Já osobně jsem hlasoval pro Krvežíznivého kyklopa, protože ho mám fakt nejradši, ale ani Bouřný titán neni někdy k zahození
Nejlepší alternativní jednotka 7. úrovně
Nejlepší alternativní jednotka 7. úrovně
Spousta lidí sem teď dává hlasování o tom, jaké alternativní vylepšení jednotek z té a té frakce je nejlepší. Já to zkusím taky, ale s tím rozdílem, že hlasovat se bude o nejlepší alternativní jednotku 7. úrovně.
Já osobně jsem hlasoval pro Krvežíznivého kyklopa, protože ho mám fakt nejradši, ale ani Bouřný titán neni někdy k zahození
.
- Rakšasa Raja
Re: Nejlepší alternativní jednotka 7. úrovně
Alarik wrote:Spousta lidí sem teď dává hlasování o tom, jaké alternativní vylepšení jednotek z té a té frakce je nejlepší. Já to zkusím taky, ale s tím rozdílem, že hlasovat se bude o nejlepší alternativní jednotku 7. úrovně.
Já osobně jsem hlasoval pro Krvežíznivého kyklopa, protože ho mám fakt nejradši, ale ani Bouřný titán neni někdy k zahození.
Abych pravdu řekl, tak Krvežíznivý kyklop je opravdu skvělá všestranná jednotka, zvlášť když vedle něj stojí stovky, či legie goblinů.
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
- Rakšasa Raja
Popravdě řečeno to nejde...žádný hrdina hvozdu nema na prvni urovni skill potrebny pro přirozené štestí. Pokud někdo má skill, který je k tomu třeba, tak je vždy cesta ke stesti zkarena treba tim, ze ma od schopnosti stesti ochranu a vy potrebujete zrovna vojenské štestí a šťastlivce.
Proto se to da udělat buď tim, že si vezmete nekoho, kdo ma neco jineho jako zakladni skill (treba utok) a pak to nevylepsujete. Jenze v tuhle chvili vam muze na novy level vyskocit treba lepsi utok a zakladni magie privolavani a vy nepotrebujete ani jedno...Pak se spise prirozenemu stesti jeste vice vzdatujete...
Zajimalo by me, proc hvozd nema jako jediny hrdinu, ktery by ultimatni rasove schopnosti sedel (Jhora u Akademie, Deirdre u Nekromantu, Vayshan u Warlocku a pod.).
Take by me zajimalo jestli se da toto znenit nejak v game editoru abych moh treba ossirovi dat misto Odolnosti vuci magii treba to vojenske stesti.
Jestli toto nejde, pak zustava jedina moznost a to je pan vzpominek, ale ja nevim, na kterych multiplayerovych mapach pan vzpominek je (napr. u Zehira se taky jeho schopnost privolavaci magie, kterou ma od zacatku neupotrebi, ale pan vzpominek je hned v druhe misi a tak jsem od 2. mise kampane mel mystickou vsevedoucnost).
Vi to nekdo, na kterych mapach pan vzpominek je?? Nechce se mi fakt zkouset vsechny, ale to stesti u elfu bych zkusil...Jako snad jedinou ulti schopnost jsem ho jeste nikdy nemel
..
Proto se to da udělat buď tim, že si vezmete nekoho, kdo ma neco jineho jako zakladni skill (treba utok) a pak to nevylepsujete. Jenze v tuhle chvili vam muze na novy level vyskocit treba lepsi utok a zakladni magie privolavani a vy nepotrebujete ani jedno...Pak se spise prirozenemu stesti jeste vice vzdatujete...
Zajimalo by me, proc hvozd nema jako jediny hrdinu, ktery by ultimatni rasove schopnosti sedel (Jhora u Akademie, Deirdre u Nekromantu, Vayshan u Warlocku a pod.).
Take by me zajimalo jestli se da toto znenit nejak v game editoru abych moh treba ossirovi dat misto Odolnosti vuci magii treba to vojenske stesti.
Jestli toto nejde, pak zustava jedina moznost a to je pan vzpominek, ale ja nevim, na kterych multiplayerovych mapach pan vzpominek je (napr. u Zehira se taky jeho schopnost privolavaci magie, kterou ma od zacatku neupotrebi, ale pan vzpominek je hned v druhe misi a tak jsem od 2. mise kampane mel mystickou vsevedoucnost).
Vi to nekdo, na kterych mapach pan vzpominek je?? Nechce se mi fakt zkouset vsechny, ale to stesti u elfu bych zkusil...Jako snad jedinou ulti schopnost jsem ho jeste nikdy nemel
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
Rakšasa Raja wrote:Ještě takový malý dotaz, který by mě zodpověděl asi jenom NekromancerProč nedostal Nehmotný drak z Nekropole také schopnost nehmotný, bylo by to k němu vcelku logické
![]()
Kdyby měla Nekropole 2 nehmotné jednotky, tak by to pro ně znamenalo jen další obrovskou výhodu. Ale faktem je, že logicky by nehmotný drak měl být skutečně nehmotný.
Beybe wrote:Tomminno wrote:Mě se nejvíc libí Křišťálový drak, tak jsem ho tam hned soupnul. Mam jeste dotaz. Povedlo se nekomu v bezne misi dosahnout u Hranicare skillu prirozene stesti? Dik za odpoved...
Jo povedlo,a já mám nejraději Padlého anděla stejně jako archanděla.
Kdybych si mohl zvolit více jednotek najednou, určitě by se tam objevil i Padlý anděl. Z těch jednotek, které jsem tam vypsal se mi vzhledově líbí nejvíce, dokonce víc než Krvežíznivý kyklop. Ale toho jsem si prostě zamiloval a nejvíc se mi líbí ten jeho útok
Alarik wrote:Beybe wrote:Tomminno wrote:Mě se nejvíc libí Křišťálový drak, tak jsem ho tam hned soupnul. Mam jeste dotaz. Povedlo se nekomu v bezne misi dosahnout u Hranicare skillu prirozene stesti? Dik za odpoved...
Kdybych si mohl zvolit více jednotek najednou, určitě by se tam objevil i Padlý anděl. Z těch jednotek, které jsem tam vypsal se mi vzhledově líbí nejvíce, dokonce víc než Krvežíznivý kyklop. Ale toho jsem si prostě zamiloval a nejvíc se mi líbí ten jeho útok![]()
.
Akorát,že u padlého anděla to pokadili,když mu odstranili možnost vysávat život.
Beybe wrote:Alarik wrote:Beybe wrote:Tomminno wrote:Mě se nejvíc libí Křišťálový drak, tak jsem ho tam hned soupnul. Mam jeste dotaz. Povedlo se nekomu v bezne misi dosahnout u Hranicare skillu prirozene stesti? Dik za odpoved...
Kdybych si mohl zvolit více jednotek najednou, určitě by se tam objevil i Padlý anděl. Z těch jednotek, které jsem tam vypsal se mi vzhledově líbí nejvíce, dokonce víc než Krvežíznivý kyklop. Ale toho jsem si prostě zamiloval a nejvíc se mi líbí ten jeho útok![]()
.
Akorát,že u padlého anděla to pokadili,když mu odstranili možnost vysávat život.
Je škoda, že už nemůže vysávat život. Ale vem to tak, že dříve se nedal najímat a v neutrálních armádách se tolik nehromadil. Teď ho ale můžeš najímat ve městě a vem si, že by tím pádem byl ve větším množství takřka nesmrtelný. S tím jeho vysokým útokem, obranou, poškozením a rychlostí by za chvíli zmasakroval celé bojiště a přitom by neutrpěl žádné poškození.
Beybe wrote:Silverman wrote:Heledte rekne mi nekdo na kterych mapach je ten pan vzpominek, nebo to proste mam jit hledat?..
Na většině map je,poznáš ho podle toho,že je na létajícím koberci
Takže HLEDEJ!
To je blabol ze je na vsech mapach...na tech co byly uz ve starsich dilech neni na vsech a z tech novych jsem zkousel dve a nebyl tam...a to ze je na koberci vim, poznam ho
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
Silverman wrote:Beybe wrote:Silverman wrote:Heledte rekne mi nekdo na kterych mapach je ten pan vzpominek, nebo to proste mam jit hledat?..
Na většině map je,poznáš ho podle toho,že je na létajícím koberci
Takže HLEDEJ!
To je blabol ze je na vsech mapach...na tech co byly uz ve starsich dilech neni na vsech a z tech novych jsem zkousel dve a nebyl tam...a to ze je na koberci vim, poznam ho.
Já ti to zdůrazním: VĚTŠINĚ map je.[/b]
Re: Nejlepší alternativní jednotka 7. úrovně
Alarik wrote:Spousta lidí sem teď dává hlasování o tom, jaké alternativní vylepšení jednotek z té a té frakce je nejlepší. Já to zkusím taky, ale s tím rozdílem, že hlasovat se bude o nejlepší alternativní jednotku 7. úrovně.
Já osobně jsem hlasoval pro Krvežíznivého kyklopa, protože ho mám fakt nejradši, ale ani Bouřný titán neni někdy k zahození.
Asi jsem zle pochopil smysl celeho hlasovani. Hlasujete pro jednotku, ktera je z tech 8 nejlepsi, nebo pro jednotku, kde je alternativni upgrade o hodne lepsi nez klasicky upgrade? Pac zrovna Krveziznivy kyklop je oproti Nezkrotnemu docela cajiccek;-) Jinak hlas jsem dal pro Kristaloveho draka, tam mi ta alternativa duhoveho dechu pripada super.
Ja__6