The Death Knight wrote:noo zaujimave to tu je ja som dal bratov lichov lebo su proste najlepsi kuzelnikci ... teda ja si to tak myslim ... ale dlho som rozmyslal nad runovymi magmi a patriachmi ... ti sa im tiez vyrovnaju
Pekelny pan. Znesie hodne a jeho kuzla maju plosny ucinok a velku silu. Pokial ide clovek proti nim, vacsinou sa musi dobre pripravit na jatky co moze rozputat. Opacne to tiez funguje.
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier. Napol putnik, napol snilek, ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.
Hlasoval som pre arcilicha. Jeho plosny utok je skvely a ma dalsie kuzla s magie temna ktore maju svoje vyuzitie. Pre nekropolis jedna z najuzitocnejsich jednotiek.
Hlasoval jsem pro matku stínu, její kouzla m. temnoty v kombinaci s její silou a pasivkou jsou dokonalé , na poslední místo bych dal asi inkvizitora, protože u Azyláků mívám vycvičenu plnou magii světla, takže jeho m. světla je na nic a u fanatika mi chybí oslepení jako v HoF
Ano a tohle je téma o ekologismu! Asi! Laskavě k tématu!
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
tak se podívej kdo ji rozpoutal a já se přidal asi na posledních pár stránkéách. Hlavní tady byl Ornell, Ylaya Krevík a Elvenature
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.