Rovnoprávnost Temných Elfů

Vše ohledně hradu Kobka
Filipas

Re: Rovnoprávnost Temných Elfů

Post by Filipas »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Filipas

Post by Filipas »

sry za malej spam
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

No ja bych sel nekam do hospy na dobre vychlazenyho pulitra dvanacky se Sinitarem, Gilraenem, Ylthin a Eruinou, a pokecal s nima o zivote, svetovem miru, o radaru v cechach, kauze cunek, keltske hudbe, umeni valky, nesmrtelnosti brouka, nekonecnosti vesmiru a o detech v klasterech. pekne v klidku a pohode. :) tak si predstavuju rovnopravnost elfů :wink:
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

mimochodem, co se tyce toho jestly jsou jezdci nebo jezdkyne na jesterech, odpoved se skryva u popisu schopnosti hrdiny "Sorgal" kde zazni slovo "jezdkyne" dokonce dvakrat
Biara12

Post by Biara12 »

Nevím co myslíš tou dámou jestli mně tebe KF ale to dělá vždycky.Myslím že se takhle TE chovají teda nevím jak chlapy ale ženský...samej fanatismus takže se jim podobá.(A neptej s eodkuď o ní tolik vím je to moje Sestřenice)
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

To už je vrchol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Biara12

Post by Biara12 »

klídek.
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Já ti dám klídek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Ylaya

Post by Ylaya »

Má pravdu klídek.
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
StreetX38

Post by StreetX38 »

JJ klídek. :lol: :lol: :lol: a pak kdo se hádá!
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Ylaya

Post by Ylaya »

no,johne ty často.
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
StreetX38

Post by StreetX38 »

Ty nemáš co mluvit ty a tvoje ségra.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Ylaya

Post by Ylaya »

Zase tak velký pán tady nejsi aby sis dovoloval říkat co mám a co nemám dělat.až mi to řřekne jata klidně zmlknu ale když my to říká takový pako jako ty......
Elvenature

Post by Elvenature »

mrtvej temnej elf , dobrej temnej elf .)
Věčné Elfské Hvozdy
"My tančíme do rytmu světa"
----------------------------------------
H1-Sorceress
H2-Sorceress
H3-Rampart
H4-Nature
H5-Sylvan
Ylaya

Post by Ylaya »

A já chtěla mezi elfy a temnými elfy uzavřít mír.Elfové mi nevadí když zrovna nevraždí své bratry a sestry.A jestli ti nedošlo TE pomohli Gryfí říši třikrát a vy jenom jednou.takže......Kdybych já byla po smrti Raelag by byl taky po smrti.A raelag je hodný stejně jako já.neříkám že elfové jsou zlý ale já pomohla dvakrát a to je víc než findan.
Post Reply