Nejlepší alternativní jednotka 1. úrovně?
- pecha nuda
Re: Nejlepší alternativní jednotka 1. úrovně?
docela souhlasim s tebou, sice sem stoparovi dal hlas, a je podle me dobrej ale to neznamena ze nebudu pouzivat vraha kterej je jeste lepsi
The Death Knight wrote:...schopnost uder ... sice velmi neplati na velke jednotky ale na tie male plati az priliz.
Tak teď nechápu, co tím myslíš. Úder nemá odlišný vliv na velké nebo malé jednotky, funguje na všechny stejně pokud vím.
-
The Death Knight
no ja neviem... co som s kostlivcom hraval tak na napr. grifina alebo paladina to nepouzil ani raz a na zastance alebo upira kazdy druhy krat ...
Ale já vím
Úder má šanci padnout při útoku na JAKOUKOLI jednotku kromě mechanických.
-
The Death Knight
no nehadam sa
len mi to viacej ide na tie mensie jednotky 
Podle mě to je závislé na počtech obou a úrovni soupeře a na skillu voj. štěstí 
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
-
The Death Knight
dost pravdepodobne ... tak ci onak je to silna schopnost na rozdiel od zneviditelnenia... podla mna 
Jak jsem již psal, na získání základních dolů je lepší stopař, u nekropole je to stejně jako u Kobky, napřed blízko/kombinace, později na dálku, když máš 1k kostlivců, tak to jsou spíš lučištníci, boj zblízka obstarají jiní
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
jj ja dal taky stopare
4raelag to je dobry napad
4raelag to je dobry napad
Only a foces spirit can walk the power for the warior
jj
Only a foces spirit can walk the power for the warior
Raelag wrote:Podle mě to je závislé na počtech obou a úrovni soupeře a na skillu voj. štěstí
Velikost jednotek, počet jednotek, level hrdinů, zajímavá teorie. Ale je to závislé jen a pouze na vojenském štestí, nic jiného na to nemá vliv.
- J.C.Murphy
Nechápu proč tu nikdo pořádně neocení schopnosti nymfy. Řekněte mi jakoukoliv jednotku 1. stupně která má takové skvělé schopnosti jako plošný útok, letec, nevrací úder, iniciativa a rychlost je víc než slušná a nízkou odolonost si kompenzují symbiózou. Samozřejmě že se stromkem u zadku jsou dobrý všechny jednotky 1. stupně ale v praxi v normálním souboji je to nenahraditelná schopnost. Prostě jednotka která dokáže oživovat sebe a jednotku 6. stupně je podle mě nejlepší v 1. stupni.
J.C.Murphy wrote:Nechápu proč tu nikdo pořádně neocení schopnosti nymfy. Řekněte mi jakoukoliv jednotku 1. stupně která má takové skvělé schopnosti jako plošný útok, letec, nevrací úder, iniciativa a rychlost je víc než slušná a nízkou odolonost si kompenzují symbiózou. Samozřejmě že se stromkem u zadku jsou dobrý všechny jednotky 1. stupně ale v praxi v normálním souboji je to nenahraditelná schopnost. Prostě jednotka která dokáže oživovat sebe a jednotku 6. stupně je podle mě nejlepší v 1. stupni.
Má to samozřejmě něco do sebe, ale je nevýhoda, že jich můžeš mít podstatně méně.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!