Ja osobne uprednostnujem Vinraela ale ani Anwen neni zly,ale nemoze dosiahnut Nature luck
najlepsi hrdina u sylvanu
-
Streamline
najlepsi hrdina u sylvanu
Nazdar vsetci
Kto je podla vas najlepsi nekampanovy hrdina/ka za Sylvan?
Ja osobne uprednostnujem Vinraela ale ani Anwen neni zly,ale nemoze dosiahnut Nature luck
Last edited by Streamline on Fri Jul 07, 2006 8:31 pm, edited 1 time in total.
-
Destabilizator
- Čestný člen
-
Streamline
-
Destabilizator
- Čestný člen
Re: najlepsi hrdina u sylvanu
Streamline wrote:Nazdar vsetciKto je podla vas najlepsi nekampanovy hrdina/ka za Sylvan?
Hm právě proto hraju s Talanarem!(hrál bych sem s Gilraenem ale ten nemůže mít přirozené štěstí)
I love Heroes of Might & Magic V HoMaM V 4ever
Talanar wrote:Streamline wrote:Nazdar vsetciKto je podla vas najlepsi nekampanovy hrdina/ka za Sylvan?
Hm právě proto hraju s Talanarem!(hrál bych sem s Gilraenem ale ten nemůže mít přirozené štěstí)
Suhlasim, Talanar a Alaron su najlepsi. Mna sklamal hrdina z kampane (Findan) prave pre jeho neschopnost dosiahnut priridzene stastie....
askon wrote:Suhlasim, Talanar a Alaron su najlepsi. Mna sklamal hrdina z kampane (Findan) prave pre jeho neschopnost dosiahnut priridzene stastie....
To mě taky u Findana zklamalo, ale jeho schopnost zasypat nepřátele šípy ještě před bitvou je, pokud má člověk silnou army, velmi dobrá.
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
To mě taky u Findana zklamalo, ale jeho schopnost zasypat nepřátele šípy ještě před bitvou je, pokud má člověk silnou army, velmi dobrá.[/quote]
Jasne, ani tato schopnost nie je na zahodenie, len skoda ze si za ciel vyberie stale najslabsiu jednotku - aj ked zrovna u Raraskov sa to hodi, inac by ti ukradli vsetku manu.
Jasne, ani tato schopnost nie je na zahodenie, len skoda ze si za ciel vyberie stale najslabsiu jednotku - aj ked zrovna u Raraskov sa to hodi, inac by ti ukradli vsetku manu.
askon wrote:Jasne, ani tato schopnost nie je na zahodenie, len skoda ze si za ciel vyberie stale najslabsiu jednotku - aj ked zrovna u Raraskov sa to hodi, inac by ti ukradli vsetku manu.
Přesně tak na rarášky a na kostlivý lukostřelce je to bezvadnej skill. Pokud mám silnou army tak jim zmasakruju půlku až celou jednu armádu takovejchle pidižvíků.
Cesta jde pořád dál a dál
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
prirozeny stěstí
newim ale hlasoval sem pro
Gilraen je nej, hlavně v tribech, kde stále nelze získat u Ossira přirozené štěstí
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Hlasoval jsem pro Vinraela, protože jeho schopnost + osvícení jako základní vlastnost jsou nejrychlejší možnosti, jak dosáhnout Přirozeného štěstí (Protože Pán vzpomínek není na všech mapách, tak s ním neuvažuji.).
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.