Mysticka vsevedoucnost
Mysticka vsevedoucnost
Zdravim vsetkych. Som tu novy a som dost zaciatocnik sice HOMAN V poznam uz dlho ale teraz som sa to rozhodol hrat na vyssej urovni cize moja prva otazka smeruje k tomuto. Hmm rozhodol som sa hrat za akademiu pretoze sa mi zdaju dost silny po kuzelnej stranke a nesmierne ma zaujala ich schopnost Mysticka vsevedoucnost. Cize sa chcem spitat ci sa vobec oplati v horkom kresle napr. na mapke vojevudci zbierat skilly na jej nadobudnutie a kolko tyzdnov to asi potrva. Chapem je to viac menej premnlive podla toho kolko bojujem ale tak prijal by som si keby mi trosku pomozete a bol by som zato vdacny. Vopred dakujem.
Re: Mysticka vsevedoucnost
mecway wrote:Zdravim vsetkych. Som tu novy a som dost zaciatocnik sice HOMAN V poznam uz dlho ale teraz som sa to rozhodol hrat na vyssej urovni cize moja prva otazka smeruje k tomuto. Hmm rozhodol som sa hrat za akademiu pretoze sa mi zdaju dost silny po kuzelnej stranke a nesmierne ma zaujala ich schopnost Mysticka vsevedoucnost. Cize sa chcem spitat ci sa vobec oplati v horkom kresle napr. na mapke vojevudci zbierat skilly na jej nadobudnutie a kolko tyzdnov to asi potrva. Chapem je to viac menej premnlive podla toho kolko bojujem ale tak prijal by som si keby mi trosku pomozete a bol by som zato vdacny. Vopred dakujem.
No 6 týdnů když budeš bojovat bezhlavě a 8 týdnů když budeš bojovat opatrně - takhle to dopadlo mně
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
dost slusne... diky moc
- SirChristian
Raelag wrote:No 6 týdnů když budeš bojovat bezhlavě a 8 týdnů když budeš bojovat opatrně - takhle to dopadlo mně
Zalezi od mapy.
V tomto velmi pomohla aj budova na prerozdelenie skillov v TOE a vynikajuci plugin stiahnutelny priamo z heroes-centrum.com
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.