rakšasa Raja wrote:Už jsem ho taky viděl. A to sem se bál že vývojáři s Nivalu nemají rádi humor:-) Ale musím říct že ta poslední mise mi dala pěkně zabrat!
Odkud jsi vzal/a archanděly a černé draky???
No přece před tím jejím hradem!!!Byli tam Nezkrotní kyklopové, černí draci, Archandělé a Sopeční draci.Jestli jsi je tam neměl\a tak to byl asi bug!
Biara12 wrote:Kde byl ten tank?Já jenom v HoF našla letadlo ale jinak nic