Nekonečný příběh
Re: Nekonečný příběh
a vyrabovali ho
4john:nic proti ale(mozna jsem jediny) me se to moc nelibi
4john:nic proti ale(mozna jsem jediny) me se to moc nelibi
Only a foces spirit can walk the power for the warior
a tak se Zehir rozhodl, že to udělá místo nich, jenomže...
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
- StreetX38
byla ovírací doba atudíž by na tom nebylo nic pomstychtivého k Raelagovi a Zehir by ho vlastně nepotrestal.
2 Zehir: Z knížky tady jich je víc http://www.fantomprint.cz/cz/serie/forgotten_realms/ a tady jsou různě rozházené po galerii a celé a s detaily. Jsou krásné a mě se šíleně líbí. http://www.toddlockwood.com/galleries/ a 2 lethos: Já zas bytostně nemůžu vystát Miley Cyrus, takže já to osobně neberu
2 Zehir: Z knížky tady jich je víc http://www.fantomprint.cz/cz/serie/forgotten_realms/ a tady jsou různě rozházené po galerii a celé a s detaily. Jsou krásné a mě se šíleně líbí. http://www.toddlockwood.com/galleries/ a 2 lethos: Já zas bytostně nemůžu vystát Miley Cyrus, takže já to osobně neberu
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
no Findan si nedal povedať a zaútočil na Raelaga.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Ale ten měl ultimátní bezpečnostní systém: Měl v jednom kuse puštěné teletubies a desky Zehirovy desky Evy a Vaška byly jediné, co jim mohlo konkurovat.
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
tak musel odísť k Zehirovy a vyžobrať si ich od neho.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
retahovali se o ne a rozbili je
Only a foces spirit can walk the power for the warior
a nakoniec prišiel Raelag a vysmial sa im aký sú sprostí.
Na koniec prišiel celý Ashan a vysmial sa im.
Je jedno kto si aj tak zomrieš!!!!
- StreetX38
a to už Zehir nevydržel a nasštval se jako nikdy.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
Lenže Raelag ho jednou Implóziou hneď ukľudnil.
ale Zehir sa nedal a na Raelaga poslal svojho Fénixa.
Lenže Raelagovy prišla na pomoc armáda čiernych drakov ktoré zabili Fénixa a podpálili Zehira.
Tak to radšej nechali tak a išli k Findanovi do krčmy.