Nejlepší alternativní jednotka 6. úrovně

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Nejlepší alternativní jednotka 6. úrovně

Pán hromů
10
15%
Pekelný řezník
11
16%
Šampion
6
9%
Paokai
7
10%
Bánší
6
9%
Zuřivý ent
1
1%
Rakšasa Kšatra
13
19%
Paní stínu
13
19%

Total votes: 67

Rakšasa Raja

Re: Nejlepší alternativní jednotka 6. úrovně

Post by Rakšasa Raja »

Ornella wrote:
Rakšasa Raja wrote:
Alarik wrote:Když už jsem sem dal hlasování o nejlepší alter. jednotce 7. úrovně, přišlo mi trochu nefér vůči těm ostatním je z hlasování vynechat. Proto sem dávám tuhle anketu, která se od té předchozí liší jen pořadovým číslem úrovně :P .
Já hlasoval pro Bánší, protože se mi líbí daleko více než Přízraky a celkově mi připadaj daleko lepší jak vzhledově, tak útočně.

Tady je rozhodování také velmi těžké, ale nakonec jsem musel dát hlas Pánu Hromů, protože ten se mi líbí jak vzhledově, tak útočně(včetně jednoho výstřelu :twisted: )teleport a řetězový útok :twisted:
Akorát nechápu jak může mít, tak nízký útok oproti Pánu Ohně :shock:
To bude asi bug, který nestihli opravit :wink: , protože to neodpovídá poškození jednotce šesté úrovně :wink:
Jinak rozhodoval jsem se ještě mezi Paokai a Zuřivým Entem :roll:

jako zastánkyně kobky volím Paní stínů i když mě sklamali stím že nemůže střílet (tohle přišlo mí kámošce jediný na Matce stínů dobrý)zase jí dali víc životů a působí větší poškození.Taky vypadá líp než matka stínů a může dojít dál ale,můj kámoš říká že vypadá jako ku*va :D jenomže tohle říká vo každý holce s kozačkama.Co se týče kouzel tak mě zaujalo že energie má při sesílání kouzel jinou barvu a neviditelnost se taky hodí :P.

Njn vzhledově je opravdu hezčí než Matka stínů :twisted: (hlavně ty síťované punčochy :twisted: :wink:
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Coach

Post by Coach »

Vypadá sexy. Jenže statisticky je slabá, stačí se mrknout na ostatní 6 a vyjde vám jako jedna z nejslabších :wink:
Kdyby neměla tu skvělou neviditelnost, tak by byla poloviční (rozuměj k ničemu). Ono je vůbec jedna velká otázka, jestli zvolit 2. nebo 3. upg....

Ale abych tu rajcovní kočku jen nehanil, líbí se mi synergie schopností biče (pasivka) a neviditelnosti, předtím to díky střelbě prakticky nevyužila, teď už rozkošně mrská a vesele proklívá bezmocné nepřátele :)

V této kategorii jsou velice silní darebáci, je těžké určit jen jednoho :idea:

Mě se určitě líbí pekloň, je neuvěřitelně houževnatý a je problém ho rychle zabít.

Výhody:
- luxusní životy (140)
- 50% resisty na bojové kouzla
- nádherné staty :arrow: útok/27, def/23 :arrow: v podstatě nejlepší staty ze všech 6.upg (pro srovnání 20/20 u sexy kočky)
- vylepšená rychlost z ubohých 4 na slušných 6
- skvělá abilita na početné armády (+2 dmg za každou enemy jednotku ve stacku)

Nevýhody:
- neumí kouzlit jako 2.upg, ale to vzhledem k odlišnému poslání jednotky tolik nevadí
- brutální rozptyl v dmg (13 - 31)
- slabší iniciativa (8 nebo 9?)

Ale Ruksak a Tlustý dědek jsou taky mými favority, oba jsou univerzální a jejich nevýhody jsou minimální.
Niven

Post by Niven »

Já jsem musel hlasovat prostě pro pekelného řezníka,protože je úplně super.
StreetX38

Post by StreetX38 »

Je to můj názor ale já mám hrozně rád Šamiony to jak probodnou 2 jednotky za sebou a všechno ostatní je dobrý ale ten vzhled je super. Pravá rudá armáda.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Já jsem volila paní stínu.Líbí se mi ta schopnost neviditelnost.I když nemůže střílet může proklouznout ke střelecké jednotce,zaútočit a ona jí nevrátí úder.ještě jsem se rozhodovala mezi pekelným řezníkem a bánší ale na konec vyhrála(U mně)paní stínu. :D
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Jo je sexy ale není staticky slabá.je dobrá!A nějakej pekelnej řezník?Pcha!Neumí kouzlit a ona umí!
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

Krvavá fůrie wrote:Pcha!Neumí kouzlit a ona umí!

on to ani vedet nemusi :twisted: jeho ulohou je rychle zabitie velkeho poctu jednotiek nizsich stupnov, na vyzsie sa uz moc nehodi, ale to obstaraju iny :twisted:
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Armáda démonů?Pekelný řezník?Jsou slabý!
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

Krvavá fůrie wrote:Armáda démonů?Pekelný řezník?Jsou slabý!

tak toto moze napisat len lamka co bud za nich nikdy nehrala alebo s nimi nevie hrat.
Magor
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

A tohle může říct jen někdo kdo trpí nedostatkem mozku.Já mám ráda Kobku a nemám rád démony.Ale Biaru celkem jo.Ale pekelnej řeznk je..TAkovej..je slabší oproti Pekelnýmu řezníkovi!
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

Krvavá fůrie wrote:A tohle může říct jen někdo kdo trpí nedostatkem mozku.Já mám ráda Kobku a nemám rád démony.Ale Biaru celkem jo.Ale pekelnej řeznk je..TAkovej..je slabší oproti Pekelnýmu řezníkovi!

Nabuduce si to co napises po sebe precitaj, nech to dava zmysel :twisted:
Ja osobne Kobku nemusim, mal som rad kobku v H3 ta bola genialna, ale tato nova je onicom. Nehovorim ze je zla, ale mne nesedi.
Magor
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

To je vidět.Protože hrát za kobku je fakt jednoduchý!
Biara12

Post by Biara12 »

Překvapilo že s mým hlasem paní stínu vede.Myslela jsem že tu moc nemáte rádi Temné elfy ale tohle jsem nečekala.Já jí dala hlas proto když si dá neviditelnost a pak spravedlivou moc má vlastně útoku 29 a to je slušný.Promně nejlepší a nejhezčí jednotka 6.úrovně.
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
Ornella
Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World

Post by Ornella »

Biara12 wrote:Překvapilo že s mým hlasem paní stínu vede.Myslela jsem že tu moc nemáte rádi Temné elfy ale tohle jsem nečekala.Já jí dala hlas proto když si dá neviditelnost a pak spravedlivou moc má vlastně útoku 29 a to je slušný.Promně nejlepší a nejhezčí jednotka 6.úrovně.

Souhlasim s Biarou12
Image
Biara12

Post by Biara12 »

Můžeš mi říkat normálně Biara.Já sjem Biara z centra takže....
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
Post Reply