Raelag wrote:Ve skutečnosti je viděl jen Zehir, protože měl magický pohled a Findan viděl králíčky kvůli tomu jak byl spitý a navíc viděl nemrtvého kyklopa, ale Arantir žádného neměl
2John: GOOD avatar
a Zehir využil svého pohledu a tak zle se na králičky podíval až se rozutekli, bohužel Zehirův pohled zachytil i Findan
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
ale to se zdálo jenom Zehirovi, protože byl sjetej. takže je zpod mostu oba vytáhl Arantir uplně sjetý.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
StreetX38 wrote:ale to se zdálo jenom Zehirovi, protože byl sjetej. takže je zpod mostu oba vytáhl Arantir uplně sjetý.
a v Hereshi je nechal na chvíli odpočinout, jakmile byl schopen Zehir zase normálně přemýšlet tak.....
To John: Že by Zaklínač?
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
takže se mu smáli i démoni a démonům se zase smáli naši hrdinové. A pak tam přiběhl Pítr Pomalý se svým decibelometrem a prej, že tady někdo vyhraje kameru v jeho pořadu Natoč Se!
Ale Arantir byl zastáncem starých věcí a tak dal kameru Zehirovi, a ten se rozhodl že natočí.........