NOVÉ JEDNOTKY

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Vynny

Re: NOVÉ JEDNOTKY

Post by Vynny »

Já jsem to chtěl původně taky stahovat přes ten speedyshare, ale měl jsem stejný problém. Udělejte to tak, že si vyhledáte samostatně ty 3 soubory, co jsou tučné a nachází se přímo pod tím odkazem speedyshare http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=27113 . Nejlépe se to stahuje na http://www.heroesofmightandmagic.com/he ... _framework . Stáhněte New Creatures Framework a potom taky The Mapmaker Pack 3.0. NCF Core se nachází v obou dvou souborech, co budete stahovat. Stažené soubory potom rozbalte a podle přípon nakopírujte do: Heroes of might and magic V > bin a data. Co se týče toho balíku s jednotkami, ten stáhnete na http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=29999 pod tučným nadpisem Installation Steps. Musíte samozřejmě stáhnout oba dva soubory a pak je zase rozbalit. NCF_MegaPack. nakopírujte podle přípony do: Heroes of might and magic V > data. NCF MegaPackInstaller stačí nainstalovat do hry. Hru i editor potom budete spouštět přes H5_Game.NCF a H5_MapEditor.NCF.
Je tu jenom jeden problém, stejně jako říká Garnol, i já mám problém vytvořit náhodnou mapu, jak ve hře, tak i v editoru. Já si totiž myslim, že se má nějaký ten stažený soubor (konkrétně bych řekl, že ten MegaPack) nakopírovat i samostatně do editoru. Jenže kam? Na tohle jsem zatím nepřišel, ale jsem rád, že si proti těm jednotkám můžu alespoň zahrát v nějakém tom scénaři či stažené mapě.
Last edited by Vynny on Sat Jul 18, 2009 10:14 am, edited 1 time in total.
Pepean

Post by Pepean »

ludia a ten debug nahodou s tamat nemate? lebo speedeshare mi uz ide ale bolo napisane ze to je zmazane :(
I am king Rhobar III. A solo ruller of all Myrtana
StreetX38

Post by StreetX38 »

Pořád nějak nechápu co s tim máte. SpeedyShare je něco jako Rapidshare, MegaUpload nebo uloz.to. Prostě jdete na http://www.speedyshare.com/384942728.html , tam kliknete na modře podtržený NCF TOE 3.1.rar asi uprostřed stránky. Pak se to začne stahovat anebo vám to vyhodí takovej modrej řádek nahoře z Interentu exploreru, že je zablokovaný automatický otevírání oken, takže ho dočasně povolíte a stahujete.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Pepean

Post by Pepean »

no toto mi uz ide:D ale tam ked pozrete nizsie inde na inom odkaze sa da najst isty debug ktory opravy to padanie hry s ncf a ten pise ze je uz zmazany
I am king Rhobar III. A solo ruller of all Myrtana
Vynny

Post by Vynny »

Jen tak pro zajímavost, právě jsem zjistil, že ty nové jednotky v editoru jsou, ale do mapy nejdou vložit jako samostatné jednotky, protože tam nejsou nějak zobrazeny. Jdou tam vložit jedině jako náhodná jednotka, odměna v úkolu a nebo přes vytváření armády (levý sloupec - přidat na jednotku additional stacks). Jednotky jsou v editoru uloženy jenom pod čísly - od 181 do 499, protože od 1 do 180 jsou staré jednotky > které se do map dají dát, protože v sekci monsters v pravém sloupci mají ikony a jdou v mapách i zobrazit. Jsem si jist, že pokud by to šlo i u těch nových, nahodný mapy by měli jít vytvořit. Pokud někdo víte, jak tam přidat ty ikony nebo něco takového, dejte vědět.
Last edited by Vynny on Mon Nov 30, 2009 12:03 pm, edited 1 time in total.
Vynny

Post by Vynny »

Je tu vůbec někdo, kdo se zajímá a bojuje proti těm novým jednotkám? Setkali jste se s nějakou jednotkou, se kterou jste měli problém a která jednotka se vám nejvíce líbí a naopak?
Last edited by Vynny on Sun Aug 14, 2011 12:18 pm, edited 1 time in total.
Vynny

Post by Vynny »

Zdravim. Již brzy dokončím speciální mapu určenou právě pro nové jednotky. Pokud ještě nemáte program, který nové jednotky do hry přidává a chtěli byste ho, můžete si ho stáhnout pomocí mé stránky, ze které si také můžete stáhnout nějaké moje mapy.
Last edited by Vynny on Sun Aug 14, 2011 12:18 pm, edited 1 time in total.
Activator

Post by Activator »

Hrál jsem tvoje 3 mapy a musím říct, že jsou dobré. Sice mi tam trochu chybí přítomnost skriptů, čímž by dostaly ještě větší "šmrnc", ale i tak je to jde. Jen tak dál. Já už to vidím jen na toho Culinana pro Herores 6.
Vynny

Post by Vynny »

No jo skripty. Rád bych je používal, ale zatím se v nich moc nevyznám. Možná tomu časem přijdu na kloub. A teď jedna dobrá zpráva. Speciální mapu pro nové jednotky jsem dokončil, otestoval a je nyní volně ke stažení na mé stránce.
Last edited by Vynny on Sun Aug 14, 2011 12:19 pm, edited 1 time in total.
Activator

Post by Activator »

Hm, koukám, že s tou speciální mapou to nebude tak lehké. Nedalo by se to všechno nakopírovat do souboru s mapou? Pochybuji, že pro hraní mapy je potřeba rozšíření pro editor.
Vynny

Post by Vynny »

Sice ti rozumím. Ono by to určitě nějak šlo, ale nevim jak zařídit, aby se nové jednotky potom objevovaly jen v mé mapě, protože ty se právě díky tomu programu mají objevovat ve všech mapách pod náhodnými nestvůrami. Nicméně soubory nyní stačí stáhnout, podle mých návodů nakopírovat a nainstalovat do hry, potom ještě do hry vložit moji mapu a je to. Je to rychlejší a jak jsem již řekl, jednotky se ti pak budou objevovat ve všech mapách pod náhodnými nestvůrami, což je podle mě super. V moji mapě je tomu tak stejně, ale s tím rozdílem, že jsem pro některé ty lepší a zajímavější jednotky udělal i líhně nebo je přidal do armád a úkolů a také jsem přidal ke každému hradu vylepšovací tvrz, pomocí které můžeš vylepšovat některé nové jednotky na lepší a také ty klasické jednotky na nové alternativní upgrady, což může zase trochu zamíchat kartami. To všechno jsem udělal proto, protože po instalaci programu s jednokami do hry, jednotky v běžných mapách sice jsou, ale těžko je získáš do své armády. Spíše s nimi jen bojuješ a to mě trochu štvalo. Proto ta mapa.
Last edited by Vynny on Wed Sep 21, 2011 1:02 pm, edited 2 times in total.
Morbid

NOVÉ JEDNOTKY

Post by Morbid »

Zdravím, už som zúfalý! Mnoho hodín som sa to pokúšal nainštalovať čo najpresnejšie podľa rád a stále nič. Keď som sa pokúšal zo speedyshare sťahovať tie súbory, vždy mi niečo vyhodilo ako server not found a nič ďalej. Napokon som tie veci akosi s internetu stiahol, nainštaloval, ale asi som niečo zle spravil (snažil som sa to milimeter po milimetri čo najpresnejšie podľa návodu), keď kliknem na položku H5_Game.NFC exe, stále mi to vyhadzuje: nepodarilo sa spustiť túto aplikáciu, pretože sa nenašlo MSVCR71.dll. Opätovné nainštalovanie môže tento problém odstrániť. Už som zúfalý, rád by som si zahral toe generované mapy proti novým príšerkám, prosím o pomoc. Ďakujem
Vynny

Post by Vynny »

Zkus se podívat na tuhle stránku, tam tenhle problém myslím vyřešili:
http://heroescommunity.com/viewthread.p ... genumber=1
Last edited by Vynny on Sun Aug 14, 2011 12:16 pm, edited 1 time in total.
Morbid

NOVÉ JEDNOTKY

Post by Morbid »

Ďakujem za snahu pomôcť, ale treba sťahovať niečo cez ten speedyshare a stále mi hlási Server not found a pod. :cry:
Vynny

Post by Vynny »

Teď jenom nevim, jestli jsem ti prvně dobře rozuměl, ale podařilo se ti vůbec dostat ty jednotky do hry?
Last edited by Vynny on Sun Aug 14, 2011 12:16 pm, edited 1 time in total.
Post Reply