Nejlepší alternativní jednotka 6. úrovně
Re: Nejlepší alternativní jednotka 6. úrovně
Já jsem hlasoval pro Rakšasa Kšatra, protože mají velmi silný útok a iniciativu, navíc ještě mohou použít úprk a jejich iniciativa ještě více vzroste, navíc útočí na všechny nepřátele kolem sebe, když je ještě vede schopný čaroděj, může je ještě více požehnat a tímto se tito duchové smrti stanou ještě silnějšími.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Anoale paní stínu bude mít útoku 9!
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
- Krvavá fůrie
Dobrá teorie sestřenko ale mohla jsi to udělat jinak ale nech to plavat!To Zehir:To už je lepší řezník!
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Z 6. jednotek mám radši druhý vylepšení paladin,pekelný pán atd....
Death or Glory vyber jsi!
Rakšasa Kšatrááá,jo Akademie má něco do sebe......
Budeme věrni Syllaně,až do samotného konce.
-
The Death Knight
no ja som dal pana hromu ... nevravim ... levik a paokai su ties velmi dobre ale u leva mi chyba to ze mu nevracaju a paokai je skoro to iste ako pan hromu vsetko zavisi od poukladania vojakov....
- SirChristian
Ako vravi Zehir - Raksasa Ksatra a nasleduju jatky. 
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Rakšasa Kšatra
určitě největší melee pomoc akademie.
Moc hezky ztvárněná legenda našeho světa, takže dávám svůj hlas démonovi, který ví, kde je řád
určitě největší melee pomoc akademie.
Moc hezky ztvárněná legenda našeho světa, takže dávám svůj hlas démonovi, který ví, kde je řád
Písmo není pro slepce, nýbrž pro ty, kteří mají kořeny ve světle člověka. Z ostatních snadno vznikne svůdce a bludař. Proto se učte a pátrejte ve všem, z čeho se dá učit a dozvídat
Kšatra je podle mě trochu overboosted jednotka, když si vezmeš, že už Raja je velice silný a Kšatra má ještě o kus působivější staty než on, přijde mi, že autoři kšatrovi zapoměli něco i snížit 
Coach wrote:Kšatra je podle mě trochu overboosted jednotka, když si vezmeš, že už Raja je velice silný a Kšatra má ještě o kus působivější staty než on, přijde mi, že autoři kšatrovi zapoměli něco i snížit
Nezapoměň, že Rakšasa Kšatra nemá schopnost Bez opětování úderu jako Rakšasa Raja. Třeba já osobně mám radši Raju, protože mu právě nikdo neopětuje útok, ale musím přiznat, že i Kšatra má něco do sebe.
Ale má lepší útok, lepší dmg, lepší rychlost a mocný splash. Jediné, co mu vzali je nevracení (což je logické) a -5hp (což je totálně k smíchu). Podle mě jsou to společně s šampionem nejlepší útočné jednotky 6.lvl.
Protože ksathra je maniak s velkým dmg, velkým splashem a nahoditelnou iniciativou, který navíc nevydrží zrovna málo a šampion, i když je trochu křehký, je to superrychlá raketa, která v prvním tahu může probodnout hned 2 šmejdy s ukrutně bolestivým bonus dmg z joustingu.
Protože ksathra je maniak s velkým dmg, velkým splashem a nahoditelnou iniciativou, který navíc nevydrží zrovna málo a šampion, i když je trochu křehký, je to superrychlá raketa, která v prvním tahu může probodnout hned 2 šmejdy s ukrutně bolestivým bonus dmg z joustingu.
- SirChristian
Coach wrote:Ale má lepší útok, lepší dmg, lepší rychlost a mocný splash. Jediné, co mu vzali je nevracení (což je logické) a -5hp (což je totálně k smíchu). Podle mě jsou to společně s šampionem nejlepší útočné jednotky 6.lvl.
suhlas
osobne tiez nechapem system niektorych alt. upgradov, ktore proste len zlepsia danu jednotku akoby sa jednalo o taky mini upgrad na 3 lvl a nie 2 alt., vzal bych osobne 10 hp a dmg nezvysil a bolo by
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.

Přesně. Nebo třeba paladin z azylu. Tehle upgrade dost dobře nechápu. Proč čistokrevný a dost brutální útočník má zrovna léčení, když potřebuje hlavně útočit, je mi záhadou. A navíc má z 98% stejné staty jako šampion, což je prostě nelogické. Když už má paladin léčit, čímž by měl být spíš defenzivnější postavou, tak mu měli zvednout životy a na oplátku snížit dmg, rychlost nebo odstranit trysk apod.
Naopak se mi líbí odlišné upgrady jako třeba u pit lorda (pomalý silný kouzlič s abilitou na "silné" jednotky) a řezníka (neumí kouzlit, ale zato je rychlejší, má větší útok, víc životů, magickou odolnost + abilita na "slabé" jednotky).
Naopak se mi líbí odlišné upgrady jako třeba u pit lorda (pomalý silný kouzlič s abilitou na "silné" jednotky) a řezníka (neumí kouzlit, ale zato je rychlejší, má větší útok, víc životů, magickou odolnost + abilita na "slabé" jednotky).
Hlasuji pro pakelného řezníka, když máte boj s 1 pekelným řezníkem proti 100 sedláků nebo nevylepšených goblinů, tak jich zničíte 1 ranou přes dvě třetiny, ale jinak paní stínu je taky fajn, konečně se využijí její schopnosti (švihnutí bičem)
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
- pecha nuda
ja dal sampiona libi se mi takovej ten "rozjezd" nebo utok z trysku nebo co to je, a taky hlavne ze utoci pres dve pole, dal bych tu zenskou z Dungeonu kdyby strilela