Mám drobnej dotaz.
Když si vyberu z farmy, věže atd. vojáky. Dá se nějak poznat, že ta farma či věž už byla tento týden navštívena a tudíž tam už není co verbovat? Často se mi stává, že nevím jestli jsem v dané věži už verboval nebo ne. Je k naštvání když se tam zbytečně přihrnu a zjistím, že není koho verbovat...
Dotaz na verbování jednotek z věží, farem atd.
R4nger wrote:klikni na ni pravym a jestli tam mas visited tak si uz ji navstivil a jestli tam mas not vidited, tak si ji jeste nenavstivil... myslim
To jsem právě už zkoušel, ale u verbovacích budovách to právě není napsané. U těch různých fontán a praporců to je, ale u verbovacích budov právě ne.
Ještě se tedy jednou doma pořádně podívám (jestli jsem to náhodou nepřehlédl), ale myslím, že se nepletu.
Každopádně díky za odpověď.
Nemuzes tam mit napsano, ze jsi nakupoval, protoze tam muzou nejake jednotky zustat...
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
A nebo tam můžou nějaký jednotky zůstat
Minulý týden jsme objevili hybernované tělo magnáta Elberta Nimbela, byl vystřelen do vesmíru v naději, že se setká s formou života, která by dokázala vyléčit jeho hroznou nemoc. Probudili jsme ho, vysvětlili mu, že jsme poslední existující loď s lidskou posádkou a chceme mu jenom říct, že mu nemůžeme pomoct. Rozzuřil se a téměř okamžitě zemřel... Některým lidem prostě nevyhovíte.
Minulý týden jsme objevili hybernované tělo magnáta Elberta Nimbela, byl vystřelen do vesmíru v naději, že se setká s formou života, která by dokázala vyléčit jeho hroznou nemoc. Probudili jsme ho, vysvětlili mu, že jsme poslední existující loď s lidskou posádkou a chceme mu jenom říct, že mu nemůžeme pomoct. Rozzuřil se a téměř okamžitě zemřel... Některým lidem prostě nevyhovíte.
"Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása."
''Císař ví,Císař se díva''
''Die Schwinge des Todes''

''Císař ví,Císař se díva''
''Die Schwinge des Todes''