2. kampaň za NECRO!!!

Vše ohledně hradu Nekropole
Post Reply
zimmerman

2. kampaň za NECRO!!!

Post by zimmerman »

Ahojky všem, lidi mám problém už u druhé kampaňě za Necropolis. Nějak to nedávám..zlepšuju hrad, ale jednotky kolem se začnou hromadit..oranžoví, a nezvládnu už nic, tak jsem si řekl, prostě vyjedu hledat to město, které mám najít...ale obsadí mi hrad, a musím ho zase získat do týdne zpět (myslel jsem, že ten hrad není důležitý). Může někdo poradit, jak to udělal?
Trini

Post by Trini »

Mě se jedna lod s oranžovým hrdinou vylodila u hradu, tu jsem zabila, pak i ty ostatní jsem dostala na lodích, no a potom už žádný jednotky neposílal, takže jsem měla klid na to dobít hrad.
Peace at any price
echidna

Post by echidna »

Zrovna jsem v té misi a už vidím oranžovou návštěvu u mého hradu. Tak je jdu uvítat a snad večer napíšu jak na ně. (nebo taky ne) :D
May the downforce be with you. (GTR motlitba)
Incomer

Post by Incomer »

Ja je v poto tvare urabal se sotva polovicni armade diky Boricovi (godrick) ty jeho hromadny spelly vazne s nepritelem zamavaji ;)
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Kdyz si namakavas Godricka takhle, tak Ti zatopi, az ho budes muset pro zmenu krouhnout :lol: n'joy :arrow:
Image
Incomer

Post by Incomer »

Ja ho nenamakal mel 10 lvl kdyz sem ho musel uzemnit. Mimochodem myslim, ze na zacatku jedne z misi dostane moznost vybrat si jako startoni bonus kouzlo Pan loutek (nebo tak nejak) tak si ho nezapomente vzit!
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

To si muzes vycucnout i z veze, pak Ti bude nabidnuta Curse of Netherworld :arrow:
Image
Incomer

Post by Incomer »

Jestli je to to kouzlo co sejme vsechny nenemrtve a nepekelne jednotky tak tedy nic moc... :(
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Musis na to mit kotel spellpower, pak to ma tah luxusni :twisted: :arrow:
Image
Petren

Post by Petren »

Potřebuji helpnout, jak moc musím obnovit ten Lorekeep abych vyhrál a je povinné zničit to město mágů?
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Myslim, ze staci jen stavit Mage Guild? I kdyz mozna musi byt splnen urcity town level, proste stav co to da a nemuzes to zkazit...
Image
Verdona

Post by Verdona »

nn myslim, že se dokončí až postavením Citadel a pak se portálem dostaneš k tomu Academy městu a to musíš zničit - pohodka :)
Petren

Post by Petren »

Právě jsem to dohrál, opravdu pohodka. 8) 8)
drsnak

pomoc

Post by drsnak »

ja sem nashromazdil armau uz jdu pres ten teleport a nemuzu porazit hrdinu v hradu on ma11titanu 35raksasa rani 42 dzinu sultanu 132arccimagu 292ocel golemu 416 obsi.chrlicu1263 gremlinu opravaru A ja s 16prizrac.draky 11 prizraky 57arcilichy 8pany upiru 65 spektry 1097kostlivcu strelcu 42 inkvizitory

prazil me hlavne golemi a magi Titani byli hl. problem ty jsem vykostil rychle ale mezitim dzin mi dal na arcilichy zapomelivost a on zapomnel strilet a inkvizitor mel spatnou moralku takze jenom kosta strilel byl jsem bez sance
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Image Image
Post Reply