Ornella wrote:Rakšasa Raja wrote:Alarik wrote:Když už jsem sem dal hlasování o nejlepší alter. jednotce 7. úrovně, přišlo mi trochu nefér vůči těm ostatním je z hlasování vynechat. Proto sem dávám tuhle anketu, která se od té předchozí liší jen pořadovým číslem úrovně.
Já hlasoval pro Bánší, protože se mi líbí daleko více než Přízraky a celkově mi připadaj daleko lepší jak vzhledově, tak útočně.
Tady je rozhodování také velmi těžké, ale nakonec jsem musel dát hlas Pánu Hromů, protože ten se mi líbí jak vzhledově, tak útočně(včetně jednoho výstřelu)teleport a řetězový útok
![]()
Akorát nechápu jak může mít, tak nízký útok oproti Pánu Ohně![]()
To bude asi bug, který nestihli opravit, protože to neodpovídá poškození jednotce šesté úrovně
![]()
Jinak rozhodoval jsem se ještě mezi Paokai a Zuřivým Entem
jako zastánkyně kobky volím Paní stínů i když mě sklamali stím že nemůže střílet (tohle přišlo mí kámošce jediný na Matce stínů dobrý)zase jí dali víc životů a působí větší poškození.Taky vypadá líp než matka stínů a může dojít dál ale,můj kámoš říká že vypadá jako ku*vajenomže tohle říká vo každý holce s kozačkama.Co se týče kouzel tak mě zaujalo že energie má při sesílání kouzel jinou barvu a neviditelnost se taky hodí
.
Njn vzhledově je opravdu hezčí než Matka stínů