at muzu privolat Saphiru(kdo neví kdo to je-je to dracice z Eragona-hra a film i knizka....ale neumi chrlit ohen....a ne ze se do í zamiluji,nebo se proti mne obrati omilem znici byt nebo me zabije,nebo ze uletí..)
Přeji si... - HRA
Re: Přeji si... - HRA
ale bude o minotaurice a ty se do ní zamilujes
at muzu privolat Saphiru(kdo neví kdo to je-je to dracice z Eragona-hra a film i knizka....ale neumi chrlit ohen....a ne ze se do í zamiluji,nebo se proti mne obrati omilem znici byt nebo me zabije,nebo ze uletí..)
Only a foces spirit can walk the power for the warior
Dobře, ale budeš ji moci přivolat vždy jen na 1 hodinu a za každé přivolání jí budeš muset zaplatit 1 000 000 Kč.
Chci mít armádu Černých draků (ať mi neuletí, nezabijí mě, nezamiluju se do nich, nic nezničí, vždy mě věrně poslouchají a jsou zcela imunní vůži magii).
Chci mít armádu Černých draků (ať mi neuletí, nezabijí mě, nezamiluju se do nich, nic nezničí, vždy mě věrně poslouchají a jsou zcela imunní vůži magii).
Dobraa...Ale Ti draci jsou černí a bojí se skinů...
Přeju si vědět kdo to v tom Egyptě tak posral a poštou to pošlu všem silným hrdinům...
Přeju si vědět kdo to v tom Egyptě tak posral a poštou to pošlu všem silným hrdinům...
"Všechna tajemství budou pochopena a ovládnuta. Časem."
Dobře, ale všem těm hrdinům to bude jedno.
Chci mít stejné schopnoasti, jako Biara.
Chci mít stejné schopnoasti, jako Biara.
Jo...všecky schopnosti jsi získal, jenže jsi se řídil heslem lehce nabyl, lehce pozbyl...Bohužel pro Tebe...
Chci znát tajemství Tierovo...On už ví...
Chci znát tajemství Tierovo...On už ví...
"Všechna tajemství budou pochopena a ovládnuta. Časem."
Dobře, ale všechna tvá tajemství se dostanou na veřejnost.
Chci mít armádu Krvavých fúrií.
Chci mít armádu Krvavých fúrií.
Dobre ale keďže si muž tak ťa zvrhnú.
Chcem vedieť tvoriť život.
Chcem vedieť tvoriť život.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Dobře, ale bude ti to úplně nanic, protože ihned potom, co se to naučíš, tak zemřeš.
Chci být warlock (silná destruktivní kouzla, jezdění na ještěrovi
).
Chci být warlock (silná destruktivní kouzla, jezdění na ještěrovi
Dobre ale vždy budeš v sile na úrovni 1.
Chcem byť Dahaka.
Chcem byť Dahaka.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Dobře, ale chytí tě a budou tě chovat v ZOO.
Chci umět mystickou vševědoucnost.
Chci umět mystickou vševědoucnost.
Dobre ale nebudeš mág takže ti to bude na nič.
Chcem nech sa Urgash dostane na slobodu a nech všetkých vyvraždí.(ale mňa nie)
Chcem nech sa Urgash dostane na slobodu a nech všetkých vyvraždí.(ale mňa nie)
Dobře, tebe nezavraždí, ale aspoň si tě zotročí.
Chci být Arantir (nejlépe na nějaké 33. úrovni se silnou armádou a atributy 30, 40, 50, 30
).
Chci být Arantir (nejlépe na nějaké 33. úrovni se silnou armádou a atributy 30, 40, 50, 30
a proti tobe bude Zehir -lvl40 ,atributy-50,50,50,50,
chci mít meč dračích jezdců
chci mít meč dračích jezdců
Only a foces spirit can walk the power for the warior
Dobře, ale jenom vypůjčený na jeden den.
Chci ovládat Ďábelský řetězový blesk (používá ho Biara v poslední misi Heroes V).
Chci ovládat Ďábelský řetězový blesk (používá ho Biara v poslední misi Heroes V).
Dobre ale trafí aj teba.
Chcem aby prišiel Rammstein ku mne domov na koncert.
Chcem aby prišiel Rammstein ku mne domov na koncert.